Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kdesi v blízké budoucnosti se mezi mraky prohání velká tajemná loď ve tvaru koule. Na svou palubu vyhledává nejrůznější mladé lidi nadané speciálními schopnostmi. Její mise je tajemná stejně jako její osazenstvo, které má v současné době tři dívky a devět chlapců. Navíc existují i lidé, kteří chtějí tuto tajemnou loď za každou cenu zastavit. Co je zač tajemná loď, jaké je její poslání a kdo jsou lidé na palubě? (Jeoffrey)

(více)

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Shoujo s převahou bishíků sice není zrovna můj šálek čaje, ale tady to občas byla vcelku slušná romantika a i docela zajímavý příběh. Navíc tam bylo už v prvním díle několik moc hezkých záběrů, které jsem si užil (tím myslím záběry na tu loď a na některé její "vybavení"). Hudba je také hodně povedená a i opening se mi líbil. Jinak je pravda, jak píše Goku, že je tam pár logických děr, postavy se také docela často nechovají příliš moudře, ale nakonec mě ani tyto nedostatky nedokázali odradit. Hlavní trubka, pardon hrdinka, nebyla zrovna tím, co bych si představoval a někteří bishíci mi byly krajně nesympatičtí. Na druhou stranu zbylé dvě dívky mi nijak špatné nepřišli a jejich romantické linie mi přišli o něco zajímavější, než u hlavní hrdinky a "blonďáka". Z chlápků mám nejradši toho, co bělovlásku nejdřív nehorázně odrážel, ale ve správný okamžik se zachoval jako frajer. Jinak tím že je tam spousta postav, tak si jména ani po shlédnutí absolutně nepamatuji a mám to prostě jen zafixované podle barev vlasů a výrazných charakterových vlastností (jak píše Goku - smutné...). Závěr byl takový zvláštní, poslání té lodě docela zajímavé, ale skončilo to až moc sluníčkově s vlastně jenom jediným bělovlasým smolařem. Slabší průměr 4,5/10. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

First impressions: So bright my eyes are burning! :-) Čeho si všimne člověk jako první - opravdu kvalitní, úchvaná hudba. Poté si všimne grafiky - hýbaj se jen hlavní předměty, jinak vše stojí. Vcelku nuda, ale tak nějak to zapadá kvůli tomu, že je vše mdlé, uhlazené barvy. Co říci k příběhu? Ze začátku je nám ukázáno pár polonahých bishíků a holka nadávající, proč jsou ve vodě tak oblečeni. Co čekala. Že tam půjdou v eskymo-suitu? Typická tsundere. Další věc, co mě tam velmi zaráží, je naprosto zřetelné členění lidí. Každý z nich má jinou barvu vlasů a ta ne napovídá, ale vyloženě určuje charakter. Víme tedy, že hlavní hrdinka bude hodná a ke konci nejspíš všechny zachrání (alias Madoka), žluťásek je takovej "top charakter", bělovlásek toho moc nenamluví, červenovlasej bude až moc vykřikovat, modrovlasej poučovat, černovláska je tsundere jak prkno a hnědovlasej "šéf". A ten, co má dvoubarevné vlasy, má určitě něco za lubem. Smutné... Potěšilo max to, že to není parta gayů jako ve Free, čehož jsem se obával hned v první minutě, ale snad to nabídne i nějakou hloubku. S-n-a-d... 60% || 3EP: hlavní hrdinka spolu s blonďákem jsou neuvěřitelně hloupé postavy. Bílovláska chce spáchat naprosto nepřesvědčivě sebevraždu, když někdo řekne, že uviděl cizí osobu, nikdo mu nevěří, je to prostě děravé, plné chyb a totálně stupidní růžovláskou, která má mozek 5 leté holky... A všichni "klucííí" jsou tam až moc gay... A co to je za zvrat? "To, že jsi tady je výsledkem toho, že máš nějakou "moc". Nebudem se tě ptát jakou, to je tvá věc". A jeden tam kouzlí imrvére a druhej žádnou moc nemá. Wtf? Je to nehorázně hloupé a ještě víc "hezké", jako v prvním díle, kdy už mi z očí tekla duha. 3EP drop 40% ()

Rachi 

všechny recenze uživatele

Ten stěžejní motiv vůbec není špatný. Jenže děj je místy dost chaotický. A když si při sledování říkáte tenhle detail bude určitě důležitý atd... , tak to vyplyne vniveč. Klidně by to sneslo polovinu dílů nežli má, bylo by to pak mnohem působivější. ()

Reklama

Reklama