Reklama

Reklama

Špinavej kšeft

  • Francie Un petit boulot (více)
Trailer

Jacques žije v malom meste. Všetci miestni obyvatelia sú na mizine, pretože ich hromadne prepustili a miestnu továreň zatvorili. Priateľka od neho odišla a dlhy mu narastajú každým dňom. Keď mu miestny mafiánsky boss navrhne, aby zavraždil jeho ženu, Jacques ponuku ochotne prijme. (TV JOJ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

VincentB. 

všechny recenze uživatele

Velice zvláštny film. Docela laxné chovanie hrdinov. Chýba poriadna línia vyšetrovateľa (čo väčšinou pri príbehu so zabijakmi býva). Je to také plávanie na vlne. Jacques je bystrí a maximálne flegmatický. Pôsobí až zadumane. Ale tento film má niečo doseba lebo diváka nenapadne ho nedopozerať. Je tým asi to, že nik tam nie je jednoznačne zlí ani dobrí. Dávam 70% ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Strašně tomu chybí nějakým způsobem rozvíjet absurditu situace, ve který se ocitá hlavní hrdina. Hlavní postava během filmu odkrágluje pár lidí, protože potřebuje peníze, ale ačkoliv je to zřejmě hodnej chlapík, tak se u toho tváří, jakože je mu to celý docela jedno. Celý se to děje jaksi mimoděk a postrádá to nějaký podvratný nebo aspoň ironický vhled či komentář. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se kouknul,aniž bych o něm cokoliv věděl.Prostě jsem to střelil a udělal jsem dobře.Já se osobně třikrát zasmál,protože humor to má,ale nemůže sednout každému,tak jako vždycky.Romain Duris bavil a celkově příběh mě upoutal,ačkoliv byl prostě jednoduchý.Vlastně rozprávky s mafiánem Gardotem byly skvělé.Doopravdy jsem nečekal,že i tvůrci neudělají z jedné holky to,co snad musel čekat každý.Snímek prostě jede na své vlně a nedělá předsudky jako většina,což je osvěžující a nevadí ani,že celý film jde vlastně na ruku nájemnýmu vrahovi jako postavě,která je kladná.Hlavně to chce tlumič.85% ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Opäť len jedna z priemerných francúzskych komédií, pri ktorých máte síce taký povznášajúci pocit z pekného príbehu, ale nezasmejete sa prakticky ani raz. Čierny humor tam síce bol, ale bol taký nemastný-neslaný a ničím výnimočný. Herecké výkony fajn, ale tiež neoslnili a možno som čakal aj trošku lepšiu zápletku. Suma sumárom, na nedeľné popoludnie fajn. 55 % ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Každej Špinavej kšeft, Un petit boulot, co jde okolo, přijme hlavní hrdina od tlouštíka padoucha dobráka, aby si podle knihy Iaina Levisona a scénáře Michela Blanca zajistil živobytí. Vraždy. I na svůj účet si jednu vrzne. To je sympatické jedné sympatické policistce a když je ruka v rukávě a je vyděláno, nechají zločin zločinem a mají se spolu i s padouchem a jemu podobnými ve spolek všichni rádi. Až navěky. https://www.macguffin.cz/ ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama