Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Recenze (196)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že tenhle animák není tak úplně pro současné děti, jako spíš pro ty, kteří poznali první stolní počítače, Commodory, Atari, momenty, kdy se začaly rozjíždět první fejsbuky, dotykový telefony a ne ty, kteří v té době již žijí. Jen ty totiž dokáží pochopit, co se v tomhle filmu vůbec děje a jak moc ujetě zábavný to je. Já byl totiž docela spokojenej a upřímně nechápu ten brutální hejt, co se tady na Emoji ve filmu sype. Za mě dobrý. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

4/10. Nejhorší film roku 2017? Ale prd. Takový průjem to není. Animace průměrná, příběh neexistující, avšak největší problémem je fakt, že tvůrci absolutně netuší, kam s tímle výtvorem míří. Děti ty fóry moc nepoberou a rodiče se budou pravděpodobně nudit... ale pár slušných gagů to mělo, to zase jo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $86,089,513Tržby Celosvetovo $216,999,423Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Riadne trápna zbytočnosť. CGI animáky začínajú pomaly upadať. Akoby studnica nápaditosti sa vyčerpala. /15%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu tolik nespokojenejch komentaru a mizerny hodnoceni, jasne, neni to zadna pecka, na druhou stranu v porovnani se soucasnou animovanou produkci az na par vyjimek to naprosto v pohode obstoji. Pribeh je sice dementni, ale neda se mu uprit urcita originalita, minimalne prostredim, kde se dej odehrava. Animace spis prumerna, hudba spis nadprumerna, fory obcas zafungujou, obcas ne, linie v "realnym" svete vicemene zbytecna a postavy bezezbytku sympaticky a zabavny. Takze na 80 minut vypnuti naprosto v pohode film. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co když tě pošlou na displej a ty uděláš špatnej ksicht?" No tak to by byla moje noční můra. Tedy kdybych byl smajlík, po kterém jdou antiviry a lajky jsou smyslem jeho života. Jenže já nejsem smajlík a můj mobilní telefon umí pouze telefonovat, psát zprávy a hrát žížalu. Asi proto mě to mezi emočně nevyrovnanými emotikony moc nebavilo. Tak proč jsem se na to díval? Ony se tedy spíš koukaly děti a já jsem se přes jejich ramena naivně pokoušel získat informace o moderním světě, abych taky byl IN. Jenže jsem s hrůzou zjistil, že je mi to pořád jedno, jestli jsem IN, OUT nebo letadlo. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nebudu hrát pohoršení, není k tomu důvod - námět je to ve skutečnosti velmi dobrý a mohlo z něj být hodně vytěženo. Minimálně tolik co z LEGo příběhu a V hlavě, které to jakoby kombinuje. Bohužel to není ani tak zábavné jako LEGO ani tak jímavé jako Pixar. Přesto je to další animovaná postmoderní dystopie (zajímavý trend) s několika zajímavými momenty, která si rozhodně nezaslouží být nejhůř přijatým filmem roku. Je to spíš nevýrazné než špatné. 50 % ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Řekl bych že u tohoto typu animovaného filmu je důležitá cílovka. Tady to byly hodně malé děti a asi lidi co posílají smajlíky místo textu protože je pro ně lepší nebo rychlejší k vyjádření pocitu kliknout 2x než třeba 5x. Tančili tam barevní panďuláci. Dvouleté dceři se to líbilo a já můžu v klidu platit poplatky nebo dělat daně což mi u Pixarovek nejde. Účel splněn. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Takový shit to vážně není, jen pouhopouhý levnější animák bez jakéhokoliv zajímavého nápadu, který lze vidět jednou a po pár dnech na něj člověk zapomene. Podle mě tragédie na úrovni Ratcheta a Clanka nebo Angry Birds, horší ne. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ale kdepak, vůbec to není tak hrozné, jak by se mohlo při pohledu na zdejší hodnocení zdát. Problém je hlavně v tom, že cílová skupina Emoji ve filmu chodí spíš na základní školu než na ČSFD. Film je poměrně nápaditý, ale zároveň průměrný, chce přijít s něčím novým, ale zároveň krade u Raubíře Ralpha, Lego příběhu i Toy Story... A jeho poselství, že vše vyřeší správný emotikon, se mi zdálo dost bezradné a pro děti snad až nebezpečné. Ale jak jsem řekl, děti tohle řešit nebudou a dobře se pobaví. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Je to farebné a hýbe sa to. A to je asi tak všetko. Nie je to vtipné, napínavé, dojímavé ani vizuálne pôsobivé. A snaží sa to o všetko, nie že nie. Proste predražená reklama na appky bez akéhokoľvek srdca alebo nebodaj nápaditosti. Ale inak to nie je nijako agresívne nepríjemne, takže sa to dá prežiť. 3/10 P.S. Bol som na tom s požičaným dieťaťom a tomu sa to páčilo. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Na Emoji chtěla moje přítulka do kina, tak jsem musel jít, i když jsem věděl, že o žádný velký zázrak nepujde. :D Já na tyhle vychytávky a různé aplikace moc nejsem. Některé vtípky ušly, jiné zase ne. Příběhově to také spadá do průměru. Konečný verdikt je, že se na to dá koukat, ale žádné extra věci od toho nečekejte. :-) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne jedna z posledných rozprávok, čo som pozeral spolu so staršou dcérou. Ešte ju to bavilo, pretože je tu plno nových IT termínov, ktoré sú teraz "In". Pred desiatimi rokmi ste o nich ani len nechyrovali. Nuž, ten vývoj našej spoločnosti ide rýchlo vpred, až moc rýchlo.... a aj ten čas letí hrozne rýchlo. Priemer. 60/100 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení jsem byl připraven na nejhorší. Zdejší filmové hodnotitelstvo má na animáky celkem čich. Čekal jsem tedy velmi dlouho na okamžik, který nastává asi 2x do roka, na okamžik, kdy budu mít na animák chuť. Ten okamžik nastal dnes. Při sledování jsem rozhodně netrpěl (jako drtivá většina hodnotících), nicméně ani jsem se nebavil (jako nikdo z hodnotících). Průměrná animace zřejmě vůbec nikoho nevytrhne. Příběh včetně zápletky mi přinesl přesně to co jsem čekal jen z názvu snímku. Pár úsměvných momentů jsem zaregistroval, na příběh se koukat dalo, takže takové hezčí dvě hvězdy sem zřejmě patří. Žádalo si to snad jen zajímavější ústřední trio. Přeci jen, když žádná ze třech postav není zajímavá, tak je něco zle. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Ukážka ako to vyzerá v štúdiu, ktoré sa stará o stoku animovaných filmov. "The Emoji Movie" absolútne nikoho nesklamal a priniesol presne ten odpad, ktorý od neho všetci očakávali od čias prvého ohlásenia filmu. Nechcem urážať Sony Animation a mali aj filmy, ktoré boli okey a pozerateľné, no potom rovnako prišli s filmami, ktoré by som najradšej nikdy nevidel. Myslím si, že už ukázali svoje super "kvality" roku 2006, keď prišli s filmom "Open Season" a myslím, že teraz sa situácia opakuje. Nemôžem povedať, že by to bolo až na takej nízkej úrovni, nakoľko vtedy ma kombinácia Kutcher a Lawrence dostala do stavu absolútnej nechute a zúrivosti. "Emoji Movie" je na tom podobne, no nakoľko tu boli očakávania posunuté skutočne nízko, tak sklamanie neostalo a už som len dostal to, na čo som bol reálne pripravený. Viem, že "Open Season" má svojich fanúšikov a nikoho z nich neodsudzujem, no vidím to tak, že tento film moc veľký fanklub mať nebude. Animácie sú pozerateľné, no myslím si, že animátori hlavne si chcú udržať aj nejakú prácu. Len keby mali pracovať s niečím lepším, než je v tomto filme. Postavy sú buď otravné alebo nesympatické alebo klišé a príbeh je maximálne prevarený a recyklovaný z iných animovaných filmov, ktoré svoju hlavnú myšlienku podali lepšie. Je to sprosté, plné product placementu, hrozného humoru a jediné čo to spraví je otrávi svojich divákov. Neodporúčam pozerať. Hodnotenie: F ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak toto je rozprávka pre koho? Pre dospelých, ktorým drbe už z tých smajlíkov? Pre deti, ktorým drbe z nich ešte viac? Alebo pre ešte menšie deti, ktoré sú zatiaľ našťastie schopné vyjadriť svoje pocity inak než nejakým emotikonom? Nerozumiem tejto dobre, už málokedy sa nakrúti podarený animák, všetko podlieha konzumu. Ešte, že to pár ľudí pochopilo a film získal Malinu za najhorší animovaný film roka 2017. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jako dospělák jsem viděl dětských animáků desítky, tak mám srovnání. Tomuhle chybí silnější nebo zajímavější příběh. Celé to pobíhání appkami mi přišlo trochu stereotypní. ()

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama