Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední den školy se uhlazený učitel Andy Campbell nechtěně zasadí o vyhazov svého obávaného kolegy Rona Stricklanda. Když ho pak Strickland vyzve na pěstní souboj, Campbell musí najít způsob, jak se vyhnout krutému výprasku. Ice Cube a Charlie Day hrají v komedii "Na férovku, pane učiteli" dva středoškolské učitele, kteří se chystají vyřešit své rozpory pěkně po „drsňácku.“ Poslední den školy se uhlazený učitel angličtiny Andy Campbell (Day) ze všech sil snaží udržet věci pod kontrolou, a to i navzdory nejapným vtípkům maturantů, špatnému vedení a rozpočtovým škrtům, které ohrožují pracovní místa. Všechno ale začne jít od desíti k pěti poté, co se nechtěně dostane do křížku se svým mnohem drsnějším a obávanějším kolegou Ronem Stricklandem (Ice Cube), který Campbella vyzve na staromódní pěstní souboj za školou. Zpráva o potyčce se šíří rychlostí blesku a stane se přesně tím, co tahle škola – i Campbell - potřebují. (HBO Europe)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (109)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľmi ma mrzí, keď vidím komédiu, ktorá má potenciál na dobré scény a super dialógy. Aktuálny film „Fist Fight“, ktorý spomenuté prostriedky mal, však z toho takmer nič nevyužil. Film v prezentovanom kontexte je v podstate zbytočná záležitosť. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

petrskoc 

všechny recenze uživatele

Výplach a oddechovka s Ice Cubem, kterého mám rád už od dob NWA. Nečekejte žádnou světovou filmařinu, vizuál je podobný jako u většiny různých amerických sitcomů a dalších pitominek, herci tam jsou jen v podstatě jakožto vata kromě dvou hlavních hrdinů (potěšily menší role Deana Norrise a Dennise Haysberta), kteří nejsou úplně stupidně napsáni a funguje mezi nimi vcelku jiskřivá energie, a i přesto že je to hloupost, na nic si to nehraje a těch 90 minut uteklo celkem rychle a bylo zde dokonce i pár okamžiků, kdy jsem se pobavil. Film není jen intelektuální, artová či festivalová záležitost, a proto mě jeho různorodost tolik baví a nemám problém i s podobnými "béčky". Je třeba vidět věci hlavně s nadhledem. ()

Reklama

datel13 

všechny recenze uživatele

Nova americka komedie o hodne sprostych zacich a jejich ucitelich, kteri se musi dostat na stejnou uroven, aby je srovnali. A taky variace na pribeh o loserovi, kterymu vsichni tak nakladaji, az se rozhodne jit tvrde proti proudu. Film misty za hranici urcityho vkusu a pod hranici vtipnosti, ale dohromady docela fungujici celek. 50 % ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $32,187,017Tržby Celosvetovo $41,087,017▐ Škoda že to je len taká blbyna od buka do buka, kde sa po celý čas fuckuje - nadáva, robia úplne bykoviny 100x videné, až to trápne je úplne trápne a o skutočne zábavné skoro nezakopnete. /30%/ ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Infantilná nezaujímavá a nevtipná zbytočnosť. X- krát variované myšlienky a postrehy, ktoré sa dajú vidieť viac menej v každom jednom predstaviteľovi podobného žánru. A ani Charlie Day to nezachráni. Vtipy sú asi pre zúčastnených a ľahkosť komédie s akou narába Will Farrell je v tomto úplne neprítomná. Nenudí to, ale načo to pozerať? ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Georgii v USA. (kellne)

Reklama

Reklama