Reklama

Reklama

Atomic Blonde: Bez lítosti

  • USA Atomic Blonde (více)
Trailer 4

VOD (1)

Agentka MI6 Lorraine Broughton (Charlize Theron) je vyslána během studené války do Berlína, aby vyšetřila vraždu kolegy. (Vertical Entertainment)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (690)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Akční špionážní drama plné studených barev, které svými neotřele agresivními režijními postupy nejednou zahřeje u srdce. Nálož jako prase! Smrtelně sexy Charlize, spousta držkovek a kopanců co skutečně fyzicky bolí, mrtě krvavých šrámů a prostřelených tepen, bombastická choreografie, víc než štědrá nálož kozenek, a k tomu navíc nejlepší akční scéna roku na jeden záběr. John Wick čučí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $51,687,870Tržby Celosvetovo $100,014,025Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,777,859Tržby za predaj DVD v USA $5,275,14║ Režisér David Leitch nám natočil pekný retro súboj agentov pri páde Berlinského múru. Charlize Theron tu je nadmieru kuštovná, alektrizujúca, nehovoriac o scénach so Sofiu Boutella, tam to ináč iskrý a hlavne predvádza mrštné akčné kúsky. Hudobný podmaz známych nemeckých piesní tu pasuje. Pošmáknul som si, akurát škoda že dej je trošku zbytočne prekombinovaný. /75%/ ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Atomová blondýna je první polovinu fakt celkem blond a spíš než příběh servíruje videoklipy na 80's pecky, aby v druhé polovině přišla s pořádnou akční explozí. Místy překombinované až hrůza, ale něco na té fetišisticky zabírané Charlize Theron v ruinách Berlína prostě je. Dostal jsem z toho chuť na vodku. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Oči Čárlí jsou jako chameleon. Tahle ženská s nima umí "pojď sem, chci tě, miluju tě, nebavíš mě, odprejskni a zabiju tě" během tří vteřin. Kdyby to šlo, její pohled bych si koupil a chodil s ním ven na procházky. Jenže ona nejen že má ty nejrafinovanější kukadla v Hollywoodu, řadí se mezi nejlepší věšáky na šaty vůbec a je dokonalou ukázkou toho, proč jsou dvě holky na sobě lepší než vychlazená dvanáctka v létě; ona je navíc ve formě, že kdyby bylo na mně, hraje Bonda i když je ženská. Samozřejmě film sám o sobě taky supr, hlavně proto, že nemá slitování s nikým a ničím. Jde si svou cestou, hraje k tomu výborná muzika a mně je najednou úplně jedno, že se to zas všechno točí kolem podělaný války. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dosti složitý špionážní snímeček, který táhne kupředu jako buldozer skvělý casting v čele s dokonalou Charlize, která do své role dává úplně všechno. Musím říci že Atomic Blonde se mě postupně čím dál více zarýval pod nehty až jsem byl nucen si jej pustit po skončení zase pěkně od začátku. 10 minutová akční sekvence bez jediného střihu je pomyslným vrcholem co letos v akčním žánru bylo k vidění. Zapomeňte na nového Bourna, dejte spát Johnu Wickovi. Charlize si to neskutečně dává na schodišti, v bytě a následně v automobilové honičce. Skvělé! PS: Vůbec jsem to filmu nečekal, ale další projekce budou nutností a upřímně tenhle film v mých očích vyroste spíše než Dvojka Johna Wicka. 75% PS: Soundtrack! ()

Galerie (57)

Zajímavosti (28)

  • Ve filmu byla používaná pistole Makarov a odestřelovací puška SVD Dragunov. Ve scéně na schodišti je použit samopal bez zásobníku Bizon. (K98)

Související novinky

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Dvojka Atomic Blond je na cestě

Dvojka Atomic Blond je na cestě

12.07.2020

Herečka Charlize Theron, jejíž novinka Old Guard: Nesmiřitelní tento víkend dorazila na Netflix, potvrdila zprávy, že pokračování k jejímu akčnímu hitu Atomic Blond je na cestě. Herečka se měla… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

01.08.2017

Na šestém ročníku setkání filmových fanoušků již tento víkend nejen, že poběží největší filmové pecky roku jako Dunkirk, Strážci Galaxie Vol. 2 nebo sexy novinka Atomic Blonde, ale taky se bude… (více)

Reklama

Reklama