Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Když odnese tornádo Dorothy Gale z městečka Lucas v Kansasu do daleké země Oz, její přílet uvede do pohybu proroctví předvídající katastrofání události známé pod názvem Bestie navěky a vyvolá hrůzu ve všemocném vládci země -- Čaroději. Dorothy se vydá za Čarodějem do Emerald City, chce se s ním za každou cenu setkat. Na své cestě potká čarodějnici, vojáka, který ztratil paměť, chráněného chlapce a mnoho dalších záhadných bytostí, které osudově ovlivní budoucnost země Oz a Dorotina místa v ní. (AMC Czech)

(více)

Recenze uživatele Lockdown k tomuto seriálu (2)

Smaragdové město (2017) 

První díly mi do očí svou debilitou vháněly slzy smíchu. Pochopil bych, kdyby tvůrci tuto debilitu použili záměrně. Po dokoukání celého seroše však můžu říct jen to, že záměrný to není. Seriál se snaží působit tak hustokrutopřísně až to hezký není. To co ale dostáváme my fanoušci je ultrakravina, bez špetky logiky, kdy je opravdu každá postava tak nesnesitelně vlezlá a na ránu až to bolí. Mrzí mě to hlavně u Vincenta D'Onofria, který ač se neskutečně snaží, z hovna prostě koláč neudělá. Jelikož jsem od seriálu zas tolik neočekával, nebudu odcházet ani tak zklamaný. Pro lidi, kteří by si tudle věc chtěli pustit mám jednoduché shrnutí všech deseti dílů. Barevná čas ubírající peachovina, která je sice napsána jako minisérie a měla by mít tedy nějaký konec. Ten však nepřichází a podle sledovanosti první řady už ani nepřijde. Dále nesympatickej cast a příšerný kombinování děje. Toť vše! Rád bych napsal i nějaké pozitivní věci, ale opravdu jich moc není. Jednu hvězdu dám za sympatickou postavu Lady Ev, která mi ze všech vadila asi nejméně. 20% ()

The Beast Forever (2017) (E01) 

Pokud jste viděli v nedávné době seriál Daredevil a v něm Vincenta D'Onofria v roli Wilsona Fiska, radil bych vám na Emerald city nekoukat, případně s ním počkat. Při první scéně s tímto hercem jsem se totiž málem pochcal smíchy. Ono sledovat daného herce v řekněme tvrdé roli a chvilku po tom ho vidět v roli jak vystřižené pro uzbecký béčkový porno to je síla. Když v tomdle řádění ještě navíc podporuje uřvaná tetička Petůnie z Harryho Pottera je jisté, že bude o nějákej ten vrcholnej zážitek postaráno. V celkovém součtu nešlo jen o todle. Úsměv z ksichtu mi nezmizel během celého dvojdílu. Ano prostředí je krásně barevné, hudba to taktéž pěkně doplňuje a celé to působí tak nějak velkolepě, což se na druhou stranu od Singha dalo čekat. Bohužel je to ale tak strašně umělé a dementní že, někteří málo odhodlaní nevydrží ani do půlky dílu a půjdou si hodit šavli. Já tomu každopádně šanci dám. Né však jako fantasy, ale jako parádní komedii na zpříjemnění večera. Prozatím 40% ()

Reklama

Reklama