Reklama

Reklama

Kono danši, mahó ga ošigoto desu.

(seriál)
  • Japonsko Kono Danshi, Mahou ga Oshigoto Desu. (více)
Trailer 2

Epizody(4)

Obsahy(1)

Osamělý mladý kapitán Chiharu Kashima je vedoucí oddělení Řešení krizových situací. Má pověst muže pracujícího desetkrát více než ostatní, vše řeší sám bez asistence podřízených. V baru si k němu přisedne přátelský mladík Toyohi Utsumi, který vykonává jen různá krátkodobá zaměstnání, aby mohl cestovat po světě. Debata při společném popíjení je sblíží, Toyohi Utsumi Kashimovi při loučení vyzná lásku, ale Kashima se snaží nebrat to vážně. V práci mu bývalý spolužák doporučuje nepracovat tak tvrdě kvůli zdraví. Kashima se večer opět staví v baru, kde na něj čeká Toyohi, který ho nenechá utéct. Nakonec si dohodnou první rande, které pro Kashimu skončí velice nepříjemně a navíc kvůli tomu selže v práci. Kashima se rozhodne vztah s Toyohi okamžitě ukončit a tlačí na sebe v práci víc než dřív. V důsledku toho v kanceláři zkolabuje, ztratí své magické schopnosti a tím i svůj smysl života...

Velice civilní příběh o tom, k čemu může vést přepracovanost a že láska je skutečně lékem na všechno. Děj je zasazen do alternativní přítomnosti, v níž je magie pouhou nadstandardní schopností, která dotyčné předurčuje k výkonu rutinních povolání ve státní správě. Nejedná se o fantasy nabité efektními kouzly, souboji a spoustou příšer, ale o romantiku, v níž dva naprosto rozdílní lidé hledají cestu k sobě. (bergenia)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (1)

Starletka 

všechny recenze uživatele

Tento kousek je fakt ... divný. Možná to má za vinu krátká délka, ale všechno od příběhu, přes svět až po chování postav je strašně zvláštní a urychlené. Nicméně třetí a čtvrtý díl má překvapivě i hlubší myšlenku a pochválit určitě můžu i originální animaci. 6/10 ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama