Reklama

Reklama

Maminčin seznam

Trailer 3

Obsahy(1)

Nádherný a srdcervoucí snímek inspirovaný celosvětovým bestsellerem Maminčin seznam vypráví skutečný příběh Singeho Greenea, který přetrpěl tragickou ztrátu Kate, své manželky a matky jeho dvou dětí, která podlehla rakovině. Když je Kate diagnostikována nevyléčitelná rakovina prsu, život její rodiny se obrátí vzhůru nohama. Nic pro Kate není tak důležité, jako štěstí a blahobyt její rodiny. V průběhu několika posledních dní vytvořila “maminčin seznam,” kam zapsala své myšlenky, přání a vzpomínky, aby po svém odchodu pomohla milovanému muži zajistit jejich synům ten nejlepší možný život. Seznam, zaznamenaný na útržcích papíru či formou textových zpráv, zachycuje její vášnivou povahu, svobodného ducha, smysl pro humor a nehynoucí lásku ke své rodině. (HBO Europe)

(více)

Recenze (12)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Před začátkem filmu jsem se obrnil a připravil se na to, že tenhle film bude emotivní síla. Nakonec ani nebyla, protože se jedná o tradiční drama kvality jak od Hallmarku, takže jsem ve filmu po chvíli začal postrádat všechno, co by alespoň na chvíli vyvolalo emoce a jen nenudilo. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Tento film je dokladem, jak se dá dobré téma totálně pohřbít zracování. Nechci tu byt za cynika, ale bylo to k uzoufání nudné, bez jediné kloudné myšlenky. Věřím tomu, že to bylo podle skutečného příběhu, i že ten skutečný příběh byl smutný a dojemný. Ale film podle něj nedokázal citlivě pracovat s emocemi diváka a hlavně nepřinesl nic nového. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to obtížné sledovat, ale silné. Krásně zahrané Foxovou a Spallem, ale také Williamem and Matthew Staggem jako jejich malí synové. Film je horký na dotek a trochu měkký. Celkově je film neuspořádaný zmatek se sentimentalitou a předvídatelností což brzdí emoční působení filmu. Postavy jsou až příliš dobré, než v reálném světě. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Filmy o smrti mohou být povzbudivé. Protože jsou opravdové. Protože jsou o životě. A o lásce. Protože v začátcích vidím konce… Ale v koncích vidím začátek. Ptám se vždycky sám sebe, jak dlouho člověk má být šťastný a kdy. A tím šťastný myslím ve vztahu. A tím ve vztahu myslím ve Vztahu. Někdo od 17 do 88. Asi to je spíš výjimka. S nadsázkou řečeno, je lepší být s někým do 50 šťastný a pak být sám? Je lepší být sám a pak být s někým od 70 šťastný do konce života? Potkám toho pravého? Umřu dřív já, nebo on? Naštěstí nic z toho nemusím rozhodovat. To dělá Kouč. Vše je jen otázka času… Ale Hang the DJ. Ale ano, mě tak uklidňuje, když vidím, že se dá začít ve 40. V 50. 70. Vždycky. Each day is the beginning of the rest of your life. acres and acres… Nedozírně daleko… ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Film který řádně vybočil ze všech s touto tématikou.Natočený drsně realisticky.Bez kudrlinek, které měly dohnat diváka k slzám.Někomu to může být nepříjemné ,ale film ukázal nešťastnou mámu která na tomhle světě ,byť mladá,končí.Krutá realita. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbeh, na ktorý respektíve na jeho filmové spracovanie sa pozerá ťažko. Bez sĺz sa je to takmer nemožný. Z hľadiska filmu ja osobne vytýkam nie vždy dobre načasované preskakovanie medzi jednotlivými scénami, odohrávajúcimi v minulosti a v súčasnosti. A trošku tomu záveru by mohli venovať väčšiu pozornosť. Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Nathaniell odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomhle příběhu je něco špatně. Lidi nedostávají rakovinu jen tak. Nevím, jaká je kniha, ale v tom co ukazuje film, něco sakra chybí. A zbývá plitká sračka, která vám nedá nic. ODPAD!! ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Silnější emocionální drama o matce, která umírá na raka.. Hard topic, průměrné zpracování. Z toho důvodu průměrné hodnocení. Asi dokonalá sonda do života lidí, kterak se zachovat, když Vás to potká.. Jinak nezapínat.. ()

Reklama

Reklama