Reklama

Reklama

Kouzlo Vánoc

(TV film)
  • USA The Spirit of Christmas (více)

Obsahy(1)

Objevte sílu lásky. Tento nadčasový sváteční snímek se odehrává v současnosti, i na počátku 20. století. Kate, workoholická právnička cestuje do Vermontu, do Hollygrove Inn, aby zprostředkovala prodej této nemovitosti, která zůstala bez dědiců. Na místě se dozví, že v hostinci přebývá duch mladého muže, zmizelého před sto lety. Ze zvědavosti zůstane na noc a duch se opravdu zjeví. Jmenuje se Daniel a požádá ji o pomoc. Když vyřeší tajemství kolem jeho zavraždění, odejde. Kate začíná pátrat a nejen to - vášnivě se do sebe s Danielem zamilují. Podaří se Kate odhalit celou pravdu, aby Danielův duch byl konečné svobodný? (TV JOJ)

(více)

Recenze (13)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Velice pěkný film, dokonce se nebojím napsat, že byl krásný. Jeho konec mne rozbrečel, v dobrém samozřejmě. Byl tak nepředvídatelný a než jsem se nadála, už končil. Nezměnila bych na něm vůbec nic a kdybych přece jenom něco změnit musela, byl by to moc rychlý konec, já bych jej trošku protáhla. Kromě toho byl skvělý právě proto, jaký byl. Nejde říct nebo napsat, co se mi na něm líbilo nejvíce, asi ta odvaha a odhodlání Kate, která toužila po tom najít pravdu. Film bych doporučila romantickým duším, je to totiž stoprocentní slaďárna a tomu, kdo tento typ filmů nevyhledává se prostě nebude líbit, stejně tak ani nemusí sednout oněm romantickým duším, nezbude vám proto nic jiného, než to risknout. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Vždy to končí tak nějak trochu otevřeně. Přál bych si abych se dověděl víc, jako vzali se, kolik bylo dětí, kde pracovali, kde bydleli atd...Jinak super. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Vánoční atmosféra mi zazdila mozek a tak se mi tento přeslazený příběh docela líbil. Láska, romantika, vánoce, prostě paláda. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní příběh růžové knihovny o jednom tajemství, zadostiučinění a hlavně lásky. Televizní film postavený na velmi jednoduchém základě odehrávající se převážně na jednom místě. Láska tady nejen hory přenáší, ale dokonce i překračuje hranici mezi nebem a zemí. Tak je silná. Máme tu právničku Kate a ducha Daniela. Ten má pro dámy samozřejmě jiskru v oku, ale Kate je každou sekundou zralá na roubík. Tak užvaněnou ženskou aby člověk pohledal. Kdo tohle vydrží, vydrží už celý film, který sice slzu v oku nevyvolá, ale přinese alespoň krásnou vánoční zamilovanou pohodu. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Velmi prijemny,pohodovy,mily a pekny mysteriozny romanticky film so sympatickym hereckym obsadenim a zaujimavym nametom,ktory sa odohraval vo vianocnom obdobi,urcite nelutujem,ze som si to pozrel,prave naopak,po skonceni som mal usmev na tvari...:-) ()

MirkaP 

všechny recenze uživatele

Celou dobu, co jsem to sledovala (a nebyla moc dlouhá), jsem byla přesvědčená, že se dívám na německou romantiku. Co k tomu říct více? ()

VlastaFlaksa 

všechny recenze uživatele

Vím, že je to další přeslazená romanťárna, navíc zcela nereálná, ale dívala jsem se asi na to v době, kdy mi podobná blbost prostě sedla, příjemně jsem si u toho odpočinula a docela se i bavila. ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

O smyslu scénáře netřeba přemýšlet. Ale je tam sníh, krásný zakletý chlap a doba Vánoc. Myslím, že by si to s hlavní hrdinkou leckterá z nás ráda vyměnila a ani by se u toho nechovala tak pitomě. ()

Reklama

Reklama