Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Existuje několik případů, na kterých se dá demonstrovat, že lidský mozek a způsob, jakým vnímá okolní svět, je značně omezený. Jak tedy dokážeme říct, co je opravdové a co je jen naše fantazie?

Příběh Musaigen no Phantom World se odehrává v blízké budoucnosti, kterou utvářel jeden velmi vážný incident. Je to již několik let, co se jedna z laboratoří jisté vládní firmy stala cílem teroristického útoku. Tím se dostal mezi obyvatele virus, který výrazně změnil jejich mozek. Díky této změně mohou lidé vidět a vnímat vše, co předtím neviděli. Tak se lidé poprvé setkali s nadpřirozenými stvořeními, duchy a bytostmi, které dříve považovali pouze za výplody bujné fantazie. Všechna tato stvoření byla označena jako "Phantomové". Ne všechna tato stvoření jsou však přátelská, a tak některá mohou představovat výrazné riziko pro společnost. Naštěstí ve stejný okamžik, kdy se objevili Phantomové, začali se mezi lidmi vyskytovat i jedinci, kteří měli nejrůznější nadpřirozené schopnosti, díky kterým dokáží tato nebezpečná stvoření neutralizovat nebo i zlikvidovat. Haruhiko Ichijo je jedním z těchto vyvolených, mladý chlapec, který má velmi rád čtení knížek a který je členem kroužku, jenž se zabývá lovem Phantomů. Jsou však tou opravdovou hrozbou Phantomové, nebo je vše úplně jinak? (Jeoffrey)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Na anidb jsem si k tomuhle pročítal diskuzi. 6 lidí to odsoudilo kvůli tomu, že tam, cituji, "není dostatek ecchi" "je méně ecchi, než jsem myslel že bude" "totální fail, ecchi trochu až na konci"....

Co to znamená pro mě? Ohoho, že by konečně něco střídmě normálního? :-)

Reklama

Reklama