Reklama

Reklama

Honey 3: Tanec v krvi

VOD (1)

Obsahy(1)

Američanka Melea Martinová studuje na prestižní taneční škole v Kapském městě. Její diplomovou prací má být hiphopová adaptace Shakespearova dramatu Romeo a Julie. Byla to nejoblíbenější hra její zemřelé matky a Melea tím chce uctít její památku. Bohužel se ještě před obhajobou dozvídá, že jí skončilo stipendium. Na zaplacení školného nemá peníze, rozhodne se tedy přerušit studium a pronajme si se svou přítelkyní Nadine a spolužákem Laserem malé divadlo, ve kterém chce hiphopovou úpravu hry Romea a Julie zrealizovat. Ukáže se, že vášně a milostné konflikty, které panovaly mezi Monteky a Kapulety, nejsou cizí ani současným představitelům Shakespearovy hry. I přese všechny vzniklé problémy se jí podaří dovést představení do úspěšné premiéry. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

PhoenixSwan 

všechny recenze uživatele

Velice odolávám nedat tomuhle klenotu rovnou odpad!, protože jsem si málem ukroutila hlavu nad scénářem. Ovšem, když nad tím teď přemýšlím, tak vlastně ani žádný nebyl. Nepotřebuju koukat na film, který na mě válí hlášky typu "Ty seš hustej!" "Tak ten je hustej!" "Tak to není úlet, to je debilní úlet!" To si můžu stoupnout k základní škole u nás na vesnici a uslyším to samé. A plést do hip hopu Shakespeara? Ale prosím Vás! ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Předně upozorňuji. S předešlými díly to nemá žádnou souvislost, je to pouze hodně podobné prvnímu dílu s Albou. Pokud hledáte nenáročný film na nedělní dopoledne, a máte rádi tanec, tak se Vám Honey 3 bude asi líbit. Není to takový ten tradiční hip hop film. Více se podobá čtvrtému Lets dance, který považuju za nejlepší v sérii. Stejně jako tam, i tady je snaha o umění. Nejsou tu bitvy, nejsou tu taneční soutěže o všechno, je tu "jen" sen holky, která chce převést nejslavnější divadelní hru do moderního hábitu. Jenže to jde blbě, protože jediný, kdo v celým filmu uměl opravdu tancovat, a jeho kroky se opravdu dotýkaly umění, byl Kenny Wormald, jehož taneční scéna doma je to nejlepší z celýho filmu, přestože má asi 20 sekund. Kluk to sice rozjede i ke konci, ale za názorem, že je jediný, kdo umí opravdu tančit něco víc než jen tuc tuc, si stojím. Příběh sice ničím nepřekvapuje, ale mě stačilo, že to bylo trošičku jiný, než ostatní hudební filmy. PS - Taj byl dobrej....jeho Ferrari bylo dobrý a je to jediná dobrá postava filmu. ()

Reklama

Hemlock odpad!

všechny recenze uživatele

Tanec v krvi?? Vzhledem k lokalitě natáčení by se snímek měl jmenovat spíše Honey 3: HIV v krvi... Lepší „taneční kreace” uvidíte v kdejakém ZOO, přičemž bych se, vzhledem k intelektuální úrovni dialogů, ani nedivil, kdyby bylo v pavilonu opic naměřeno i vyšší IQ - naprosto dementní film a jasný odpad. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Veľká porcia tanca, ktorý však nevzbudzuje emóciu. A i keď má byť piliérom filmu je len křovím. O deji ani hovoriť netreba, nestojí zato, neprináša nič nové. Tanečné filmy mám rád , ale tento bol jedným z tých horších (rozumej najhorších). Ale aby som nezavádzal druhých...pozrieť sa na to dá, dopozerať sa to dá, len zážitok z neho je: */** ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že i když to není skvělý film, tak je z celé série "Honey" vlastně nejlepší. Je zde nějaký originální nápad v tom, že se "Romeo a Julie" předělá do hip hop tanečního performance, což nakonec docela fungovalo. Postavy mě bavily, což mě překvapilo, i když vztahově je to taková telenovela, ale snaží se jít trochu do hloubky, na emoce. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama