Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 22. listopadu 2015 ve Philips Arena (Atlanta, Georgia). Jedná se již o devětadvacátou show Survivor Series a na kartě se sešlo osm zápasů.

1) Kickoff: The Dudley Boyz, Goldust, Neville & Titus O'Neil vs. Bo Dallas, The Cosmic Wasteland & The Miz (5-on-5 Survivor Series Elimination Match)
2) Roman Reigns vs. Alberto Del Rio (Tournament Semifinal)
3) Kevin Owens vs. Dean Ambrose (Tournament Semifinal)
4) The Usos, Ryback & The Lucha Dragons vs. King Barrett, Sheamus & The New Day (5-on-5 Survivor Series Elimination Match)
5) Charlotte vs. Paige (Divas Championship)
6) Dolph Ziggler vs. Tyler Breeze 
7) The Brothers of Destruction vs. The Wyatt Family
8) Roman Reigns vs. Dean Ambrose (World Heavyweight Championship Tournament Finals) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (1)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

ROMAN REIGNS VS. ALBERTO DEL RIO - 2* - Hrozný start. Zápas, kde každý věděl, jak dopadne a ani jeden wrestler nic moc nepředvedl. DEAN AMBROSE VS. KEVIN OWENS - 3* - Lepší než první match, ale znovu. Jasný vítěz a nepříliš exklzivní představení. 5 NA 5 MATCH - 3* - Slušný survivor series zápas. Obsazení bylo trošku na nižší úrovni a bylo to totálně bez příběhu, ale všichni se docela ukázali a pobavili. CHARLOTTE VS. PAIGE - 1* - Strašné, hrozné, nudné, o ničem. Charlotte ven! TYLER BREEZE VS. DOLPH ZIGGLER - 2* - Tyler vylezl z NXT a už otravuje hlavní roster. Dva teplouši zápasili, vážně úspěch. BROTHERS OF DESTRUCTION VS. WYATTS - 3* - 25 let Undertakera se dalo oslavit lépe než takovýmto zápasem. Jasně, je fajn, že měl zase match s Kanem, ale přeci jen mu mohli udělat něco důstojnějšího. DEAN AMBROSE VS. ROMAN REIGNS - 3* - Main event, co mohl byl top, ale nebyl. Bylo to lepší než předešlé zápasy, ale nic, co by mě nějak uchvátilo. Nejlepší na všem byl ten konec. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (1)

  • Oficiální skladbou show je píseň „Warriors“ od Imagine Dragons. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama