Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdy je lepší nechat minulost pohřbenou... Zdá se, že na mladou sirotu Jane se po patnácti letech usmálo štěstí. Jako osmiletou ji našli, jak se toulala v zasněženém lese. Nepamatovala se, kdo je, jak se jmenuje, jestli má rodiče, ani jak se tam dostala. Patnáct let poté ji kontaktuje známá miliardářka a tvrdí, že je její matka a ona její dlouho ztracená dcera. To, co vypadá jako šťastný konec, se ale promění v noční můru. Na rodinném panství, kde matka žije s Janiným nevlastním otcem, se v každém rohu objevují strašidelná tajemství. K tomu zjišťuje, že ne každý v této nefunkční rodině je rád, že je zpět. Je nucena čelit démonům minulosti a zachránit se před vražedným spiknutím, které má její rodinu připravit o jmění. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (4)

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Až na sexy herečku(dobrá, dejme tomu, na obě sexy herečky) a krásné honosné sídlo(při jehož sledování si okusujete tichou-no možná ne tak tichou, záleží na tom- jak moc cvakáte závistivou nudou zuby) nám tento film nic nového nenabízí, takže fakt nechápu, proč a jak a kdy.. slabší dvojka.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film priniesol zaujímavý úvod, ktorý bolo kam posunúť. Mladé dievča, ktorá je akýmsi okatým mixom Laury Haddock a Amandy Seyfried, dom, ktorý mal nádych toho z Tí druhí, a podivní znovu nájdení rodičia plus ich služobná. Všetko rozohrané tak, aby sa to mohlo vydať až hororovou cestou a ono to aj bolo využité, čo sa mi páčilo. Lenže len asi 10-15 minút. Následne to prešlo k predvídateľnému záveru bez fantázie, kde sa budete len čudovať či vrahovia navštívili festival tuposti alebo prečo reagujú ako retarďáci a kým jedného človeka zapichnú ako teľa, druhého sa snažia pochovať za živa. V poslednej polhodinke má najprízemnejšia stupidita hody. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Amanda Eastwood Vilhelmová v mysterioznom thrileri, ktorý je krátky, dementný, ale so snahou zaujať zvratmi a flashbackmi. V konečnom dôsledku to divák dopozerá do konca. Videl som už aj horšie počiny na túto tému. 1 z 5 ()

Reklama

Reklama