Reklama

Reklama

Hloubka ostrosti

(amatérský film)
  • angličtina Depth of Field
Trailer 3
Krátkometrážní / Akční
Česko, 2016, 23 min

Obsahy(1)

Příběh je o fotografovi, který se ráno probudí zbitý doma a díky flashbackům se mu vybavuje, že ho někdo v noci přepadl. Vyjde najevo, že fotograf byl najat, aby pořídil důkazy o nevěře jednoho zámožného podnikatele. To se samozřejmě podnikatelovi nelíbí ... (oficiální text distributora)

Recenze (11)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Nebudu rozebírat rozhovory, které byly občas tak trochu mimo, akce byla skvěle zvládnutá (krom pár úseků, kde byly znát "falešné údery"), děj i když docela rozházený se po nějaké době vysvětlil. Na české poměry jeden z nejlepších akčních kraťasů, a to i na profi scéně. ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

Zajímavý projekt, kterých u nás moc není. Dokud hlavní hrdina bojuje, tak je to super, ale jak začne mluvit, už je to podstatně horší. Ale tohle není film o hereckých výkonech, ale spíše o akci a ta je na české poměry dost povedená. Bohužel jsem měl pocit, že je tam těch efektů někdy až zbytečně moc. ()

PoprockCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Jako exhibice bojové skupiny fajn, ale jako film o ničem. Navíc herecký výkon hlavního představitele byl slabý. ()

HIPHOPer 

všechny recenze uživatele

Na české poměry velmi slušný a zajimavý film.České špičky v Muay thai,nechybí troška humoru a skvělý efekty....na tenhle krátkometrážní film jsem se těšil dlouho a vyplatilo se.Od začátku do konce jsem se bavil ale má jednu chybu,velkou chybu a to,že je strašně krátký ale snad se to uchytí natolik,že Lukáš spolu s Jaroslavem a celá špička Muay thai se dohodnou na nějakem pokračováním,nebo spíše jiný druh děje filmu a natočí celovečernák.za mě obrovský palec nahoru ()

radiel 

všechny recenze uživatele

Tento krátkometrážní akční filmeček který nemá v Česku obdoby se zatraceně líbí- skvělá akce, podmanivá hudba, výborná kamera, zabijácký zabijáci. Hlášky jak sviň a Ruda z Ostravy. Jo talent a umění se cení. Jasných 5hvězd. ()

buryman 

všechny recenze uživatele

Super pro fandy sportu a akční podívané, je to na české scéně něco nevídaného. Po záplavě homo pohádek,ordinací, vaření s obezou atd., jsem rád za každý podobný počin. Jedíné co bych filmu vytkl je přemíra spomalovaček a vracečky kazí to plynulost děje. ()

Allica 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec špatné. Technicky je to zvládnuté. I když místy by více světla neuškodilo, ale to je detail. Na co bacha potom - co máte zrovna v záběru, párkrát se vám tam objevují tašky od foťáků nebo stativy. Bohužel se mi ale od vás líbili víc ty krátké filmy, které byli zvládnuté i obrazově mnohem líp. Tady mi přišlo, že už nebylo příliš času se s tím tak vymazlit. ()

PJz8 odpad!

všechny recenze uživatele

Akce jak z Honivůdu, bohužel realičnost a smysluplnost jak z telenovel, takže zbytečně promarněnej čas. ()

Reklama

Reklama