Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (369)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Producenti, keď vymýšľajú ďalší spotrebný tovar pre určitú divácku skupinu, tak sa držia osvedčených škatuliek a klišé ako kliešť. A nakoniec možno majú aj pravdu. Možno si chcú tridsiatničky s deckom či deckami pozrieť vo vytúžený voľný večer prestrelenú komédiu o "svojich životoch" s vopred ohadnuteľnými situáciami. Ak je chlap priemer, tak samozrejme nemôže zostať s najväčšou kočkou vo filme, na tú čaká vyšportovaný megafešák s dokonalým telom a ešte dokonalejšou povahou. A nakoniec nás čaká samozrejme premúdrelý preslov pred stovkami žien. Herecky film ovládla Kathryn Hahn, Mila je fajn a zvyšok nestojí za reč. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Bad Moms" bol pre mňa film, na ktorý som bol celkom zvedavý. Nie až tak zvedavý, aby som zašiel do kina, ale zase som mal pocit, že by to mohol byť celkom dobrý komentár a kritika na dobu, kde sa na matky aj deti kladú tak vysoké nároky, že to nezvládajú spĺňať. A jedna strana robí všetko, a druhá už ani nemá čas na to si užívať svoje detstvo, lebo celý ich život je naplnený aktivitami, aby sa raz dostali na vysokú školu. Lebo dnes už desiatich alebo dvanástich rokoch treba myslieť ako dospelý. A tento film to adresuje ako negatívnu vlastnosť, rovnako ako perfekcionizmus dnešnej doby, ktorý matky tlačí na to robiť milión veci naraz, z toho žiadnu nemajú čas robiť poriadne. Ja s týmito všetkými myšlienkami súhlasím a myslím si, že sú správne. A v podaní Mily Kunis to vyzerá veľmi dobre. Role matky rebelky sa ujala skutočne dobre. Problémom však pre mňa je fakt, že je to opäť komédia, ktoré vyzerá a reálne aj je "strašne americká." Musíme mať super párty, veľa chlastu, sexuálych narážok a využívania slovíčka "f**k" všade, kde sa dá. Plus neskutočné množstvo slow mode mi liezli občas už na nervy. Myslím si, že mali to poňať trošku serióznejšie a menej všetkých týchto amerických rádoby vtipov, ktoré už sú neskutočne staré. Ale zase to čo fungovalo na filme dobre je podľa mňa dobré. Ako som povedal kritika doby, hlavná hrdinka je dobrá, aj jej kamošky sú okey a celkovo film neodbočuje od témy a vie naučiť, že je okey robiť chyby. A preto si myslím, že veľmi tesne, ale nechávam filmu aj tú štvrtú hviezdu. Aj keď možno nelepí úplne dokonale a niektoré rohy budú odtŕčať. Hodnotenie: B- ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Až moc feminosexistické a pre mužského diváka absolútne nevhodné. Scéna v obchode však bola sranda, tá sa vydarila - tak blbé a strelené až to bolo dobré (k tomu ešte výborne zvolená hudba). Ďalšie plus už vidím len v herečke M. Kunis, ktorú mám celkom rád, a ktorá tak aspoň v mojich očiach a z prízemných dôvodov, zachránila čo mohla, no.... vlastne, aj tak toho veľa na záchranu nebolo. Podpriemer. 40/100 ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem typickou americkou slátaninu, ale bavila jsem se od začátku do konce. Takže bych měla poděkovat švagrové, že mi tenhle film doporučila. Mila Kunis a její dvě kámošky, jedna drsná a nechodící daleko pro sprosté slovo a druhá nesmělá a naivní, byly super a přišli mi i slušně přesvědčivé a pěkně jim kontroval Melounek. Ač jde o Ameriku tak tvůrci spoustu věcí vystihli přesně. V Čechách to samozřejmě funguje malinko jinak, tady jsou děcka vychovávaná jiným způsobem, ale proč se nepobavit na cizí účet. To přece nic nestojí a hlavně to nebolí. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Po traileru jsem se na film těšil. Aby taky ne, hrají tam moje oblíbenkyně Kunis a Bell. Čekal jsem vtipnou a sprostou komedii. No aspoň to sprosté jsem dostal. Film plný zpomalených záběrů, až je z toho nuda. Fuckuje a dickuje se celou stopáž. Přitom vtipných momentů není hodně. Opravdu není. Spíš jistojistě nejsem cílová skupina, protože mnoho věcí ocenit nedokážu. Jako třeba pěti minutová scéna, kdy Kunis a spol rozebírají, co dělat s neobřezaným chlapem. Pro mně asi zbytečné, ale chápu, že se tomu někdo může smát. Upřímně mně nenapadlo, že to bude čistě holčičí film. Aspoň to na mě tak ze začátku nepůsobilo. Jinak bych do toho asi nešel. Herecky všem vytřela zrak opět Oona Laurence. Po Bojovníkovi (2015) hraje další dceru skvěle. Kristen je správná domácí puťka, která toho má na konci plné zuby a tak to manželovi vrátí i s úroky. Mila naopak to nevěrnému manželovi natře hned na začátku. Ale jak říkám, moc jsem se nebavil. Od filmu jsem čekal něco zhola jiného a celý film jsem pouze zíral, jak to ženy-matky natřou všem mužům. A taky ostatním mamkám. (43 %) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Tento projekt sa mal pôvodne natáčať v produkcii Paramount Pictures, v hlavnej úlohe s  herečkou Leslie Mann a v produkcii Judda Apatowa. Po tom, čo táto dvojica od projektu odstúpila, film prešiel pod patronát spoločnosti Stx Entertainment, ktorá do hlavných úloh obsadila trojicu Christina Applegate, Kristen Bell a Mila Kunis. (beso74)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste New Orleans. Krátko však filmári pracovali aj v Chicagu. (MikaelSVK)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama