Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kate Jenningsová si žije téměř dokonalý život. S manželem Billym se seznámili už na škole a po několika letech randění se vzali. Billy je úspěšný lékař, majitelem kliniky. Žijí spokojený život bez větších finančních starostí. Jediné, co Kate přidělává vrásky, je neschopnost otěhotnět, ale snaží se proto dělat co jde. Jednoho dne přijde Kate domů a hodlá se vysprchovat, když v tom slyší nějaké podivné zvuky. V domě je zloděj, který se snaží v Billyho pracovně vypáčit trezor. Když si Kate všimne, pustí se za ní a neustále ji oslovuje Deb. Kate přivolá policii a dojdou k závěru, že si zloděj zřejmě spletl dům. Za velmi krátkou dobu vyjde najevo, že zloděj si nic nespletl. Billy se totiž zapletl s mafií, které dluží nemalé peníze a ti je teď chtějí zpět. O tom Kate nemá ani ponětí a když se jednoho dne vrátí domů od lékaře, najde Billyho oběšeného a dopis na rozloučenou, ve kterém jí Billy píše, že bez něj jí bude lépe. Tento šok vystřídá hned další. Billy žil dvojí život. A to doslova. Ve stejném městě měl ještě jednu manželku, Deb, která čeká dítě. Kate ji vyhledá, ale protože je očividné, že Deb neměla o Kate ani tušení, nemůže se na ni Kate zlobit. Netrvá dlouho a obě jsou konfrontovány s dalším problémem. Mafie se rozhodně nehodlá kvůli Billyho smrti vzdát svých peněz a velmi nevybíravým způsobem a výhrůžkami, že Deb zabijí a za její vraždu půjde do vězení Kate, se chtějí domoci svých peněz. Kate vezme těhotnou Deb k sobě a snaží se vymyslet, jak získat peníze. Netuší však, že Deb není tak hodná jako ona sama a v obavě o vlastní život informuje mafii o krocích, které Kate podniká... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ako, zohnať pol melona za 12 hodín sa nepodarí len tak hocikomu. O to šokantnejšie je, že to dokázala ceckatá milfka a tehotná blondska v tak sterilnom a nezáživnom filme, že človek má problém uveriť tým skutočným udalostiam. 1 z 5 ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Příběhem opět tak strašně nezajímavé a jako obvykle si scénáristé žádné zvraty nenechali v rukávu, nýbrž je vyklopili už v polovině filmu, takže je to táhlé nic. Všechny postavy tradičně ploché a samoúčelné. Ke konci filmu už jsem přestal chápat logiku shánění jejich ,,peněz", a k tomu nechápu, že by doopravdy dokázala za 12 hodin najít 1 milion dolarů. Působilo to dosti náhodně. Konec podle šablony happy ending, takže se nemusíte bát o ,,velmi napínavou přestřelku" s vysmátýma kačenama. Vyhodnocení: Když budu potřebovat najít prachy, už vím, za kým jít ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Klasický obyčejný film o ničem, nudný nezáživný příběh plný problémů a uřvané paní domácí. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • V čase 2:21 přijde na mobil Kate Jennings (Kimberley Hews) SMS, přičemž aktuální čas uvedený na mobilu je 1:17. V čase 2:34 je na SMS detailní záběr. Na něm je nicméně možné vidět, že SMS přišla až v 1:18. (David7)

Reklama

Reklama