Reklama

Reklama

Deokhyeongjoo

  • Jižní Korea 덕혜옹주 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Princezna Deokhye (Son Ye-Jin) byla poslední korejskou princeznou z dynastie Joseon, která byla odvedena do Japonska pod japonskou koloniální nadvládou. V drsných podmínkách éry se snaží udržet naději korejského lidu. Jang-Han (Park Hae-Il) je bojovník za korejskou nezávislost a její přítel z dětství, který dal jako malý slib, že ji bude chránit a odvede ji zpátky domů. (HanzoBureshi)

(více)

Diskuze

Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

Tak letošní Filmasia nám bohužel tento snímek nenabídne, Božská na velkém plátně nebude :-(

Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

ainny

Wow, nesváděj mne :-) Tak že by zítra? :-) Právě jsem dojel Ikari s "božskou" Aoi :-)

na příspěvěk reagoval ainny

ainny

ainny (hodnocení, recenze)

Tyckin

Já bych neřekla zářit, ale že je naprosto neskutečně božská, na to můžeš vzít jed. Titulky budou cca za patnáct minut. :^)

na příspěvěk reagoval Tyckin

Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

Už po tom šilhám delší dobu, titule od Ainny budou příjemný bonus, předem díky :-) Jen teď se díky počasí k filmům vůbec nedostanu, vyhrává venkovní pobyt a koupaliště :-)

kubka4

kubka4 (hodnocení, recenze)

Son Ye Jin je už 34, to by asi nefungovalo... :-D Ale jako herečka je naprosto úžasná, i když mojí největší oblíbenkyní je (jak můžeš vidět z profilovky) Ha Ji Won, která se jí podle mě herecky vyrovná a navíc je to suverénně nejvšestrannější korejská herečka. A na svůj věk vypadá naprosto božsky. :-) 

Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

kubka4

Tak tak, a je pořád ještě svobodná, tak se snaž s tou korejštinou :-) Herecky mne uzemňuje nejvíc ze všech hereček, vizuelně (ale i herecky!) zase padám na zadek u Aoi Miyazaki, to je prostě zlatíčko na kterém mohu oči nechat, třebas ta Čiňanka včera v buse na letiště byla sotva z poloviny tak krásná jako ona, a stejně jsem byl úplně vedle, nádherná holka že bych s ní do té Číny klidně odletěl :-)

Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

Tohle vypadá fakt lákavě, taky se tak těšíte jako já? :-) Ye-jin Son tu myslím bude zase zářit.

na příspěvěk reagoval kubka4, ainny

Reklama

Reklama