Reklama

Reklama

KISS potkávají fantoma parku

(neoficiální název) (TV film)
  • USA KISS Meets the Phantom of the Park (více)

Recenze (10)

FREEWHEELER 

všechny recenze uživatele

Chápem to, že v časoch, keď Kiss ovládol celý svet ako mohutný fenomén, sa bussinessmeni z celého štátu snažili privyrobiť všetkými možnými cestami, no Kiss Meets the Phantom of the Park je podľa mňa krutý prešľap vedľa, na ktorý kapela nikdy nemala kývnuť. Hold, židovské maniere sú nenapraviteľné, a Gene sa namiesto hrdinom Sci-Fi žánru stal smiešnym déčkovým pandrlákom. A možno len málo sledoval vývoj televízie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vedle Queenů jsem byl mimo jiné odkojený i na skupině Kiss, takže pro mě jsou srdcovou záležitostí. Nicméně tento film mi moc velkou radost neudělal. Asi nejvíc se mi na něm líbily zpívané pasáže, protože po herecké stránce to moc velká sláva nebyla. Ani Gene to se svým jazykem moc nezachránil a jeho směšné pohyby se hodili spíše na podium. Asi si měli kluci trošku víc zašňupat. Po trikové stránce rovněž slabota a snad jediný dům hrůzy stál za větší pozornost. Každopádně jsem rád, že je zde k vidění nejsilnější sestava skupiny, kterou už potom postihovala jedna krize za druhou. ()

Reklama

Visáč 

všechny recenze uživatele

V 78-om boli KISS na vrchole popularity: vyšli im prvé greatest hits, štyri sólové albumy a nakrútili tento nešťastný TV film. Že z neho boli sklamaní aj samotní členovia kapely ma neprekvapuje, pretože sú tu iba za bandu trapákov v lunaparku. KISS vstúpia do deja až niekde v polovici filmu, sú mizerní herci, hudobných čísel je pomálu a Gene Simmons rozpráva podivnou "démonickou" ozvenou. Tragikomické súboje hudobníkov s vybieleným komparzom z Planéty opíc, kabuki hercami (čo robili v americkom lunaparku?) a svojimi dvojníkmi dokonale ilustrujú bezradnosť celého projektu. Je to blbé asi ako rozmnožený Paul Stanley v sprievodných vokáloch k hlavnému spevu na "živej" doske Alive II. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy jenom za hudbu (které je teda dost málo na rozdíl od toho, co jsem čekal, ale aspoň ve většině případů stojí za to) a pár vtipných hlášek, jinak je to mdlé a nijaké. Příběh sice je dostatečně šílený a ve finále vypadá jak nějaký hodně low budget film od Marvelu, kde se bojuje s jakous příšerou ale nějak víc zaujmout prostě nedokáže (aspoň teda v mém případě) a tak jsem jenom znuděně čekal (kromě písniček) na to, jak to všechno skončí a jestli to ve finále bude tak předvídatelné, jak to bylo. No, a bylo. Mě je teda jasné, že štábu nešlo o nějaké hluboké filozofické dílo, ale když už to je spíš o ději než o té hudbě, tak to stejně šlo buď zkrátit nebo víc oživit. 2* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • V něterých scénách zastoupili členy KISS náhradníci. (Jackie21099)
  • Ace Frehley si stěžoval, že ve filmu původne nic neříkal. Autoři tak scénář upravili. (Jackie21099)

Reklama

Reklama