Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Shiro (Shô Kosugi) a Ray (Richard Wiley) patria medzi najlepších policajtov v Arizone, ktorí idú po bande priekupníkov drog. Jedného dňa sa Ray nechá nalákať do pasce a zavolá Shirovi o pomoc. Shiro príde príliš neskoro a sleduje, ako mu priateľ umiera v náručí. Shiro má podozrenie na zradu vo vlastných radoch. Vzhľadom na to, že mu policajný šéf neverí, dá výpoveď a na vlastnú päsť prenasleduje vraha, sadistického drogového magnáta, až do Buenos Aires. Tu sa mu snaží pomôcť jeho kamarát, agent Dick (Charles Lucia). (SWAT17)

(více)

Recenze (5)

anderson 

všechny recenze uživatele

Ďalšia KOSUGIho pomstiteľská misia. Tentokrát v juhoamerickom pralese. Záverečné zúčtovanie na lodi a celkom prijateľný záporák. (10.1.2009) ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Pouštěl jsem si to na dobrou noc; když jsem ale u druhé půlky filmu odehrávající se v džungli už lehce zavíral oči z celodenního vyčerpání, pokaždé jsem musel oči rozevřít dokořán kvůli neskutečným akčním scénám, které se na diváka sypou, a navíc takovým tempem a v takovém množství, až mně jako fanouškovi produkce Cannon hřálo u srdce. Parádní osmdesátková podívaná. K dokonalosti snad chybí jen to, aby Sho Kosugi běhal ve filmu v ninjovském obleku. Oblíbená scéna: ninja vs plamenomet. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Jeden z oblíbených filmů mého dětství... Tyhle ´´ninja´´ filmy jsem miloval.. Vim, že dnes už by mě to nebavilo, ale mam na to moc hezké vzpomínky.. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný film, který Sho Kosugi nezachránil, nindžové (kde se tam vzali, nikdo neví), mdlé a levné souboje. Objeví se i skutečný vrtulník a několik explozí. Z plamenometu jsem se rozesmál. Mě nevadí takovéto filmy, rád se na ně dívám a rád se vracím do dob VHS a devadesátých let. Sho Kosugi je akční ninja hvězda, ale také se občas objevil v koprolitních projekcích, co naplat. Jsou i jiné filmy a lepší. A přes vodopády řeky plynou dál a svět se točí, točí, točí ... ()

Reklama

Reklama