Reklama

Reklama

Tabi machi Late Show

(seriál)
  • Japonsko 旅街レイトショー (více)
TV spot

Epizody(4)

Obsahy(1)

Každé setkání s někým pro nás důležitým v našem životě zanechá stopu. Některá setkání jsou osudová a vzpomínky na ně nám vydrží až do konce našeho života. O to těžší pak je se s někým takovým rozloučit a jít v životě dál... Tabi machi Late Show je čtyřdílným anime zaměřeným na téma loučení a osudové cesty. (Jeoffrey)

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Na to jak to bylo krátké a vzhledem k stylu animace to nakonec už v prvním díle dokázalo ukázat poměrně dost. Během pár minut se tam ukázala jistá hloubka emocí, sympatické charaktery a celé to působilo velmi příjemně a zajímavě. První díl rozhodně zaujal a hodnotil bych ho nadprůměrně. Druhý díl mě už tolik nezaujal, charaktery jsem si během těch pár minut tolik neoblíbil, necítil jsem z toho takovou hloubku jako u prvního dílu a prostě jsem to spíš přežil, než užil. Třetí díl byl pro mě zajímavější, příběh měl i lehounký nádech tajemna a líbila se mi závěrečná pointa. Zde jsem byl docela spokojen. Čtvrtý díl byla taková vcelku sympatická tečka a shrnutí. Ve výsledku to byl určitě nadprůměrný zážitek, ale na ty 4* to nějak nevidím, i když to rozhodně nebylo špatné. 6,4/10 ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

First impressions: První, čeho jsem si všiml, je hudba. Totálně sedící, totálně hřející. Klavír velmi příjemnej. Jinak je to 7 minutový short, s minimalistickou animací. Zprvu jsem tomu moc nedával, ale těch 7 minut ve mně vybudilo pozornost a zájem. Jsem zvědav na další díly. Kdo čeká grafické orgie, rychle pryč. Je to jako zmražené snímky (snímek co 3-4 sekundy) z Nodame Cantabile. ()

Reklama

Reklama