Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Příběh zázraků a lásky" se točí kolem dívky jménem Mitsuha a chlapce jménem Taki. Mitsuha je studentkou střední školy, která žije spolu se svou mladší sestrou a babičkou v málem městečku hluboko v horách. Mitsuha je dcerou zdejšího starosty, který je velmi přísný a obzvláště nyní, když se blíží další volby, chce, aby se jeho dcera chovala vzorně. Dívka je také svazována spoustou tradic spojených s tím, že se její rodina po několik generací stará o šintoistickou svatyni ve městě. Není tedy divu, že Mitsuha svůj život velmi těžce snáší a sní o nádherném životě ve velkém městě jakým je Tokio. V centru Tokia žije Taki, student střední školy, který tráví svůj volný čas se svými přáteli, nebo na brigádě v italské restauraci, kde pracuje jako číšník. Takiho velkým koníčkem je architektura a výtvarné umění. Jednoho dne má Mitsuha velmi živý sen, ve kterém je chlapcem v centru Tokia. Taki má také zvláštní živý sen, ve kterém je mladou studentkou v malém městečku v horách, kde nikdy nebyl... (Jeoffrey)

(více)

Diskuze

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

Spoiler ako som nad týmto rozmýšľal tak oni vlastne zabudli svoje mená navzájom ale Taki mal predsa jej meno fyzicky v zošitoch, mal jej telefóne číslo ktoré do toho mobilu zadal on nie ona, mal v histórii emailov odoslané správy jej a Micuha mala na ruke jeho meno a mala byť zasypaná emailami po troch rokoch (ale ako hej, asi aj ja by som random emaily ignoroval).

 

To nevysvetľuje ani tá strelená fyzika času prebraná s návratu do budúcnosti. To tam akože bol dáky duch ktorý to všetko mazal vrátane ich spomienok alebo čo?

 

Minimálne Mitsuha si to mala pamätať že sa to dialo keďže jej babka aj mama si to pamätali ale s toho čo sme videl dáko jej to vypadlo tiež  (akože zabudnúť čo sa tej ,,bombovej noci" udialo mi príde ako iné kafe :D). To tam bol akože dáky strelený duch že ostatný boli len testovačka a ona tým ako ich zachránila to haslo a všetko zmazal? A ešte si vybral človeka s mesta kam má vysnívané ísť ako naschvál aby sa stretli? :D

 

Minimálne na zamyslenie je to dobré.

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

Čo je na tomto na reimagináciu?

 

SPOILER už animák šiel dosť mimo fyziku a Amíci ako ich poznáme to posunú eše ďalej a dostaneme Armagedon/Návrat do budúcnosti/stredoškolácky tentonons.

Super kombo 😅.

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

Asi to nemá náhodou dabing či? Viem že to veľa ľudí bere tak že JP originál je lepší a vo filmoch generické hlasy nie sú ale  je mi to tak napól dosť jedno lebo po Japonsky narozdiel od Angličtiny neviem ani zaťať a titulky ma občas pekne......

na příspěvěk reagoval fallanga

pajmič666

pajmič666 (hodnocení, recenze)

Další z mnoha přehodnocených anime krávovin, která se dá jednou shlédnout, následně se vyspa ta ráno na ni dočista zapoměnout.

ZektorSK

ZektorSK (hodnocení, recenze)

Tyckin

Mňa to netrápi, aj tak si také "výtvory" nepozriem... Ako animák je to úžasný film, a tak by to malo ostať.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

fallanga

Obávám se, že nestačilo. Dokud v tom hlavouni z Hollywoodu uvidí potenciál (a že v nejvýdělečnějším anime ho rozhodně vidí), tak to budou zkoušet dál a dál.

na příspěvěk reagoval Tyckin

fallanga

fallanga (hodnocení, recenze)

(mOnkey)

Z těch live action adaptací začínám být lehce zoufalý. Tohle je sice zasazením celkem vhodný materiál pro Hollywood, ale už by to snad stačilo, ne?

na příspěvěk reagoval (mOnkey)

scartino

scartino (hodnocení, recenze)

Od 26.7.2017 je dostupná 1080p bray verze. Nevím, jak je to s českým překladem, jelikož o něj nestojím, ale anglický titule volně stáhnete z opensubs. 

na příspěvěk reagoval Tyckin

Wysch

Wysch (hodnocení, recenze)

Blu-ray mimo Japonsko až ke konci roku 2017? Celkem zklamání, tenhle film chci mít v krabičce.

Edhelharn

Edhelharn (hodnocení, recenze)

už sa dá na stiahnuť aj veľmi dobrá ripnutá premietacia "pozor nie kinoverzia a ani dvdrip" ale velmi kvalitná 720p verzia s českými titulkami na serveri kde sú uložené súbory :-)

Uživatel Edhelharn smazal svůj příspěvek.

Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

scartino

OK, já měl za to, že BD už bude venku, ale holt Japončíci si to musej pořádně užít :-) Dík za info. A je vidět, že nadrženejch jedinců je tu víc soudě podle počtu hodnocení zde :-D

scartino

scartino (hodnocení, recenze)

Tyckin

České titulky nejspíš budou až vyjde pořádný release. Tím myslím bluray. Už je to skoro 6 měsíců od promítání v kinech a přecijen v Japonsku to v kinech furt běží a není stanoven pevný termín pro bluray. A upřímně není ani worth sledovat ty dogshit releasy, co putují po síti. Takže zatím musíme na pořádnou kvalitu čekat.

na příspěvěk reagoval Tyckin

Tyckin

Tyckin (hodnocení, recenze)

Tak trochu se mi nechce věřit, že by to skouklo už tolik lidí bez českých titulí? Alespoň já nikde nic nevyšťoural :-( Začínám být totiž už docela nadrženej na shlédnutí :-D

na příspěvěk reagoval scartino

bergenia

bergenia (hodnocení, recenze)

S anglickými titulky v originálním znění online a download ve volitelné kvalitě (nejlepší 1280x720) na KissAnime: http://kissanime.io/Anime/Kimi-no-Na-wa/ (protože se KissAnime často stěhuje s celou databází, nebude-li odkaz funkční, najděte KissAnime ve vyhledávači a příslušné video pak v databázi KissAnime podle názvu).

Uživatel scartino smazal svůj příspěvek.

sigi:)

sigi:) (hodnocení, recenze)

Prvykrat som bola v kine na animecku a bol to neuveritelny zazitok :) tisicnasobne to znasobilo vsetky efekty a aj celkovy dojem z filmu. Vyborne som sa bavila na vtipnych scenkach (na niektorych sama kedze vela ludi nechapalo Watashi? Ore? Boku?), miestami som netrpezlivo sedela co sa stane dalsie a ku koncu zatinala paste ze ako to teda dopadne. Bol to nadherny film s krasnou hudbou a ostala som velmi milo prekvapena tym ze som nedostala totalne klise dej s prehodenim tela ako uz bolo stvarnene milionkrat inde ;)

na příspěvěk reagoval massdonfel

TammiLargo

TammiLargo (hodnocení, recenze)

massdonfel

No jelikož to mělo jen jedno premiérové promítání na Anime Expo v Americe tak pochybuji :D Premiéra v Japonsku je naplánovaná na 26. srpen..

Uživatel kolya smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama