Reklama

Reklama

Zajatci času

  • USA Time Trap (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina studentů archeologie se rozhodne prozkoumat hluboké jeskyně v Texasu, aby našli svého oblíbeného profesora. Muž se ztratil při expedici za nejasných okolností. Cílem profesora bylo najít "fontánu mládí". Když studenti vstoupí do škvíry v meziprostoru, ukazuje se, že podzemní čas běží mnohem pomaleji než na povrchu. Zbaveni jakékoliv pomoci zvenčí, musí jít hlouběji do jeskyně, což vede k objevu jednoho z nejzajímavějších tajemství minulosti. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (128)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Neznámý scénárista a režisér, společně s neznámými herci a skromným rozpočtem...vezmou nepříliš originální zápletku a vytvoří...nepřekvapivě polobéčko, které má parametry TV filmu. Na druhou stranu...je to velmi sympatický pokus, nic mě vysloveně neiritovalo, ani jsem se moc nenudil. Takže proč ne...ideální pro mláďata, která právě čichla k sci-fi a nemají ještě načteno, ani nakoukáno, takže neví, jak moc jalový ten scénář je. Já si budu muset počkat na strejdu Alzheimra. ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Přesně žánr dle mého gusta. Začíná to jakoby velice obyčejně, ale je tam vidět příjemná kamera a střih. Příběh se trošku rozjíždí a drží si stále tu tajemnou notu a postupně graduje a nabírá na tempu. Výsledek graduje zajímavým finále, které jsem až tak moc nečekal a dle úvodu filmu jsem ani nedoufal, že by se scénáristé dokázali až takhle odvázat. Za mě jednoznačně obrovské příjemné překvapení! ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(64%) Na doporučení kámoše jsem se na to bezmyšlenkovitě vrhl. Vzhledem k malé stopáži mi to uteklo docela rychle, takže jsem se svým způsobem i zabavil. Ale velkou pecku bych z toho nedělal. Jako jednohubka na zabití večera je to suprová volba, nic víc v tom ale není. Také se teda nedá tento malý sci-fi počin moc kritizovat. Hlavním kladem mi teda přišly postavy. Ani jedna z nich na mě nepůsobila trapně a postupně jsem si je začal oblibovat. Příběh jednoduchý, nápad perfektní. Nebylo to nějaké přeakčnělé a plné zvratů. Jen to mohlo být tak o 30 min delší a nemít tak ukvapený závěr. Posledních 10 min mě teda už moc nebavilo. Což je velká škoda, že to film tak utopilo. Ale nebudu tak kritický. Škoda to je, ale furt je z toho lepší nadprůměr. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nápaditý scífko, přesně ten typ, kterej miluju ze všeho nejvíc. Nejsem přes to žádnej odborník a proto si nechám milerád naservírovat cokoli a rád tomu uvěřím, alespoň na těch 90 minut. Krásně svižnej průběh, žádný velký obkecávání a scénárista vytahoval jeden trumf za druhým. Copak to není občas krásný, vyfantazírovat si něco takovýho a minimálně takhle obstojně to odprezentovat? Koukat s otevřenou pusou a dávat si jednu a jednu dohromady, jsem nadšenej. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Asi takhle - kdybych Time Trap viděl za časů mýho dětství, budu z ní asi nadšenej, protože proti retardovanejm srajdám, kterýma nás tehdy krmili komouši, by tohle byl biják pro mládež podle mýho gusta. Scifárna říznutá dobrodružákem, tajemná jeskyně, cesty časem, pralidi z minulosti, postlidi z budoucnosti, jako bonus dvě pěkný blondsky... Ale dneska si na nějaký filmy pro děti už připadám kapánek starej, zvlášť když je děj pro dospělce tak nanervylezoucně polopatickej, look zoufale televizní a týnejdžři přehrávají a afektovaně deklamují hůř, než pionýři v nějaký komoušský ptákovině (hlavně teda ty dvě pěkný blondsky). ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Texasu a Kalifornii. (BMW12)
  • Film byl původně koncipován jako found footage. (PamPero 1)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. května 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu. (BMW12)

Reklama

Reklama