Reklama

Reklama

Ulice Cloverfield 10

  • USA 10 Cloverfield Lane (více)
Trailer 1

Jednu chvíli jedete v autě, pak to do vás z boku napálí nějaký idiot a vy se probudíte pomlácení, ale živí v podzemní kobce, kde vám neznámý podivín řekne, že jste právě vyhráli hlavní cenu v životní loterii. Onen neznámý podivín (John Goodman) se jmenuje Howard a je to zkušený „Prepper". To jsou lidé, kteří tuší, že jednoho nepříliš krásného dne přestane fungovat svět, a tak se na to připravují. Například Howard si postavil a komfortně vybavil podzemní bunkr. Výhra Michelle (Mary Elizabeth Winstead) spočívá v tom, že ji našel ve vraku havarovaného auta a přesunul do svého krytu krátce předtím, než na Zemi plnou silou udeřila gigantická katastrofa, která zničila veškerý pozemský život. Emmett, jeho kámoš, který mu se stavbou pomáhal (John Gallagher), a Michelle jsou podle všeho široko daleko jediní přeživší. Škoda, že je venku kontaminovaný vzduch a nejde to proto ověřit. Michelle ale téhle teorii příliš nevěří. Howarda považuje za magora, který ji unesl a pod za vlasy přitaženou záminkou ji chce udržet ve sklepě. Jenže důkazů, že má tenhle apokalyptický vizionář pravdu, se postupně objevuje víc a víc. Stejně jako dokladů toho, že Howard je fakt pořádný magor... (CinemArt)

(více)

Videa (12)

Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
01:41

Související novinky

Cloverfield se oficiálně dočká pokračování

Cloverfield se oficiálně dočká pokračování

30.01.2021

Jeden z prvních velkých found-footage snímků Monstrum (Cloverfield) z roku 2008 se dočká přímého pokračování. Snímek režiséra Matta Reevese vydělal celosvětově nějakých 172 milionů a série se… (více)

Uncharted našlo nového režiséra

Uncharted našlo nového režiséra

18.01.2019

Po odchodu Shawna Levyho (Ocelová pěst) se filmová adaptace herního Uncharted znovu ocitla bez režiséra. Snímek, který má vyprávět o mladém Nathanu Drakeovi, jehož ve filmu ztvární Tom Holland … (více)

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2016

Výběr tří nejlepších filmů roku dle jednotlivých TOP uživatelů ČSFD.cz je každoročně oblíbeným čtením. Adepti měli za úkol vybrat tři pro ně nejlepší filmy, uvedené v roce 2016 do českých nebo… (více)

Třetí Cloverfield už je na cestě

Třetí Cloverfield už je na cestě

28.10.2016

J. J. Abrams pokračuje v budování sci-fi antologie, která zatím čítá Monstrum (aka Cloverfield) z roku 2008 a letošní Ulici Cloverfield 10. Série tajuplných thrillerů, v nichž si nemůžete být ničím… (více)

Reklama

Reklama