Reklama

Reklama

Film líčí právní spor uznávané spisovatelky a historičky Deborah E. Lipstadtové (Rachel Weisz) proti Davidovi Irvingovi (Timothy Spall), který ji obvinil z urážky na cti. Lipstadtová totiž veřejně označila Irvinga za člověka popírajícího holocaust. V anglickém právním systému padá v případě urážky na cti důkazní břemeno na žalovaného, proto musí Lipstadtová a její právní tým, vedený Richardem Ramtonem (Tom Wilkinson), dokázat, že k holocaustu skutečně došlo. (Falcon)

(více)

Diskuze

Croft

Croft (hodnocení, recenze)

zoubný vliv a působení toho druhého je však tisíkcrát horší, a pak ne všicki židi stojí na jedné straně barikády a ano velice často pak  hrají s goyim divadlo. jako ted třeba v kauze babsich..

Uživatel Croft smazal svůj příspěvek.

Croft

Croft (hodnocení, recenze)

Germar Rudolf; Rudolfova zpráva – Znalecký posudek o chemických a technických aspektech “plynových komor” v Osvětimi
http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Rudolfova_zprava-Germar_Rudolf.pdf

Germar Rudolf; Přednášky o holocaustu
http://www.vzdelavaci-institut.info/?q=system/files/Prednasky_o_holocaustu-Germar_Rudolf.pdf

Odhalení podvodu zvaného Holocaust
https://www.youtube.com/watch?v=eePkduCUjoY&t=395s

 

Kdyby nám jej židovská moc nevnutila, tak by dnes nemohla ovládat svět. Je to součást jejich úspěšné evoluční skupinové strategie – vnucení pocitu viny ostatním, a po tři čtvrtě století trvající “těžba” z ní. Tím se zároveň kryjí i jejich bankovní podvody s fiat-money i s jejich světovou kontrolou oběživa. Jakmile se někdo dotkne tohoto problému, korporátní židovská média spustí: Pozor, antisemitismus! A antisemitismus = rasizmus = holokaust. Vždyt to známe a en naprstý idiot jim na to skáče.. Takto je to vypáleno do mozků mainstreamových konzumentů – goyim ovčanů. Doporučuji k nastudování: David Duke: Židovský rasizmus

ps:Ti tzv požidovštělí shabesgoyijové tipu horribleho jsou nejhorší, fanatičtější v židovské otáce nebo třeba ke vztahu k israeli než sami židé a to je už říct. Ale přesně tak to chazar chce.

Xid nenávidí pravdu a bojí se ji jak čert krize, proto ji prekrucuje v mediich všude možně. Velice úspěšná metoda proti nim je, že začnete použivat jejich metody. Chce to trochu cviku.

na příspěvěk reagoval dr.horrible, DaleCoper

Croft

Croft (hodnocení, recenze)

Sám Žid Norman Finkelstein dodal, že by jsme se všichni měli slovu holokoust maximálně vyhýbat a vůbec ho nepoužívat. Dlužno podotknout, že židé mezi sebou užívají slovo šóa (pohroma), slovo holokaust mají jen pro góje a šiksy, vybrali si ho pro jeho “zvukomalebnost” ke strašení a vydírání. Vlastně to jen odráží židovskou podvojnou etiku: jednu mezi sebou, a druhou, pokryteckou a svinskou, ven z kahalu ke gojům a šiksám.

Croft

Croft (hodnocení, recenze)

VepekaCritic, Bloodyn, Gonga a někoiik málo dalších kteří vědí o čem píší. Ono víte nejen pro Evropu ale hlavně proc celý svět je nejdůležitější, aby padl mýtus holokaustu. Pokud ale budou ve všech vládach sedět ti holokaustníci, nic se nikdy nezměni.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Jednou jsem poslouchal rozhovor dvou kluků kolem patnácti let v autobuse,kteří seděli za mnou.Dozvěděl jsem se strašně zajímavý věci.Ne jenomže popírali vyvražďování židů,ale taky popírali vypálení Lidic.Prý to po válce udělali až komunisti a svedli to na nacisty.To byla teprve síla tohle poslouchat asi 15 minut vkuse.Málem jsem už vypěnil.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Bloodyn

Co myslíš,že by se tu učilo,kdyby němci zvítezili?Pravda  o tom,jak bylo správmé vyhlazovat národy a že jsme si to my češi taky zasloužili společně s ostatnímy slovanskými národy?

Bloodyn

Bloodyn (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Ve škole, zvláště v dějepise se učili hlavně dějiny vítězů - západu. Ty si ale zřejmě nežil za socialismu (nebo o něm neslyšel) a tak nemůžeš vědět jak se historie v různých obdobích měnila. Věřím v budoucnost kdy pravda výjde na povrch.

na příspěvěk reagoval Extrakritik

Bloodyn

Bloodyn (hodnocení, recenze)

Jedná věc je naprosté popírání a druhá popírání určitých čísel, způsobů a faktů. Člověk co o tom četl nějakou literatůru, jistě poví. Jiný viděl Spielbergův seznam. U obou (zvláště té pro-sio a paté kolony - parasitů naší matičky) je společnou vlastností fanatická víra. Na wikipedii se uvádí počet úmrtí 6mil-11m. Hádejte koho by zařadili do té minimální hodnoty. Nápověda: Slovany asi těžko, na ty sere Kohn. Podle toho si udělejte názor - podle vaší národnosti. Připomínám, že Judejem se nestanete. Gój zůstane gójem.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

DaleCoper

DaleCoper (hodnocení, recenze)

Popírači holocaustu jsou hlupáci. Hitler chtěl vyhladit všechny židy a největší průser je že z jeho pohledu on to bral jako  věc dobra v zájmu lidstva. V SSSR za Stalina jste se pokud jste byli kulak nebo majitel továrny měli  určitou šanci gulagu uniknout pokud jste se dobrovolně vzdali majetku a vstoupili do strany židé v Německu takovou možnost neměli Jenže jiná věc je že holocaust se změnil v Holocaust abych citoval Normana Finkelsteina  tato tragédie je v současnosti zneuživána sionistickými organizacemi jako je americká ADL jako štít proti mnohdy oprávněné kritice státu Israel za jeho zacházení s Palestinci.

Uživatel woodsman smazal svůj příspěvek.

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

woodsman

Ty jsi je zřejmě osobně počítal před a po válce viď.A miliony svědků,co si to prožili+koncentrační tábory atd. ti nic neříkají?

na příspěvěk reagoval woodsman

Uživatel woodsman smazal svůj příspěvek.

Rewol

Rewol (hodnocení, recenze)

Niečo na tom filme bolo naozaj zle. Svedčia o tom aj v tejto diskusii dvaja tupí neonacisti, ktorí sa tu prezentujú popieraním holokaustu. Keby bol ten film spracovaný oveľa viac emotívnejšie a dramatickejšie (okrem samotnej historičky Lipstadt, tá bola emotívna až príliš, čo bolo na ešte väčšiu škodu), tak aj takéto "krysy" by sa neodvážili vyjsť na verejnosť a prezentovať svoju zvrátenú ideológiu. 

Film má dve nesúladné dramaturgické roviny, ktoré sú navzájom totálne nezvládnuté. Jedna rovina je historička Deborah Lipstadt, ktorá je nepríjemne a nesympaticky emotívna. Prehnaná agresivita tejto postavy, v niektorých miestach až zbytočná arogancia a tým nemyslím postoj voči tomu zmetkovi Irvingovi. Druhá rovina je zase samotný súd, ktorý bol naopak strašne nudný a nezáživný. Ja chápem, že to je čiastočne popis "britského" charakteru, no viem že dokážu byť aj oveľa viac humornejší a efektívnejší. Navyše samotná téma je taká rozsiahla, že nemal byť problém vysúkať z rukáva desaťnásobne viac argumentov. Nechce sa mi veriť, že aj v reále bol ten proces taký nudný ako v tomto filme.

