Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicátník Vincent Machot je osamělý kadeřník z malého města. Vede jednotvárný život a jediní přátelé, které má, jsou jeho střelená matka a bratranec sukničkář. Setkání s Rosalií Blumovou by ale mohlo dodat věcem šťávu. Je mu totiž trochu povědomá. Vincent se tomu rozhodne přijít na kloub a začne ji sledovat. Vincentova potrhlá a zcela předvídatelná detektivní činnost neunikne Rosaliině pozornosti. Dáma, které je něco přes padesát, požádá svou neteř Aude, aby Vincenta prověřila. Brzy tak Aude začne sledovat Vincenta, který zase sleduje Rosalii. Okouzlující hra na schovávanou změní jejich životy jednou provždy. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (7)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Francouzi tyhle lidsky příjemné komedie s nádechem Amélie z Montmartru prostě umí. Rosalie Blum v tomto případě byla pěkná potvora, ale tu legraci z Vincenta jsem na její straně trošku chápal. A popravdě to občas byla veliká zábava tu její partičku pošuků sledovat, co všechno na Vincenta zkouší. Příjemná francouzská komedie se vším, co od komedie potřebujete při nedělním pošmourném odpoledni. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Sympatické „rozdelenie príbehu na tri časti“ a ich následné, finálne spojenie. Primerané herecké výkony. Priznám sa, že záver ma prekvapil, pretože (asi logicky) som čakal niečo iné. P.S.: A. Isaaz je stále prekrásna. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Zvláštna francúzska komédia, pod ktorej povrchom sa skrýva niečo viac a nie je to nič príjemné. Príbeh plachého kaderníka manipulovaného vlastnou matkou síce neznie ako úplne dobrý nápad na komédiu, ale má potenciál. Keď sa poblúznený Vincent zamotá do špehovania predavačky Rosalie a tá mu to opláca rovnakou kartou začína to nadobúdať dobrý smer. Príbeh zaplnia ďalšie komické postavy lúzrov no začínajú vychádzať na povrch aj smutné veci a pokazí to celú zábavu. Výsledok je totiž torta Psíčka a Mačičky. Produkcia je obstojná a na celom tom guláši aktívne participuje, takže vás preženie všetkými emóciami. Nevarí sa tu síce ale romantická linka je zaručená. Na druhej strane smutné momenty prinášajú hlboké ľudské emócie a porozumenie. Dobrý nápad je aj prerozprávanie príbehu z druhej strany. Herci hrajú dobre, ale v komických situáciách by mohlo ich nasadenie byť väčšie, lebo sa nemôžem zbaviť pocitu, že väčšina filmu pôsobila banálne. 65% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama