Reklama

Reklama

Unhinged in Hollywood

(pořad)
  • USA Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood

Recenze (6)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Toto Dunhamovo vystoupení bylo zajímavé tím, že se natáčelo v Dolby Theatre v Hollywoodu v Los Angeles v Kalifornii v místě, kde se slavnostně předávají Oscaři. Z loutek se objeví Walter, Bubba J, Little Jeff, Peanut a Achmed the Dead Terrorist. Dobrý vtípek byl, když Jeff Dunham vysvětloval, že Little Jeff v jiné show mluvil hlasem Peanuta a on teď bude muset přijít s novým hlasem, protože nedokáže mluvit jako Peanut. Jeff se snaží být aktuální, protože zazní jména jako Hillary Clinton, Donald Trump, Barack Obama a Kim Kardashian. Hlavní problém bych viděl v tom, že Dunham recykluje sám sebe a nepřináší nic nového. Kromě Jeffa nikdo jiný nevystoupil a proto mi jsou další jména v obsazení záhadou, ale možná půjde o nějakou bonusovou scénu na disku. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Sice "slavné kulisy" a Jeff ukázal něco nového (představení "Little Jeffa"), ale celkem vzato, žadná hitparáda. Ano, je to zábavné a laťku drží. Nicméně některé vtipy jsou dost recyklované (x-ray vs selfie) a prakticky nejvtipnější je to co bylo neplánované (Okno s Walmartem u Bubba J... zahození Peanuta... selhání Achmeda... atd.) ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Klasické vystoupení Jeffa, jeho loutek a samozřejmě humoru jak jsem u něho zvyklý. Tahle show nepatří k jeho top vystoupení, ale i tak dobře pobaví. Hodnocení: 74/100. ()

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham zase vo forme? Bohužial nie. Jeff zase nezachadza hlbšie do nekorektného či čierneho humoru, ktorý sa pri Achmedovi už doslova pýta na stôl. A to ho brzdí a absolútne opakuje. Pretože Jeff sam o sebe je zasa ten dobrý chlapík, to tie bábky sú svine. Ale to som už videl 4x. A teraz zase. Politické vtipy alebo vtipy o manželke? To tu už skrátka bolo Jeff, prečo zase to isté, prečo to isté dokola?! Walter ako prvý bol ešte prijateľný i keď sa brutááááálne vykrádal (klasika že), potom Bubba J zase vtipy o pive a Nascare, to som sa už ani nesmial. Peanut bol mimoriadne mizerný, na toho som sa najviac tešil, pretože som mal pocit, že ako jediný môže prekvapiť s niečím novým a najviac sklamal. Celá scénka s Peanutom je takmer bez gagov (pre ktoré je Peanut tak obľúbený), iba ho zhodí na zem a smeje sa na tom akože sám... no neviem, ale nezrobil to isté i naposledy? Tak nakoniec prišiel Achmed a.... zase to isté. Silence i kill you, potom mu odpadla ruka a to isté a to isté a to isté... až prešlo 60 minút a ja som mal pocit, že pozerám nejakú paródiu na jeho staršie vystúpenie alebo čo. Snáď absolútne najslabší Dunham. Nič nové. Radšej si stiahnite Spark of Insanity, aj keď ste ho už videli pozrite si ho znovu, stále sa pobavíte viac ako nad týmto. A reklama na vlastný produkt v strede vystúpenia? :-) Jeff pls srsly... Tož, ak ste vo veku 35-40 rokov po niekoľkých rokoch manželstva, tak sa so svojou polovičkou asi pobavíte. Ináč nie. ()

Reklama

Reklama