Reklama

Reklama

Nejnovější zpracování Pomády s mladým hereckým obsazením připomíná slavný muzikál se skvělou hudbou a nadčasovým milostným příběhem nové generaci diváků. V tomto záznamu živého představení muzikálové klasiky znamená začátek maturitního ročníku pro Dannyho a Sandy konec jejich letního románku - tedy až do chvíle, kdy Sandy nečekaně nastoupí na Dannyho střední školu. Dokáže si Danny zachovat tvář největšího drsňáka z T-Birds, když začne se Sandy chodit? A zůstane Sandy spořádanou dívkou i poté, co se přidá k partičce Pink Ladies? Jejich přátelé Rizzo a Kenickie se je od sebe snaží rozeštvat a je jen na Dannym a Sandy, zda si zůstanou oddáni i poté, co zamíří z Rydell High k novým zítřkům. (HBO Europe)

(více)

Recenze (26)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nechápu smysl existence tohoto filmu. Zvlášť, když je DOSLOVA odvyprávěný, scénu po scéně, hlášku po hlášce, taneční kreace za kreací, přesně podle původní Pomády. Tím pádem všechny klady filmu nepatří sem, ale spíš tam do minulosti... Atmosféra je fajn i hudba je logicky skvělá. Abych ale byl fér a něco na tomhle zpracování pochválil, tak herci zpívat i tančit umí dobře. Jen... je to prostě Pomáda z roku 1978 :) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Všichni zpívají, tančí, dřou a dokonale září v každém songu a snad i v každém rozjásaném přeběhnutí ze scény na scénu. Původní muzikál zbožňuju a nedám dopustit ani na českou verzi, kterou jsem si vyčíhal naživo, ale právě tohle je Pomáda nejpomádovitější, kde jen ohromeně zírám na obrazovku a držím palce všemu a všem. Nejvíc okouzluje Greased Lightnin' a Born to Hand Jive, nejvíc překvapuje se ctí "zajetý" závod a nejvíc dojímá famózní Vanessa Hudgens, která i v jedné z nejtěžších chvil svého života přetváří mnou nepříliš oblíbenou Ritzo do nezapomenutelného charakteru. Rydell forever. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení, úctyhodná pocta původnímu snímku, za který se rozhodně nemusí stydět tak jako za Pomádu 2. Inovativní ji tento remake převážně provedením (živě), ale i tak je opravdu slušný pěvecky i tanečně a herecky. Jen teda Aaron Tveit opravdu nemá na Travoltovi taneční pohyby, ale kdo má? Casting super, nejvíc jsem nadšený z Frenchy v podání Carly, protože je to moje oblíbená postava a zrovna jí sedla perfektně. Skvělá atmosféra, být to v kině a ne živě, asi takhle nehodnotím, ale tohle vytěžilo za přímý přenos nejmíň jednu hvězdu navíc. Takže hodnotím stejně jako originál, protože nevidím důvod jít níže, stejně jako jsem u Pomády neviděl důvod k vyššímu. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

V prvotních záběrech jsem chtěl dát odpad a vzdát to, ale ze zvědavosti jsem dokokal celý film a jako velký fanda původní Pomády, kterou jsem  v dětství viděl víc jak 50x téměř po sobě mě to opět dostalo. Jedinné co mě nesedlo byl mizerný (ne)herec Tony Zuko a jeho účes. Sandy svou roli zvládla naprosto skvěle. Podivám se znovu, ale 50x to asi už nedám. ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Chápu snahu o přiblížení klasiky mladšímu publiku, ale... Nebyl by to až takovej průser, kdyby to nebylo tak nechutně KOREKTNÍ a "NEZÁVADNÝ", tedy pečlivě ořezaný o vulgární vtípky a genderově, slušňácky a nerebelsky poplatný současné "oteplené" době. Pomáda je navždy prostě jen jedna: ta s Johnem a Olivií! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Každý herec měl na sobě schovány dva mikrofony pro případ, že by jeden přestal fungovat. (Lenulinka)

Související novinky

Prequel Pomády našel režiséra

Prequel Pomády našel režiséra

23.07.2020

Studio Paramount našlo režiséra pro svůj oznámený prequel muzikálu Pomáda. Snímek Summer Lovin’ natočí Brett Haley (V rytmu srdce, Všechny malé zázraky) scénáře od Leah McKendrick (M.F.A.). V… (více)

Reklama

Reklama