Ale aby som len nekritizoval. Herecké výkony sa mi viac menej páčili a boli výborné. Neboli to herci, vrátane Weisz, ktorí zcurvili ten film... Škoda nezvládnutej témy, ktorá mohla byť "explozívna", ale takto to skončilo len ako zadymenie zvlhnutej prskavky...

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

mírně vylepšené titulky oproti těm hrozným na titulky.com

zde https://pastebin.com/fSiLEPis
opravil jsem ty největší zrůdnosti, kterých jsem si všiml, určitě tam ještě něco zůstalo, a věci, co šly opravit jednoduše pomocí ctrl-H

jinak jsou stále špatné a nepodepsal bych se pod ně, ale jsou trochu lepší než byly...

Bloodyn

Bloodyn (hodnocení, recenze)

Extrakritik

Potom všem co provedli nacistům, jak je zdokumentováno v Hanebných Panchartech Quentinem Tarrantinem se tomu nedivím. Nevšiml jsem si, že by dav nějak denioval holokaust. Moc koukáš na ten internet. Tak mlátil karabáčem jo? To by ses moc od SS nelišil!! Lidi co popíraj že je planeta plochá jsou: 1. Služebnící Satana!! 2. Čarodejnice! Každopádně tupej nevěřící plebs kterej by se měl upálit.

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Film jsem ještě neviděl,ale koukal jsem se na komentáře pod videem na youtube.Takovejch ignorantů na jednom místě jsem ještě neviděl.Lidi,co popíraj Holokaust nebo dokonce i druhou světovou válku,bych nechal mlátit karabáčem přes hnáty.Kdo to popírá tak je buď 1.Zlej zakomplexovanej člověk,kteres se cejtí důležitej. 2 Hloupej tydýt,který jde pouze s davem.Každopádně genetický odpad.

na příspěvěk reagoval Bloodyn

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Bloodyn

Vždycky mě pobaví, když do diskuze přijde někdo s argumentem ve stylu "a vy zase mlátíte černochy". Tady vážně nejde o to, co se dělo v gulazích, i když nikdo nepopírá, že šlo o domácí genocidu. A co s tím hergot mají společného západní spotřebitelé?! "Několikanásobně více práce, úmrtí, horší podmínky." Ty voje jeden, když přijel transport do nacistického vyhlazováku, tak se prvně příchozí v selekci rozdělili na to, kdo bude žít a kdo ne... Když přijel transport do gulagu, tak ti lidi měli dost slušnou naději, že aspoň přežijou pár dnů.

Bloodyn

Bloodyn (hodnocení, recenze)

Co takhle nějaký film z ruských gulagů? Několikanásobně více práce, úmrtí, horší podmínky. Vlastně obyčejnej Rus je pro nás plebs, který by měl nejlépe vyhynout aby na světě zůstalo místo jen pro ty správné - zápádní humanistické spotřebitele.

na příspěvěk reagoval L_O_U_S

trapper2

trapper2 (hodnocení, recenze)

LUK4S

A co začt používat vlastní hlavu? A nebo jde jen o to, najít za každou cenu „názor“ proti? No jo, jasně, kriticky myslet, a ověřovat si autorem předložné... Myšlení bolí, že?

Co třeba něco o autorovi? (...též Germar Scheerer, či Dr Ernst Gauss...)

http://www.fronta.cz/forum/tema/99#p133470

https://en.wikipedia.org/wiki/Germar_Rudolf

https://de.wikipedia.org/wiki/Germar_Rudolf

https://de.wikipedia.org/wiki/Germar_Rudolf#Strafverfolgung_in_Deutschland

https://de.wikipedia.org/wiki/Germar_Rudolf#Ver.C3.B6ffentlichungen_unter_Pseudonym

https://de.wikipedia.org/wiki/Hans-Joachim_Herrmann_(Flieger)

https://de.wikipedia.org/wiki/Otto_Ernst_Remer

https://pl.wikipedia.org/wiki/Germar_Rudolf

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%84,_%D0%93%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%80

https://en.wikipedia.org/wiki/Ernst_Z%C3%BCndel

https://en.wikipedia.org/wiki/Fred_A._Leuchter

https://en.wikipedia.org/wiki/Mr._Death:_The_Rise_and_Fall_of_Fred_A._Leuchter,_Jr.

