Reklama

Reklama

Dark Angel

(seriál)
Trailer

Recenze (7)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, nakolik daleko od pravdy hodili filmaři kamenem, za sebe musím říct, že těch 2x 60 minut uteklo velmi rychle a hlavní představitelka byla opravdu... creepy. Dneska už by arsenik neprošel ani u prvního manžela, natož u druhého, natož u... zlaté devatenácté století! Ráda bych věděla, co si o své roli myslel Jonas Armstrong, v prvním díle ty své scénky musel vyloženě žrát, pak už... zvládl zahrát i vážnou tvář, to jo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková vražednická rutinka z viktoriánské Anglie, která ničím nepřekvapí a ničím neurazí. Pozitivy jsou slušná dobová atmosféra a výborná Joanne Froggatt, naproti tomu záporné body patří poněkud mdlému tempu a nenápaditosti. Průměr. 50% ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Normálně z britských show nebývám zklamaný, ale tohle byla tragédie. Respektive vlastně bohužel nebyla - ze všeho nejvíc to připomínalo zfilmovanou stránku o Mary Ann Cotton na Wikipedii. Křečovitá snaha připísknout jí i historicky sporné oběti ve spojení s vyhrazeným časem tak vede k nudnému skákáni v čase od mrtvoly k mrtvole, Škoda. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Hraný dokument britské filmařské školy o vražedkyni z 19. století maskující se za dvoudílné TV drama. Tvůrci si vyhráli s výběrem hlavní postavy a nešetřili na dobovém prostředí a kostýmech. Škoda, že se příběh soustředí hlavně na odpravování manželů, pak fuk fuk a paní je popravená. Bohužel Mary Ann Cotton je stejně reálná postava jako Jack Rozparovač, akorát s tím rozdílem, že nevíme identitu Jacka, ale známe oběti, zatímco Mary je reálná historická postava, která mohla, ale NEMUSELA opravit až 21 lidí. Byla usvědčená pouze z jedné vraždy. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Nakonec za slušné tři, bylo to celé trochu chaotické a ty mrtvé manžely a děti jsem nějak nestačil ani počítat. Mary Ann byla teda slušná střelkyně... Nojo, holt medicínské a kriminalistické metody druhé poloviny 19. století byly dosti nedokonalé. ()

Reklama

Reklama