Reklama

Reklama

Loď

  • USA The Vessel
Trailer 1

Obsahy(1)

Deset let poté, co tsunami smetla maloměstskou školu plnou dětí, začne mladý muž stavět z jejích pozůstatků záhadný objekt. Jeho úsilí vyburcuje celé městečko, které se snaží vzpamatovat z hrůzné tragédie, jíž jsou jeho obyvatelé stále hluboce poznamenáni. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (4)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Duchovní film, který se snaží jednu rybářskou vesnici postihnutou tragédií očistit od všeho zlého. Osobně si vůbec nedovedu představit, jak to v takové vesnici po letech může vypadat. Filmově to ale není úplně výhra. Sice na Vás vystřelí charismatický otec Martin Sheen, ale z jeho oveček byste po pěti minutách chytli depresi a po dalších deseti se už věšeli na nejbližším banánovníku. Lidsky hodně nepřístupný film. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to takový zvláštní film. Na jednu stranu moc nemusím tyhle pomalé filmy, které se snaží vás donutit přemýšlet, na stranu druhou mě ale tenhle něčím zaujal. Do jisté míry je to přítomnost Martina Sheena, ale na druhou stranu je to i poetičnost celého filmu, která bohužel vede k rozpačitému závěru. ()

Reklama

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Svýma 4* navýšuju hodnocení na 51%.. :)) Trochu mě mrzí, že pro většinu recenzentů film nebyl dostatečně pochopen... :) Krásný umělecký film plný metafor. :) Je pravda, že film může působit depresivně, nicméně vyjadřuje přesně to motání se v kruhu, které každý z nás občas zažívá i když má jiskru naděje přímo před očima. :) V dalším plánu je to film o vůli, která může být zneužita pro zlé věci a ovládání davu, ale totéž ovládnutí pro věci dobré.. ☺️ a v neposlední řadě film vyjadřuje naději, Lásku, vyjádření splynutí s Mořem a spoustu dalších připodobnění a dokonce i odkazů na biblické příběhy (Noemova archa, hledaniz Spasitele,...). ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama