Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Araragi se postupně setkává s každou doposud důležitější ženskou postavou svého okolí, načež je požádán o pomoc s řešením dalších drobných záhad, nezvyklostí a jiných nepřirozených úkazů. Koyomimonogotari je volné pokračování krátkých dílů, které doplňují děj předchozích sérií. (Scalpelexis)

Recenze (2)

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Fandové Monogatari Series zde dostávají malou porcičku jednohubkových dílů (až na zničeho nic hodně důležitý poslední), pokud měli abšták po svých oblíbených postavách či typické animace této ságy, protože táto série není nikterak vitálně důležitá, natož chronologická. Vskutku se nebudeme zaobírat žádným velkým komplotem, ba dokonce často ony jevy jsou zapříčíněny vcelku racionálním vysvětlením a všechny oné záhadičky jsou jen drobnými vsuvkami do předchozích sérií. Dočkáme se klasických naklonených hlav, Araragiho tázajícího se pramene vlasu, tunu povídání (tentokrát vskutku na vlně odlehčenýho tónu) a celé bandy slečinek, které prozatím potkal. Je to vše takové bezprostřednější, nostalgičtější, ba i vtipnější. Silnější 3* ()

SonGokussj

všechny recenze uživatele

First impressions: Krátké 13 minutové (bez OP a ED cca 10 minutové) příběhy, odehrávající se okolo Koyomiho, neboli Araragi-kun(a). V prvním z nich se podíváme na to, jak šílená může být něčí nepozornost, popř. spíše skleróza. Opět se, jak už to tak bývá, točí vše hlavně okolo složitých rozhovorů, mnohdy neznamenajících nic. 2 věci mě tam však potěšily. Vrácena byla původní realita - konečně vše není tak abstraktní, jako v posledních dílech a člověk se tam vcelku i vyzná! A zadruhé - Oshino is back :-) ()

Reklama

Reklama