Reklama

Reklama

Flea

(festivalový název)
  • Velká Británie Flea
Krátkometrážní
Velká Británie, 2014, 15 min

Režie:

Vanessa Caswill

Scénář:

Cat Jones

Kamera:

David Rom

Hrají:

Jasmine Jobson

Obsahy(1)

Flea je tvrdá holka z města, co si nestěžuje. Násilnický přítel její matky je ale něco, na co není připravena ani ona. Zbaví ji násilí, teroru a strachu drogy anebo přijde s vynalézavějším plánem? Flea je povznášejícím dramatem mimo jiné o tom, že překonat lze opravdu všechny překážky. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (5)

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Rodinné drámo Flea ukazujíc domácí teror pod nadvládou despotického chlápka je poutavý kraťas a navíc kompletně zpracovaný recitační formou. Je hravý, sdělující a napínavý. V hlavní roli holčiny je opravdu pozoruhodná Alice Sykes, která krásně strhává veškerou pozornost na sebe. Milé překvapení karlovarského promítání krátkometrážních filmů. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Hodnocení velmi pendlující klidně až někam ke čtyřem, pěti v závislosti na cílové skupině. Jako materiál určený dospívajícím dětem a mládeži v nějakém preventivním programu skvělé. Jako ambiciózní film, co by chtěl konkurovat Fish Tanku a podobným vydařeným kouskům už zdaleka ne tak úspěšné a jako žánrový experiment a trochu sebehumor solíďo. ()

Reklama

Zed70 

všechny recenze uživatele

Díky MartinNDL se mohu cítit velmi velmi mladě. Opravdu už dávno nejsem dospívající mládež a přestože mám dospělé děti se mi tenhle krátký film líbil ze všech krátkých na #kviff2016 nejvíc. Ani konec mi nepřišel přdvídatelný. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama