Reklama

Reklama

Atomic Blonde: Bez lítosti

  • USA Atomic Blonde (více)
Trailer 10

VOD (1)

Agentka MI6 Lorraine Broughton (Charlize Theron) je vyslána během studené války do Berlína, aby vyšetřila vraždu kolegy. (Vertical Entertainment)

Recenze (690)

FireOfFilth 

všechny recenze uživatele

Pecka toto! Tento film je variací na Johna Wicka, také ho točil stejný režisér a je to hodně znát. Akční scény jsou tak skvěle natočené, přehledné. Není to střih, střih, střih, že člověk nic v podstatě nevidí. Tady to přímo cítíte. Charlize je drsná a krásná zároveň. Celkově v tomto filmu nalezneme spoustu a spoustu úžasných herců, které znáte z jiných filmů či seriálů. Takže casting opravdu výborný. O soundtracku ani nemluvě, jedna pecka za druhou. Atmosféra toto filmu vás pohltí. Už dlouho jsem neviděl ve filmu tolik Škodovek 120. Ano ano, tento film je hodně zábavný a přitom i chytrý. 90% ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Celkom slušná akčná variácia z obdobia konca studenej vojny a pádu berlínského múru. Hlavným ťahákom filmu je Charlize Theron, tá si berie celý film pre seba a dokazuje, že je najviac cool, sexi agentkou posledních rokov. Takisto akčné scény sú perfektné (hlavne scéna v budove na jednotlivých poschodiach). Ak by sa popracovalo na scenári, bol by to kult. ()

Astonko 

všechny recenze uživatele

Môj asi najobľúbenejší film zo studenej vojny sršiaci originálnymi nápadmi v oblasti príbehu, akcie aj vizuálu s fantastickým obsadením. To všetko z tohto filmu robí (aspoň pre mňa) nezabudnuteľný zážitok 9.5/10 ()

charlee.dog 

všechny recenze uživatele

Charlize Theron je jednou z mála hereček, kterým se dá uvěřit akční hrdinka. Jihoafrická rodačka má herecký talent, nepostrádá charisma a je na tom dobře i fyzicky, takže jí vždycky stačí trochu potrénovat a může se vrhnout do akce. Charlize tu předvádí věci, za které by se nestyděl ani Keanu Reeves. Každá rána tu totiž zatraceně bolí a každý chvat si bere množství energie. V rámci filmové reality je to zkrátka ohromně vtahující triumf, na který jen tak nezapomenete. Jinak se ale jedná o velký zmatek a co obdivovat kromě zmíněného až tak moc není.Největší problém spočívá v tom, že je Atomic Blonde v první řadě špiónský film a až ve druhé akční. Na Atomic Blonde, tak za pár let budu vzpomínat jako na slušný akční film, který má neselhávající Charlize, žhavou lesbickou scénu se Sofií Boutellou a excelentní řežbu napříč několika patry. A protože je Charlize mojí oblíbenkyní rád to zkouknu znova. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Nevyvážených filmů je mnoho. Ale aby z něj měl člověk dobrý pocit a zároveň ho chtěl vypnout, to jsem ještě nezažil. Většina podkresových songů, dějové proluky a rádoby nahodilá propracovanost je skvělá, a zarážející vůči místy plytkému scénáři a a až znevažující režii. Hodnocení se ukolísá na středu, ale pamatovat si některé scény dozajista budu a to zejména díky McAvoyovi a nahé postavy Theron bazénku. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Snaha o ženský špionážny triler s úchvatnou Šarlizou dáko nevyšiel, čo je pre ňu a hlavne pre mňa ohromná škoda, dobili ju teda tí súdruhovia kvalitne, ale bez iskry a charizmy, takže 35%. ()

Muf911 

všechny recenze uživatele

Atraktivní akční videoklip zasazený do revoluce v roce 89 v Berlíně. Úžasná hlavní postava, skvělá choreografie a perfektní výběr dobových hitů na pozadí.  Dokonce se tu mihne i jedno porsche, i když vzhledem k roku děje je trochu neautentické. Atmosféra Berlína konce 80. let je trochu umělohmotná, ale dělali to Amíci, tak se to dá pochopit, že na to nemají cit. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Je tu snaha o akčný špionážny film s prekvapivým koncom. Žiaľ Charlize nie Keanu Reeves a hoci sa snaží nevychádza to ani strihovo. Motivácia postáv je neprehľadná takže priemerný špionážny film. ()

Avern 

všechny recenze uživatele

Tak.. možná půjdu proti proudu ale atomová blanka me neuvěřitelně bavila. Není to dokonale ale je tam spousta super momentu a baví i postavy. Pro me jsou tam i vzpomínky na dobu kdy se to odehrává. Charlize boduje jako ledová královna, úžasně roztomilá Sofie a Macao je pro me na zabiti... Scény jsou patřičně surové, prostředí správně variabilní. Holky jsou sexy a padouši jsou slizcí... Nečekal jsem něco extra ale tohle mě bavilo víc než dost.. Za pokračovaní bych se nezlobil... ()

jizvoun 

všechny recenze uživatele

Filmový víkend2017. Tak toto šlo úplně mimo mě. Děj, ve kterém jsem se ztrácel, byl pro mě tak nezajímavý, že jsem se tu zápletku vlastně ani nesnažil rozlousknout a pochopit. Nuda,nuda,nezajímavé. Hvězdu dávám za super soundtrack a starou škodovku. ()

Motyuek 

všechny recenze uživatele

I když Charleze dělala co mohla a James McAvoy si střihnul roli krásně nevyzpytatelného parchanta v celkovém součtu je to slabá tři. Děj moc chaotický, běžný divák se v tom ztrácí a není si jist co se vlastně děje. Příklad: Jaký význam tam vlastně měla postava Sofie Boutella? U tolik opěvované akční scény jsem se jen usmíval a opakoval "Ne ne!" Zkrátka a dobře, jak to že někteří tvůrci dodneška nepochopili, že pokud se hlavní hero chce celý film tvářit, jako že sežral zrovna dva citróny, tak holt musí sem tam vypustit srandovní hlášku. ()

JackKadlo 

všechny recenze uživatele

Nudný brak o hovně s jedinou dobrou scénou. Vtip, nápad, zábava a příběh - to vše chybí. Žabí pohled hlavní hrdinky mě občas přiměl se podívat na hodiny v mobilu, abych zjistil, jak dlouho už trvá moje agónie. Ale nebojte, nikoho jsem světlem z mobilu nerušil, v kině byli jen tři lidi... chudinky my. ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

Filmov z tajnými agentmi je v poslednom čase veľa a žiaden z nich nebol zlý. Ale po Wickovi sa mi každý taký príbeh zdá pomalý, málo akčný, málo vtipný, málo záhadný. Charlize je jednou z mojich obľúbených herečiek a tým pádom ani jej film nemôže byť sklamaním. Podarená lesbická scéna!! Bojové akcie reálne a uveriteľné ale samotný príbeh zaostával a aj celkový zmysel agentov na oboch stranách barikády. Lepšiu špionážnu prácu by odviedol tom Hanks a nemusel by pri tom ani nikoho zabiť. Pre mňa priemerný film s dobrou herečkou. ()

SkeeveTulp 

všechny recenze uživatele

Vyhráli si s mnoha zajímavými a i vtipnými detaily, bohužel už si zapomněli vyhrát i se scénářem. Vznikla tedy nesourodá směs různých žánrů, která nedrží pohromadě, a potácí se mezi špionážním dramatem (trapný pokus vykrást Jeden musí z kola ven), akční jízdou alá Jason Bourne (plus pokus napodobit Johna Wicka) a sebeparodií typu Kingsman, která se ale opět nepovedla. Na Charlize Theron se sice moc dobře kouká, ale ty dvě hodiny nudy to nevyváží. Btw: Akční scéna roku? To jsem asi viděl jiný film. Ta bitka na schodech byla spíš jak Spencer a Hill, než Zátah, nebo k čemu to je ještě přirovnávané. ()

Související novinky

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Dvojka Atomic Blond je na cestě

Dvojka Atomic Blond je na cestě

12.07.2020

Herečka Charlize Theron, jejíž novinka Old Guard: Nesmiřitelní tento víkend dorazila na Netflix, potvrdila zprávy, že pokračování k jejímu akčnímu hitu Atomic Blond je na cestě. Herečka se měla… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

01.08.2017

Na šestém ročníku setkání filmových fanoušků již tento víkend nejen, že poběží největší filmové pecky roku jako Dunkirk, Strážci Galaxie Vol. 2 nebo sexy novinka Atomic Blonde, ale taky se bude… (více)

Reklama

Reklama