Reklama

Reklama

Mr Bean: Funeral

Obsahy(1)

V jednej z neskorších epizód sa Mr. Bean ocitá na pohrebe. Je však zrejmé, že je to preňho nová skúsenosť, a snaha adaptovať sa v netradičnom prostredí mu práve nevychádza. Navyše, nie je vôbec isté, že prišiel na ten pohreb, na ktorý sa dostaviť mal. (ČSFD)

Recenze (32)

tron 

všechny recenze uživatele

Neviem, či je to dané tým, že som starší (v 90. rokoch Mr, Bean pre mňa bol jednou z najvtipnejších postavičiek), ale toto už bolo dosť mimo. Snažilo sa to, ale od istej chvíle to začalo byť cez čiaru. Čo ma dosť rušilo, lebo Mr. Bean bol vždy ako postava všelijaký, ale nikdy nie kontroverzný ko*ot. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean a černý humor, to k sobě vždycky šlo. A vtrhne-li tento "člověk" na pohřeb, zákonitě to nemůže dopadnout dobře. Ano, například to smrkání jsme už kdysi viděli, ale pořád je hrozně vtipné a především Bean je stále to drzé přerostlé dítě, které se nebojí - tentokrát doslova - jít přes mrtvoly, aby dosáhlo svého, ať už je to cokoliv. Škoda, že vznikla jen osmiminutová epizoda a ne celý díl, protože Rowan Atkinson je ve své nejslavnější postavě evidentně pořád jako doma. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Návrat legendy se bohužel nekoná, ale milá vzpomínka, která sice trhákem není, ale pobaví i tak. Mr. Bean je nestárnoucí a je strašná škoda, že se z toho neždíme, dokud je možno... ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

První polovina vtipná a 'beanovská', potom to sklouzne do trapnosti. Každopádně překvapil Bough z Johnnyho Englishe, ale tam už vlastně taky jedna pohřební scéna byla. ;)) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to jako recyklace fórků z návštěvy mše v kostele a pár jiných skečů, a vlastně jsem pořád čekal, kdy to Mr. Bean víc rozjede, a najednou byl konec. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Nová série z toho bohúžel asi nebude, ale Atkison se svojí postavou nezestárl. Pořád stačí jenom jeden Beanův pohled a mě se chce brečet smíchy. Jojo, trošku víc to tlačí na pilu, ale je jinak je to podle mě stejně vtipné jako předchozí díly. Chci další díly Beana, chci další filmy s Rowanem!!! ()

Tirion 

všechny recenze uživatele

Trochu více to tlačí na pilu a holt i Atkinson se ve své legendární postavě už vyčerpal. Ale je to prostě Mr. Bean! ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Buď jsem na Beana už moc starej a nebo zase naopak moc mladej. Upřímně jsem se zasmál jenom jednou a to při scéně, jak padá rakev. Rowan Atkinson vypadal vzhledově stejně, jako před lety a celkem mu to i sedlo. Na starý epizody to nemá. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Rozhodně slabší kousek jedné z nejznámějších postav britské komediální scény, ale Atkinson to pořád v sobě má :). ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean a černý humor, to vždy patřilo k sobě a zde se to jen potvrzuje. Krátké, vtipné, výstižné a přesto britské. Rowan Atkinson i ve stáří neztrácí nic na své komičnosti. Mr. Bean nevyzrává, což je dobře, ale zůstává nadále dětinský. A starší věk tomu přidává ono kouzlo herectví, které do toho sir Rowan nadále vdechuje. Bravo! 75% ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Gagy i tady na vysoké úrovni, ale jako celek nedotažený - anebo jiná parta tvůrců a nejsou na takové úrovni. Nemá tu atmosféru jako dříve. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jak se mi Svatba nelíbila, tak Pohřeb byl geniální. Prostě další svkělá scénka, Atkinson ve vynikající formě. Starý dobrý vtipný Bean, tahle scénka by do seriálu krásně zapadla, protože napsaná byla fakt parádně a ještě skvostně vyvrcholila tím, když Bean vytvořil nápis Vole. A mě osobně udělalo velkou radost, že jsem po tolika reprízích konečně viděl nějaký nový kousek a navíc tak kvalitní. A pokud bude takhle parádní, vůbec bych se nebránil, kdyby vznikl třeba ještě nějaký další. Tahle scénka byla naprostá fantazie a kdo miluje britský humor. Beana a Atkinsona tak jako já, ten to ocení. Tady prostě nemůžu jinak - 100%. BEAN STÁLE ŽIJE!! ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Stručné zamávanie Rowana Atkinsona modernému humoru na oslavu výročia jeho najslávnejšej komickej postavy. Mr. Bean tak ako ho všetci poznáme. Tentokrát už, ale starší a bez sprievodného smiechu. ()

Reklama

Reklama