Reklama

Reklama

VOD (1)

Šikanovaná a odstrkovaná Yennefer náhodou objeví způsob, jak utéct. Geraltovo pátrání po takzvaném ďáblovi skončí pořádným malérem. Ciri najde bezpečí mezi svými. (Netflix)

Recenze (114)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sapkowski vymyslel vcelku zajímavý svět, ale co se s ním udělali tvůrci tohoto seriálu, to je tedy mazec. Triky jsou skoro jako z Hvězdné brány, ale nevadilo by mi to. Co mě ale iritovalo hodně, byla neskutečně otravná postava barda a jeho blbý písničky, které totálně zlikvidovaly už tak velmi nevýraznou atmosféru celé epizody. Zatím chybí seriálu špinavost a právě nějaká atmosféra. Yennefer linka byla jako Harry Potter po polski... . Ještě tomu dám šanci, ale zatím zklamání. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě po slušném začátku obrovský propad. Jako někdo, kdo nečetl knížky jsem zatím absolutně mimo o co tu vlastně jde. Co jsme v druhém díle dostali? Pokřivenou sviňku se zatím absolutně nezáživnou dějovou linkou a opravdu příšernou parodii na elfy. Jako vážně takhle si tvůrci představují elfy? Jako nějakou trapnou kříženinu se skřety a jedním skřetem dost tmavého odstínu. Fakt nechápu tu snahu mnoha tvůrců v poslední době prostě vecpat černochy všude kam se podívám i když tam vůbec nepatří, nezapadají a akorát to celý vypadá dost divně. Jo vážně děkuju je to sice hezké takové rasově neutrální, ale prostě ne tohle ne. Zaklínačova linka taky nic moc i když musím přiznat, že jsem se spojením postavy Marigolda a Geralta docela bavila teda až do chvíle, než oba narazili na mluvící kozu. Bohužel musím říct hodně špatný díl. Snad tahle nudná část znamená, že třetí se už alespoň trochu rozpohybuje a také doufám alespoň v nějaké vysvětlení děje. Hodnocení: (slabší 2*) ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mazec! Protože je tohle především o Yennefer, bavila jsem se. Konečně víc čarodějů, elfů a dalších potvůrek. Nebudu psát o posledních pěti minutách, to bylo epic, ale celkově mi zvukový podkres přišel 100 krát lepší než u předchozího dílu. Řekla jsem si, že jeden díl, jeden den. Včera jsem viděla první, teď druhý. Bude těžké nedat hned třetí. Ještě že jsou ty svátky a času je málo! :D ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kterak hrbatá čarodějka do čarodějnické školy přišla aneb origin story Yennefer, který by mohl být zajímavý, kdyby scénáristka dokázala vyprávět souvisle. Toto umění je jí ovšem odepřeno, takže jednu chvíli je Yennefer nejhorší ze všech a soustavně urážená, a v další scéně už postoupila mezi ty nejlepší, zřejmě jen proto, že dokázala prásknout svého milence. Zbylé dvě příběhové linky působí jako protiválečná agitka - Ciri potkává další uprchlíky z Cintry, a ze zlodějů obilí, kteří Geralta a jeho nového přítele Marigolda zajmou, se rovněž vyklubou váleční vyhnanci. A ve chvíli, kdy jsou jejich existenční problémy dostatečně objasněny, tak je střih a konec. Fakt díky! ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelná nuda s maskami jak z televizní inscenace, s nepřehledným dějem (na obrazovce je jen asi deset postav) Cavill hraje Geralta jako parodii na Arnolda Schwarzeneggera, Marigold, který má skvěle zpívat (uf) a být sympatickým proutníkem je prostě opruz a scénář...Jezdći (hledající Cyri): 'Princezno Cyri. Princezno Cyri. Někde tu musí být. Princezno Cyri.' Cyri, sedící po chvíli u ohne s někým, koho před minutou potkala, filosofuje:Když jsi na útěku, tak přece musíš někam mířit, ne, ale já spíš utíkám od něčeho.' Každá věta v knize je radost, každá věta v seriálu je WTF. Pro mě s velkou pravděpodobností seriál končí, takhle zprasenou adaptaci jsem teda nečekal. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Yennefer z Vengerbergu (Anya Chalotra) se narodila v roce 1192 a na začátku příběhu je jí 14 let. První série končí, když je jí 71 let. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama