Reklama

Reklama

Rozkaz zabíjet

  • Česko Rozkaz zabít (více)
Trailer 3

Akční sci-fi thriller se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je společnost příliš závislá na technologiích a staví člověka proti vražedným strojům. Za těchto okolností je elitní vojenská jednotka vrtulníkem dopravena do vzdáleného výcvikového střediska mimo veškerou civilizaci. Zpočátku jednoduchý výcvik se však pro kapitána Bukese a jeho semknutou jednotku brzy promění v děsivý boj na život a na smrt. Mariňáci totiž zjistí, že je ostrov osídlen nepřítelem, který přesahuje lidské pojetí zla. (Cinemax)

(více)

Recenze (138)

Maratonec 

všechny recenze uživatele

Parádní akční vojenská bojovka ve stylu Predátor.Na 5 hvězdiček tomu chybělo kouzlo osobnosti,jinak technicky nejvíc. ()

Fragonar 

všechny recenze uživatele

Tohle zas příště udělám, přečíst si tu nějaký komentář slibující vykrádačku z mých akčně-hororových libůstek typu Vetřelci nebo Predátor. Kéž by. Jenže ona je to taková našedlá, podmračná, jehličnatá bublina bez čehokoli, čemu bych si troufnul říkat zápletka. Že se vyzkratoval robot, zaviroval všechny ostatní a oni teď v tréninkovém centru pročesávají borovice a porcují každého, kdo si libuje v maskáčích? Nebo tam šlo o víc, a já hlupák si toho v tom strhujícím tempu nepovšiml? Spíš ne. Strhující tempo to totiž nemá. Abych byl objektivní a vyštrachal teda i nějaké pozitivum, přestřelky těma velkýma dunivýma flintama se mi vlastně líbily. Hlavně jejich zvuk. Robinson (či jak se jmenoval) to schytat nemusel, to už bych radši obětoval velitele blonďáka, jehož jméno jsem si nepamatoval ani během filmu. Brooks? Nebo nějak tak? Prostředí sychravého lesa - no proč ne, trošku to ve mně drnčí na strunu prvního Ramba, ačkoli dávám obecně přednost porcovačkám tropického charakteru... Ovšem za zhlédnutí to nestojí. Zvlášť, pokud se chcete v závěru něčeho dobrat, nebo se aspoň zlehounka překvapovat. ()

Lucky Eda 

všechny recenze uživatele

Nevim no zkratil jsem si cestu letadlem timhle filmem jelikoz mam rad scifarny ale otravnejsi a predvidatelnejsi scenar udelat fakt nemohli ()

ynteligent 

všechny recenze uživatele

Naozaj slusny film, vizualne atraktivny, napatie, uveritelny pribeh ktory ma myslienku... Koniec filmu je dost ustreleny mimo realitu ale ako celok to hodnotim na podstive 3 hviezdicky. ()

Bruce0659 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, predvídateľný dej s pomalým tempom, slabou (žiadnou) gradáciou, bez prekvapení. Úvod bol slušný, prostredie v lese fajn, škoda že v ďalších 60 minútach nás už viac nečakalo... Takýto scenár by uspel v 90. rokoch. Najviac mi vadilo pravidelné prerušovanie akcie, ktoré výrazne znížilo filmový zážitok. 3* dávam za prekvapivo kvalitný audiovizuál a sympatickú slečnu Millsovú, ktorú stvárnila Vanessa Kirby. ()

Mrliš odpad!

všechny recenze uživatele

Efekty nejsou špatné, ale u nich vše dobré končí. Příběh nulový, který nemá hlavu ani patu. Herci úděsní s debilními kecy. ()

aneta105 

všechny recenze uživatele

Málem mi to nestálo ani za komentář, takové sci-fi se mi zkrátka nelíbí a nemohu mu přijít na chuť.... zkrátkajiný kraj, jiný mrav a každému se líbí něco jiného 10% ()

Dieman 

všechny recenze uživatele

To jsem, tak jednou projížděl videotéku a hledal něco na oddych při pročítání článků kdesi po webu. A nyní budu parafrázovat "Měli jste moji zvědavost, teď už vám patří i moje pozornost.". Ano, z filmu na vedlejší koleji se stala sci-fi libůstka. Triky pěkné, roboti taky dobrý a až na pár nedovysvětlených nedostatků si myslím, že si zaslouží alespoň 60%. Pokud chcete něco stylu Terminátora, tak koukněte na něj, ale od tohoto to nechtějte. A kdo ví? Možná se dočkáme i dalšího pokračování. ()

soldier.kopi 

všechny recenze uživatele

Hroznej bullshit ! parta trotlů co jsi v lese hraje na vojáčky, logiku tady žádnou nehledejte, akce slabá, děj žádnej. Bože to bylo tak špatný ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

70% / Rozkaz Zabíjet aka Identify je alespoň po vizuální stránce moc pěkný snímek a vzhledem k rozpočtu, který činil pouze něco málo přes milión dolarů už vůbec, ačkoli je podívaná velkolepá je fakt, že dějově na tom o mnoho hůře, ten je bohužel nepříliš záživný a jednoduchý, dokonce po chvíli vás může začít i nudit, k tomu se pojí i nepříliš přesvědčivé herecké výkony, které by také potřebovali trochu zlepšit. Edit: po skoro 4 letech od vydání recenze nemohu tento snímek dostat z hlavy, stále mě extrémně fascinuje vizuál, který je opravdu skvělý a vlastně už tolik ani nevnímám to nepříliš výživné vyprávění, proto zvyšuji hodnocení o 11%, jednoduše se stala z toho pro mě srdcovka. ()

padlar 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo na zajímavý duel – elitní jednotka vojáků vs. bojoví samo se učící roboti, jejichž šéf se vyvinul až moc. Roboti jsou mimochodem udělání celkem solidně. Duel se ale stal poměrně rychle jednostranným a vojákům nezbylo než se dát na ústup. A od toho okamžiku to začalo být prazvláštní a konec byl již vysloveně divný. ()

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Poselství tohoto filmu je jednoduché. Skynet si tvoříme a brzy jej dostaneme. Tady je nám naservírován v armádní podobě. Nebýt kupy nelogických věcí, byl by to velmi slušný film. Akce dobrá, herci fajn, prostředí nádherné. Roboti se fakt podařili. ()

Ramana 

všechny recenze uživatele

Vždyť to nemá žádný děj, žádný příběh, žádnou zápletku!! Čistě dokumentární záznam boje vojenské jednotky s armádou robotů, ovládaných AI (něco jako Skynet), jak jsou postupně všichni (lidé) likvidováni. Postrádám smysl. ()

Reklama

Reklama