Reklama

Reklama

Ója-san wa šišunki!

(seriál)
  • Japonsko 大家さんは思春期! (více)
Trailer

Epizody(12)

Obsahy(1)

V Japonsku není nijak neobvyklé, že se mladí lidé, kteří jsou ještě školou povinní, velmi brzy osamostatňují a žijí sami. A tak se i zdejší hlavní hrdina stejně jako mnoho dalších před ním rozhodl postavit na vlastní nohy a pronajal si vlastní byt. Co však není skoro vůbec obvyklé, je fakt, že majitelem a správcem takovéto budovy je mladé děvče, které chodí ještě na základní školu. Navíc si tato "paní správcová" našla v mladém hrdinovi oblibu a velmi často jej navštěvuje, aby mu uklidila nebo uvařila. Když se k tomu ještě přidá další mladá sousedka, tak má mladý chlapec o společnost a zábavu postaráno. (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Svět anime je asi jediným místem, kde vaší bytnou může být roztomilá holčička a ještě vám k tomu přihodí sympatickou sousedku - hned bych se nastěhoval... Každopádně lolitka je velmi roztomilá a tak se mi to docela líbilo a vlastně mě i štve že to nemělo normální délku. Tuhle sezónu jsem neměl nic roztomilého na sledování a 3 minuty týdně mi prostě nestačili. Díky hlavní hrdince lepší průměr a klidně bych si dal další, třeba i delší díly. 6/10 ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Během 12 dílů po 2 minutách se moc příběhu vymyslet nedá, autoři si však hravě poradili. I když se obávám, že za pár hodin nebudu vědět, o čem to pořádně bylo. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

First Impressions: Dát do 3 minutového anime 30sekundový opening, to chce nervy ze železa. :-D Naštěstí žádný ending. Samotný příběh byl, ... viděl jsem to včera a už ani nevim. Malá základoškolačka fungující jako nájemnice, se přivítá s nájemníkem, asi středoškolákem. Tomu všemu dává korunku prsata asi vysokoškolačka? Necháme se překvapit. 2,5 minuty týdně nejsou zas tak moc, abych tu show hned dropnul :-) 50% || 3EP: Pokud se něco pořád moc opakuje a netrvá to dlouho ani na to, abych si zapamatoval postavy, které nejsou zas tak vtipné, tak i 2,5 minuty týdně jsou vcelku zbytečné. Není to zlé, ničím to však nezajímá. 2,5 minutové shoty průměrné zábavy. 3EP drop Fádních 40% ()

Reklama

Reklama