Reklama

Reklama

Beat

(festivalový název)
  • Velká Británie Beat
všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
Velká Británie, 2013, 12 min

Obsahy(1)

Ben Wishaw má v hlavě párty, na kterou není ale nikdo zván. S hravou radostí ale i totální beznadějí kráčí ulicemi Londýna. Vše prostupující chaos a utlačující samota totiž mohou existovat jak v jednom městě, tak i v jedné hlavě. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (3)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

S kraťasy mám problém. Většinou mi totiž není jasné, co tím chtěl básník (scénárista, režisér apod.) říct. Asi nemám to správné, umělecko-intelektuální cítění.;-) Ben Whishaw dokonalý, zbytek tak nějak střídavě oblačno... ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Začiatok parádny. Nádherné statické zábery sa však po chvíľke zmenia na pseudo-alternatívnu, pseudo-intelektuálnu hipsterčinu.. Pozrel som si to do konca ale odmietam si týmto kaziť svoje psychické zdravie. To radšej filmy od Asylumu. Hviezdička za to, že na konci dostal riadnu nakladačku. ()

IvcaSammet odpad!

všechny recenze uživatele

Aha, "experimentální" (díky, strýčku Google!). Tak teď už se nebudu pátrat po tom, proč jsou v Londýně všichni tak agresivní a místo toho, aby zavolali policii nebo záchranku, tak Benovi raději dají přes hubu, jestli se opravdu jednalo o mentální poruchu a nebo jestli jde o "Beat" hudby či jestli je to náznak neustálé nakládačky. Odpad jsem dát nechtěla, Ben byl naprosto úžasný, ale tohle se prostě nedalo. Takové filmy jsou vyloženě zbytečné. ()

Reklama

Reklama