Reklama

Reklama

Dark Angel

(seriál)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková vražednická rutinka z viktoriánské Anglie, která ničím nepřekvapí a ničím neurazí. Pozitivy jsou slušná dobová atmosféra a výborná Joanne Froggatt, naproti tomu záporné body patří poněkud mdlému tempu a nenápaditosti. Průměr. 50% ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, nakolik daleko od pravdy hodili filmaři kamenem, za sebe musím říct, že těch 2x 60 minut uteklo velmi rychle a hlavní představitelka byla opravdu... creepy. Dneska už by arsenik neprošel ani u prvního manžela, natož u druhého, natož u... zlaté devatenácté století! Ráda bych věděla, co si o své roli myslel Jonas Armstrong, v prvním díle ty své scénky musel vyloženě žrát, pak už... zvládl zahrát i vážnou tvář, to jo. ()

Reklama

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Hraný dokument britské filmařské školy o vražedkyni z 19. století maskující se za dvoudílné TV drama. Tvůrci si vyhráli s výběrem hlavní postavy a nešetřili na dobovém prostředí a kostýmech. Škoda, že se příběh soustředí hlavně na odpravování manželů, pak fuk fuk a paní je popravená. Bohužel Mary Ann Cotton je stejně reálná postava jako Jack Rozparovač, akorát s tím rozdílem, že nevíme identitu Jacka, ale známe oběti, zatímco Mary je reálná historická postava, která mohla, ale NEMUSELA opravit až 21 lidí. Byla usvědčená pouze z jedné vraždy. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Normálně z britských show nebývám zklamaný, ale tohle byla tragédie. Respektive vlastně bohužel nebyla - ze všeho nejvíc to připomínalo zfilmovanou stránku o Mary Ann Cotton na Wikipedii. Křečovitá snaha připísknout jí i historicky sporné oběti ve spojení s vyhrazeným časem tak vede k nudnému skákáni v čase od mrtvoly k mrtvole, Škoda. ()

Reklama

Reklama