Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(259)

Obsahy(1)

Čipmánci a Čiperky jsou stejné jako Vaše děti. Chodí do školy, dělají domácí práce a domácí úkoly, sourozenecky se perou a vyprodávají koncerty pro miliony fanoušků. Jo, zmínil/a/i jsme se o tom, že jsou to mezinárodní rockové hvězdy? (TV Nickelodeon)

Recenze (9)

Ouwen odpad!

všechny recenze uživatele

Tupá sračka, vymejvárna. Otřesné dialogy a dokonalá ukázka toho, jak z jednoho dospělého udělat dětinského hlupáka. Radši si pustím ty dvě modelíny, co se furt řechtaj. ()

MERKATtv odpad!

všechny recenze uživatele

Keď som mu to videl prvý krát myslel som si že to je cancer........ Ale neskôr som zistil............. že sa toho bojím ()

JackBurda 

všechny recenze uživatele

V záplavě miliardy sitcomů na nicku je to skoro závan čerstvýho vzduchu. Ale furt je to jen milion a jedno klišé narvané v pár epizotkách. Navíc chipmunkové vůbec nevypadají jako chipmunkové, ale jako nějaká divná smíšenina všeho najednou. Ale radši v klídku zkouknu tohle, než protrpět Henry Danger. ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Je mi líto ale tenhle nový animovaný seriál Alvin a Chipmunkové se mi nelíbí a myslím že by se nelíbil ani dětem, jedna z nejhorších současných animací. Vzhledem k tomu že nerada dávám odpad protože i když to tak třeba vidím je v tom pokus a ten se cení vždy  a ani tu jednu hvězdičku nemůžu dětské tvorbě dát, musím hodnotit alespoň dvěmi. ()

DarkSikorski odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je... no zjednodušeně zvrácené. U filmových Chipmanků je vidět, že se opravdu jedná o zvířata. Jasně mluvící a jo je to pohádka fajn. Ale problém je v tom, aspoň z mého pohledu, že tady to spíše vypadá, že někdo strávil noc s chipmankem v posteli a vzniklo... tohle. Jakýsi podivný mutant mezi člověkem a veverkou. Ne... tohle je prostě... zvrácené. ()

OneFreeMan odpad!

všechny recenze uživatele

Na poprvé vám to připadá v pohodě, napodruhé už si začínáte všímat takových "detailů" které vám nemohou uniknout (s tím jak je to stupidní, ale zatim dobrý), na potřetí vás začne enervovat ten čipmánčí voice-edit, no a dále když už slyšíte "Alvin a Shitmunkové" začnete si přát jedno. REKLAMY!!!! Tak špatné to je!!! Pamatuje si někdo ještě Alvina a Chipmunky?? Pochybuju že někdo zná ten seriál z osmdesátých let, ale ten hranej film z roku 2007?? Ten nebyl špatnej... Janice, prosímtě Janice! Ve zdraví užívej důchodu, a už se do ničeho nepouštěj! Prosíííím! Ocení děti, ale hlavně jejich rodiče! Hodnocení: Sračka. Přístupnost: Dětem a dospělým nepřístupno! Janice Karmanovou zbavit "rezižérského" křesla!!!! (takovýto když si uvědomíš, že je naplánovaná šestá série na rok 2023...) ()

Reklama

Reklama