Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jai (Sidharth Malhotra) a Diya (Katrina Kaif) se přátelí od dětství. Z mladíka se stane učitel matematiky, zatímco dívka se snaží prosadit jako malířka. Diya navrhne, že by se mohli vzít. Jai sice zdráhavě souhlasí, ale děsí ho přípravy na svatbu i společný život, a tak radši ze všeho vycouvá. Druhý den se probudí a zjistí, že uplynulo deset dní, a i když si to nepamatuje, tak si Diyu vzal a jsou právě na líbánkách. Podobných skoků v čase zažije ještě několik. Jsou pro něj lekcí, která ho poučí, že ne všechno v životě se dá předem vypočítat. (rikitiki)

(více)

Recenze (7)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

V prvom rade pozitíva. Krásna Kaif. Sympatický Malhotra. Čo na tom, že chémia medzi nimi je prakticky nulová. Po dlhom čase melodická a energická hudba a piesne. Počúvam ich stále dokola. A tiež decentné zobrazenie budúcnosti. Pripomínalo mi to Sandlerov Click. Koniec emotívny. Čo sa týka filmu ako takého. Pokulháva na charakteroch, ktoré sú voči sebe veľmi chladné. Hoci sa na konci objavuje emocionálne funkčné finále, je to skôr zásluhou dobre zvolenej hudby a filmových strihov, než silného príbehu. Na to, že sa jedná o obmedzenú naráciu, tak je táto zložka až trestuhodne nevyužitá a nudná. Nejedná sa ale o zlý film. Len sa vďaka námetu aj zvučným menám dala z toho vyťažiť väčšia pecka. Takto priemer. Ale veľmi príjemný. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Podobný motiv už jsem viděla vícekrát, nejlépe zpracovaný v nedostiženém Život je krásný od Capry. Tady je děj příliš řídký a neposkytující žádnou velkou zábavu ani zajímavé podněty. No, oba hlavní představitelé jsou hezcí.... A ještě bych měla výhradu: to, před čím mladý muž utíkal, nebylo manželství, ale to, že mu jeho nastávající žena i budoucí tchán nalinkovali život, který se mu vůbec nelíbil. Což je něco úplně jiného, než že by byl mladík sobecky zaměřený jen na sebe a ostatní přehlížel, jak mu pak všichni vyčítají a on se za to kaje. Naopak, měl velmi pádné důvody, proč nad tímhle svazkem váhat. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

NUDA, tento film skazili ale už od začiatku. Katrina krásna ale nudná, ona nehrá ale vyskytuje sa, Sidharth milý, sexi chlapec, ale takmer rovnaký typ ako Katrina, obaja k sebe potrebujú hereckého partnera plného života aby tú ich nudu niečím vyvážil. Oni dvaja do hromady, chémia nie že nulová, pod bodom mrazu. Takže po tejto stránke film zlyhal v absolútnych číslach. Príbeh veľmi deravý, nič z toho čo sa stalo, prečo sa stalo nie je vysvetlené, OK možno to bol zámer tvorcu, poukázať na tie "chotti" veci a na veľké sa vykašľať. Skoky v čase na mňa väčšinou fungujú pozitívne, ale tu nie. Proste pre mňa výsledok veľmi rozpačitý a nudný.... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Toto bol až príliš klasický indický film so všetkými ich negatívami. Ukecané, nudné, kopa WTF hudobno-tanečných vsuviek. Neustále sa tam rieši láska, ale chémia medzi ústredným párom nulová. 1* za sympaťáka Sidhartha. Mal som pocit, že trpel nielen kvôli zápletke, ale hlavne kvôli účasti v tomto filme. 2/10. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Už od začiatku to bolo dobré, no potom to bolo lepšie, ešte lepšie a napokon vynikajúce! Vzhľadom na slabšie hodnotenia som nečakal nič extra, no napokon veľmi milo prekvapilo. Svojou ústrednou ideou mi to dosť pripomenulo americkú komédiu Click, avšak toto bolo poňaté v takom vážnejšom ponímaní a aj psychologicky mi to prišlo na takej sofistikovanejšej úrovni. Filmy o cestovaní časom boli pre mňa vždy vysoko atraktívne, obzvlášť keď to malo napokon aj kvalitnú pointu. Áno, tento príbeh bol čiastočne dosť predvídateľný, ale aj tak to malo svoju emočnú silu, ktorá mi v záverečných fázach vohnala slzy do očí (od dojatia). Takže z mojej strany veľká spokojnosť - okrem iného aj s charizmatickou ústrednou dvojicou a veľmi príjemným soundtrackom. Tak mojimi 5* aspoň trochu dvihnem to podcenené hodnotenie filmu :) P.S. Kiežby mal každý takú možnosť sa ocitnúť na pár zlomových dní v budúcnosti - zrejme by sme si začali vážiť všetko, čo berieme ako samozrejmosť... ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama