Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojica tínedžerov Zach (Joel Courtney) a Randy (Calum Worthy) vyrábajú videá o ich nudnom a pokojnom mestečku dúfajúc, že z nich vďaka tomu budú slávni youtuberi. Náhodou sa stanú svedkami niekoľkých zvláštnych incidentov, ktoré ich dovedú k poznaniu, že ich susedia sú jeden po druhom nahradzovaní svojimi takmer dokonalými kópiami. Spoločne s kamarátkou Kaylou (Andi Matichak) stojí pred nimi neľahká úloha – presvedčiť svoje okolie, že tu ide o viac ako len o reklamu na ich fádnu internetovú šou. (beso74)

(více)

Recenze (67)

Kudly4 odpad!

všechny recenze uživatele

To se dalo čekat od rejži, když natáčí takové TV sračky a tohle je další do jeho sbírky. Jako bych se díval celou dobu na film v TV Barrandov. Strašně amatérské, hlavní trio celkem ujde, ale jinak ... jak by řekl můj děda, TO BYLA ALE KOŇINA !! A Andi Matichak z Halloweenu do tohodle ? uuuf .. nevím za co bych měl dát alespoň hvězdu a proto jí ani nedám. Gore - 0, Atmosféra - 0, Napětí - 0. Konec jsem musel přetáčet, to se prostě nedalo. Nedoporučuji. 161. hodnocení. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

2 kluci natáčejí videa z jakési americké prdele kde se nic neděje na youtube. Jednoho dne natočí jakéhosi tvora co pokouše jakousi ženskou a vydají se to objasnit. Film je v podstatě mix mezi Fakultou (mimozemská invaze , která má nahradit lidstvo) a Návštěvou (anglicky The Visit). Ke konci už jde, ale vidět, že tomu dochází dech a nápady navíc dat do toho více prachů mohly jsme mít slušný post apo horor. 60 procent. P.s. docela by mě zajímalo co vidět uživatel Mamlas (ten nick je opravdu výstižný) za film žádná roztřepaná ruční kamera tam totiž není. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ale vôbec nie zlé. Natočené to je kvalitne, vidno že to nie je len nejaká amatérska blbosť. Herci sympatický , hlavná hrdinka je kočka a dej odsýpa rýchlo. Celkovo to začne pekne rýchlo a stále sa niečo deje. Po hororovej stránke je to slabé a chovanie postáv dosť nelogické ale tak nemôžme chcieť príliš. Mňa osobne to bavilo a za mňa 3*. Koniec troška prestrelil. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Z hlediska smysluplnosti jednotlivých scén je to sice ptákovina, ale ten bodysnatcherovský koncept má v sobě něco tak instinktivně nepříjemného, že pokud to netočí úplný diletant, tak se to vždycky aspoň na ty tři rudé vytáhne. Jasně, viděl jsem to v už asi osmi různých variantách, ale pořád mě to baví.. ty náznaky v pozadí, odhalování, paranoia, frustrace, postupná izolace a většinou depkoidní konec.. To se neomrzí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Replikantská teenagerovina, která nemá větší ambici, než být zábavnou žánrovou jednohubkou a to se jí daří. Film jede podle obvyklé šablony, ale to nevadí, protože technicky je dobře zvládnutý, herci jsou v pohodě a navíc samotný proces kopírování mi přišel docela neotřelý. Možná by se to v daném formátu hodilo trochu odlehčit, ale to vem čert. Slušné 65% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama