Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Natsuki, Tomoya, Keiichi a Tsuyoshi jsou čtyři přátelé navštěvující střední školu. Chlapci nemají žádné klubové aktivity a školu příliš neprožívají, spíš si váží času, který mohou strávit společně a rozebírat pro ně velmi důležitá témata - dívky a lásku. Především Natsuki má v tomto ohledu nyní víc než kdy dřív spoustu starostí, s kterými potřebuje poradit. Na Vánoce se s ním rozešla jeho přítelkyně a v momentě, kdy byl na dně, se jako zázrakem seznámil s dívkou jménem Anna, která se před ním objevila jako vánoční zjevení v kostýmu Santa Clause. Pro Natsukiho z toho byla láska na první pohled a když zjistil, že je děvče ze stejné střední školy, rozhodl se s dívkou neprodleně seznámit. Problémem je však jeho stydlivost, fakt že dívka je velmi zvláštní a i jeho přátelé, kteří neustále zasahují do jejich rodícího se vztahu. (Jeoffrey)

(více)

Recenze (4)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

"Duhové dny" na mě působí jako ukázka běžného romantického života středoškoláků. Máme tu partu 4 kluků s různými charaktery, jednu dívku, kterou se snaží ten stydlivý sbalit, ale moc mu to nejde a pár dalších dívek, aby ti ostatní chlapci nezůstali na ocet. Ta romantika se mi docela líbí, ale Natsukiho naivita a stydlivost je místy až do nebe volající (fakt měl předtím nějakou holku?). Humor je sice slabší, ale v některých scénách se i trochu bavím. No je to prostě průměr, nijak extrémně nepotěší ani neurazí. 5/10 ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

First impressions: Parta končících středoškoláků zažívá normální život na škole. Jeden z nich je zamilován a ostatní budou dělat bůh ví co. Show určitě neurazí, avšak ničím ani nepřekvapuje. Jestli vezmete Danshi Koukousei no Nichijou, necháte je vyrůst, uberete veškerý humor, přidáte karikatury, roztřídíte jejich chování barvou vlasů a jednoho z nich zamilujete do nějaké dívky, máte cca tuto show. Nemastnou, neslanou, neurazí, nijak ale nepotěší. Drop. Šedých a fádních 50% ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

"Všichni jsme hetero. Sice na první pohled vypadáme jako další teplá banda, ale jsme jiní. Co? Jaká duha? Už jsme zmiňovali, že jsme všichni heterosexuální?" Taková oddychovka s jednoduchým dějem i postavami, u které se nemusí zapojovat mozkové buňky. A jednotlivé díly jsou navíc ještě krátké, takže se ani nestihnete začít nudit. Prakticky jediné co mi vyloženě vadí je vztah Mattsuna a Mari, tedy "když vám holka několikrát dá jasně najevo, že vás nechce, tak ji musíte uhánět tak dlouho až řekne ano", protože to je v reálu neskutečné peklo, a tak se pak člověk nemůže divit, že se Mari chová tak jak se chová. 6/10 ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Poměrně tradiční, ale za mě stále dobré shoujo, u kterého mě vážně potěšilo, že hlavní postavou není pro změnu stydlivá hrdinka ale sympatická parta kluků, co každý řeší nějaké své problémy. Hlavně mi vadí, že nejde o kompletní adaptaci, takže se připravte na otevřený konec a případně i na přečtení původní mangy, pokud chcete vědět celý příběh. Jinak je to jako oddechový rom-com moc fajn. 7/10 ()

Reklama

Reklama