LUK4S

LUK4S (hodnocení, recenze)

VepekaCritic

Plně souhlasím! Knihu přednášky o holocaustu vlastním a čtu ji, planuji zakoupit knihu holocaust pod lupou kde jsou další dukazy o tom že je Holocaust podvod století .

na příspěvěk reagoval trapper2, dr.horrible

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

Mno, úmysl jistě chvályhodný, leč jen jsem zaslechl dialog "V USA máme presumpci neviny. - V Británii ne." měl jsem v tu chvíli chuť roztřískat monitor. Říci tohle v zemi Williama Garrowa, která de facto presumpci neviny přivedla do moderního právního systému, a nerozlišovat civilní a trestní řízení, to považuju za kalibr srovnatelný právě s některými tvrzeními pana Irvinga. Bojovat proti lži je jedna věc, ale jestli mají filmaři zřejmě pro větší dramatický efekt potřeba plácat takové hovadiny, tak tím jenom ospravedlňují další činnost popíračů. Huh, to jsem se zase spravedlivě - no, přesně to.

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

No a proč myslíš, že se penze najdou ausgerechnet zrovna na filmy o holokaustu? Holt kdo má lowe, ten rozhoduje, o čem se bude točit, ne?

 (hodnocení, recenze)

Co tu zase řešíte. Žádná historie není černobílá. Obětí WW2 byly miliony a jejich utrpení nezměrné. Nejde přitom jen o židovské etnikum, ale i o ruský národ (ten to schytal nejvíc), taky levicově smýšlející v celé Evropě, o civilisty v Hirošimě a Nagasaki. Brutální a masové masakry se odehrávaly i v Asii atd. atd. Mně osobně taky vadí, že se vždy najdou peníze hlavně na filmové ztvárnění utrpení židovského etnika, jakkoliv byly koncentráky tzv. továrnami na smrt. Ony totiž byly koncentráky i v Rusku, měli je Japonci a dokonce i v USA, kam lifrovali Japonce, žijící v USA. Každá válka je zrůdná a obětmi jsou vždy hlavně bezbranní nevinní civilisté, podívejte se dělo v Koreji, ve Vietnamu, v Iráku atd. atd.

na příspěvěk reagoval gonga

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Takže oni jsou desetitisíce svědků, koncentrační tábory, dokumenty,nahrávky atd. a někteří lidé skutečně Holocaust zpochybňují. Prý nejsou důkazy. Tak to jo teda.

VepekaCritic

VepekaCritic (hodnocení, recenze)

A máme na scéně další politicky angažovaný film. Každý racionálně smýšlející člověk ví, že David Irving je virtuózem historie druhé světové války. Ovečky tohle bohužel zkonzumují, ale s tím se nedá nic dělat. Doporučuji knihu: Přednášky o Holocaustu od Germara Rudolfa. Nepopírám úmrtí desetitisíců lidí. Avšak, důkazy nasvědčují, že předkládaná verze o tzv. vyhlazování Židů je fyzicky nemožná. Proto je více, než zřejmé že film vzniká na zakázku izraelských plutokratů, jelikož se trámy držící 71 let starou lež začínají pomalu, ale jistě podlamovat. Prosím „thought police“ ČSFD o zachování svobody slova. Nebo jsem se snad dopustil „thoughtcrime“?

na příspěvěk reagoval dr.horrible, LUK4S, trapper2

Reklama

Reklama