Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední den školy se uhlazený učitel Andy Campbell nechtěně zasadí o vyhazov svého obávaného kolegy Rona Stricklanda. Když ho pak Strickland vyzve na pěstní souboj, Campbell musí najít způsob, jak se vyhnout krutému výprasku. Ice Cube a Charlie Day hrají v komedii "Na férovku, pane učiteli" dva středoškolské učitele, kteří se chystají vyřešit své rozpory pěkně po „drsňácku.“ Poslední den školy se uhlazený učitel angličtiny Andy Campbell (Day) ze všech sil snaží udržet věci pod kontrolou, a to i navzdory nejapným vtípkům maturantů, špatnému vedení a rozpočtovým škrtům, které ohrožují pracovní místa. Všechno ale začne jít od desíti k pěti poté, co se nechtěně dostane do křížku se svým mnohem drsnějším a obávanějším kolegou Ronem Stricklandem (Ice Cube), který Campbella vyzve na staromódní pěstní souboj za školou. Zpráva o potyčce se šíří rychlostí blesku a stane se přesně tím, co tahle škola – i Campbell - potřebují. (HBO Europe)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (109)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Cube hraje nasranýho černocha jako vždycky, ale Charlieho Daye nemám rád už od dob Horrible Bosses, není vtipný a vždycky hraje blboně. Fist Fight je místy vtipná, ale jinak hrozně dementní komedie plná vulgarismů, někdy až samoúčelných. Do trapnosti to nejde, ale je to místy sušší. V kinech to žádný zázrak pro WB nebyl, dokonce ani Ice Cube to nedokázal potahat do ziskových vod. 2* ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Mohla to být skvělá komedie. Ale bohužel je to spousta hloupých scén a příliš mnoho vulgarit. Učitelé se chovají úchylně. Studenti jsou vykresleni všichni jako hovádka. Prostě vše je zde hnané do extrému, ale pořád je tu super dvojice Ice Cube a Charlie Day. Je to několik legendárních scén viz hodina dějepisu nebo tanec s dcerkou. Škoda, že to rejža neukočíroval. Závěrečná bitky byla taky luxusní. Škoda no... 55% ()

Reklama

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Ice Cube je borec, kterej se jako jedinej dokáže tvářit hrůzostrašnějc, než moje přítelkyně, když si dám o jedno pivo navíc; ovšem s tim rozdílem, že u něj mi to přijde k smíchu a chci takových komedií víc, kdežto v případě hereckého výkonu mé přítelkyně přemýšlím o detoxu. Je tu samozřejmě spousta laciného humoru, který pracuje se synonymy vagín, penisů a onanie, ale je to komedie také pro mladé, kteří si své reprodukční orgány teprve ošahávají, takže takovej humor považují za maximálně epickej. Každopádně v záplavě novodobých komedií se jedná o poměrně slušnej nadprůměr, kdy se nezaujatej člověk, kterej neni kovanej sociálníma dramatama východního bloku, docela slušně zasměje. ()

fabregas1 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslel, že mě čeká totální sprostá bezmozková komedie bez hlavy a paty...……...a vono jo ty voe a mě to chytlo a nepustilo. Day dotočil šéfové na zabití a na druhý den hrál zde, protože se tu choval naprosto stejně a dotoho drsnej ksicht Ice a spousta vět o šulíncích, no uteklo to rychle. Dobrá chujovinka ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Prvý film pre Tracy Morgan (tréner Crawford) po nehode z roku 2014. Pri nej nešťastne zahynul komik James "Jimmy Mack" McNair a Tracy sa zranil. Obaja cestovali autobusom, do ktorého narazil kamión. (belinko)

Reklama

Reklama