Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt bojuje s démonkou, která útočí na jeho nejbližší. Smyčka kolem Ciri se z vůle nejmocnějších z kontinentu pořádně utahuje. (Netflix)

Recenze (52)

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je verný knihám ? Alebo hre ? Povedal by som, že je verný duchu všetkého, čo mu predchádzalo, a hoci vychádza z predchádzajúceho materiálu, razí si vlastnú cestu. Žiadny spoiler, ale záver poslednej epizódy je trochu predvídateľný, ak dávate pozor, ale neodrádza to od samotnej zábavy a intenzity akcie a príbehu. Naozaj veľmi skvelý seriál a skvelá druhá sezóna. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrad plný vědmáků/mutantů, co maj našpónovaný smysly, a jejich vibrující cinkrlátka, ale asi když hajají,  tak  nic nefunguje a je možno z nich nadělat špízy. Ciri si zavříská (samozřejmě pod nadvládou jiné entity) aby skrze monolit nechala projít svoje miláčky zatímco její vědomí má zase halucinace,  bez kterých to asi nejde. Lórén asi ujíždí na nějakých houbičkách. To vše zase obaleno do hnoje moudrých žvástů a voilá.... ()

Reklama

tonysawer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám na to nervy. První díl byl super a pak to šlo do prčic celé. Proč kupovali do prčic práva na sérii knih, když píšou vlastní knihu v rámci scénáře? Přál bych si, aby ten materiál dostali ti dva blbci, co dotočili GoT, protože .... chápeš.... oni nevěděli, jak to skončí, ale tady by si s tím scénářem poradili a drželi by se toho. Zlaté HBO a pitomý Netflix. Na další řadu kouknu jen z nutnosti, abych věděl, jestli se poučili z druhé. ()

psychoJoa odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna věc, zaklínači si sundávají medailony na noc… jinak už to tuplnem nedává smysl. No… už to znovu asi neudělají. Haha. Vtípek. Jo… a, to že tam teda pobíhá babka s kudlou nikoho nezajímá, protože tam dramaticky šoupneme záběr na Geralta, jak svým pomalým vedením všechno vstřebává. Juch. A prostě ji tam nechají běhat, ať si to užije že. Pak si hezky přihnem z lahviček a najednou nojo, Eskela jsme zabít mohli ale dál zabíjet už nemůžeme, bo naděje a jiný hlouposti. Normálně to funguje naopak, že. Nejdřív se to zkusí a až pak se jedná. No nic. Obraťme list. Je tu třeba zrádkyně Yen, na kterou všichni plivou, ale asi ji nikdo neřekl, že ji tam teda nechcou, protože tam furt je. A čarodějové, kteří mají vědět všechno, jen sedí u kafíčka a řeší, že Tris jim nechce nic říct, protože kdo ví, má mindrák. Pak jsou tu elfové, které dohání fest kocovina, ale i tak dokážou zdrhnout před Nilfgaardem. Marigold pak dostane důležitý úkol, předat kámen. Jo, triviální, že? Největší vtip epizody? Hledání Ciri v její ložnici. Jakože haha! Jako když Menšík hledá Růženku v záhonu. Vtip dvě? Na co kouzla a formulky, když stačí ječet, na co víc breberek, když určitě postačí dvě, ehm, tři. Fakt si užívám, jak jsou zaklínači neschopní a Geralt jen čumí. A pak najednou sejme dvakrát větší bestii, sám. To jsou ostatní z jiného těsta nebo co? Asi Geralt dostal jinačí elixírky. Ciri bylo až moc snadné tahat celou dobu za nos. Franceska si hraje na krále Heroda a mezitím je tenhle seroš reklamou na krystalky a šutry. Oujé. Protože jeden šutr vás zbaví hejtu. Tak to aby si všichni nakoupili po kilech, páč se tohle jinak nikomu asi líbit nebude. V tomhle díle jinak vidíme, jak má Geralt nastavené priority, chichi. Jo a víte co? Až budu státnicovat, prostě si řeknu, že v sebe věřím a vono to vyjde, i kdybych nic neuměla, protože víra je základ. A ptáte se, jaký je von ten super závěr? Haha, opět se vracíme na západ a vypisujeme odměny typu: wanted dead or alive. A neodpustím si řečnickou otázku na závěr. Nedotkne se sov, že se z bílé stane tmavá? Hmmm… ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nad komentářem posledního dílu jsem si musela popřemýšlet. Nejde o to, zda se mi líbilo nebo nelíbilo. Rozhodně líbilo. Jenom jsem měla tak trochu pocit, že si se mnou tvůrci hrají. Protože to na mě bylo prostě strašně rychlý v poměru děje předchozích dílů. Byť dějově luxusní. Jistě, posednutí je posednutí, a zde je důležitější to po něm. Jenom jsem doufala, že v něm budeme trochu déle. Sice to nebyla Ciri, ale bylo fajn pozorovat tu její pěknou, jak všechny zbombí  :D  bylo to strašně fajn. Teaser na konci za mě v pohodě. Zatím to vypadá dobře  :) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama