Reklama

Reklama

Domov na pobřeží

(seriál)
  • Česko Chesapeake Shores (více)
Trailer
Drama / Rodinný
USA, (2016–2022), 40 h 3 min (Minutáž: 42–81 min)

Předloha:

Sherryl Woods (kniha)

Hrají:

Jesse Metcalfe, Meghan Ory, Barbara Niven, Diane Ladd, Treat Williams, Laci J Mailey, Emilie Ullerup, Brendan Penny, Andrew Francis, Carlo Marks (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(55)

Obsahy(1)

Abby O'Brienová před lety opustila své malebné rodné město Chesapeake Shores kvůli životu ve velkém městě. Nyní se vrací do městečka jako úspěšná obchodnice, ale rozvedená matka dvou dcer, aby čelila tváří v tvář své minulosti. (AXN)

Videa (2)

Trailer

Recenze (4)

mia.com 

všechny recenze uživatele

Ja jsem tenhle serial milovala, protoze je proste totalne kouzelny a mily a tech dramat tam neni zas az tolik a nejsou tam hlavne zadne vrazdy. Nejvic miluju to prostredi a tu jejich anglictinu. Takove ty tv klise a blbinky jim rada odpustim, protoze celkove mam ze serialu jen prijemne pocity. Za nejakou dobu urco shlednu znova. ()

Saxicola 

všechny recenze uživatele

Kýč jak bič, kde si můžete být jistí, že jakékoli trable jsou jen předskokanem dalšího z nekonečné řady happyendů. Všichni se mají rádi, všichni drží pospolu a všechno dobře dopadne bez ohledu na to, jak tragicky se předtím hrdinové tváří a jak moc hystericky fňukají. Neexistuje problém, který by se nedal vyřešit zachumláním se do kašmírového svetru na terase luxusního sídla s výhledem na moře, u plápolajícího designového ohniště a se sklenkou vína nebo hrnkem horkého kakaa v ruce. Atmosféra ještě zesládla poté, co ze seriálu vypadnul ten nesnesitelně ukňouranej Mexikánec, a to paradoxně i přesto, že do děje zakomponovali další temnější témata (závislost, defraudace). Namísto vyvolání napětí to spíš paradoxně ještě podtrhlo celkově cukrkandlové vyznění. Načančané lokace plné kytiček bez ohledu na roční období included (i když za ty řezané tulipány předstírající kvetoucí záhon zapícháním do hlíny přesně ve sponu bych rekvizitáře na minutu vyhodila). Varování: pokud by vám lezlo na nervy, že se dospělí lidé chovají jako desetileté děti, tak to ani nezkoušejte. Pokud si chcete vychutnat pohádku pro dospělé a nebude vám při tom překážet pokus o ukroucení hlavy nad bizarním chováním některých postav, jděte do toho. ()

Reklama

Slida79 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou pilotních dílech se změní čas v seriále a pes jedné z hlavních postav! momentky: žena se stydí v noci vylézt ven z vody v negližé před mužem, je to Hallmark to musíte brát v úvahu... ()

Akinaz 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý rodinný seriál pro každého... o tom, že na rodinných vazbách záleží, některé chyby se prostě neodpouštějí a na určité události může existovat více než jeden pohled. 4* ()

Galerie (897)

Zajímavosti (1)

  • Seriál vznikol na základe knižnej série "Chesapeake Shores" úspešnej americkej spisovateľky Sherryl Woods. Natáča sa v Kanade, na pláži Qualicum na ostrove Vancouver. (krasomama)

Reklama

Reklama