Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Recenze (197)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jako dospělák jsem viděl dětských animáků desítky, tak mám srovnání. Tomuhle chybí silnější nebo zajímavější příběh. Celé to pobíhání appkami mi přišlo trochu stereotypní. ()

Will_X 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozný, jak sem podle zdejších komentářů čekal. Celkem solidní animák v dnešní době, neurazí, ale ani nijak zvlášť nenadchne. 55% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vážně moc nepovedlo. V The Emoji Movie se totiž sešlo všechno myslitelné špatné, počínaje nevýrazným, místy i mdlým příběhem a konče velmi nešťastným vměšováním genderových stereotypů. Jediné plus tedy míří k animaci, nicméně ani to už snímek The Emoji Movie nezachrání od pomyslného "skopnutí" do studny filmového podprůměru. „My feelings are huge. Maybe I'm meant to have more than just one emotion! I have so much more.“ ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Koukám na to tragický hodnocení. Tak zlý to určitě nebylo. Je pravda, že příběh je stokrát ohraná cesta losera k poznání, že je lepší být takovým jakým je než někým, kým není, každopádně hezká animace a vtipný svět smartphonu. Vzhledem k tomu, že už 5 let vlastním starou nokii a tomuto typu telefonů se zuby nehty bráním, tak mi asi plno narážek uniklo :-) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia zrejme chceli malých a najmenších naučiť posolstvo, že netreba byť sebeckým a ľahostajným voči nikomu a ničomu a treba ostať samým sebou, lenže verím, že decká si z toho všetkého vezmú skôr túžbu mať najvymakanejší mobil s miliardou appiek a že ľudské vzťahy by sa mali riešiť cez digitálne technológie. Som rád kedy som sa narodil, pretože verím že dnešná generácia si do budúcnosti týmto všetkým dosť ublíži a nedopadne dobre. Animák samotný nie je tiež nič svetoborné, občas dosť nudí, kašle na staršieho diváka ( väčšinou ). Tých pár svižných dialógov a gagov, je aj na necelú hodinku aj pol málo. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem šílenou blbinu, ale ono to tak hrozné nebylo. Žádný zázrak to není, ale rozhodně mě to bavilo. Smála jsem se víc, jak děti. Vlastně kolikrát jsem se zasmála a ony se ptaly co je tak vtipné. Cílová skupina pro většinu vtípků rozhodně nejsou děti, nýbrž puberťáci a millennials, co se orientují v mobilních aplikacích a sociálních sítích. Na děti můžou fungovat maximálně vtipy o prdění a animace. Nápad filmu je originální, ale dalo se z toho vytěžit mnohem více. Vůbec nerozumím tomu, proč je hlavním emoji "meh", který je animačně snad nejnudnější. 4* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi se nedalo čekat, že to bude skvěle promyšlený a zábavný snímek, ale oproti názorům, kterém jsem před zhlédnutím viděl, tohle nebylo tak otřesné. Jen se musí nechat, že celkový nápad nebyl ani trochu využit, i když není špatný. Hrálo se moc na jistotu a pár dobrých scén a vtípků snímek nezachrání. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak blbí, až to je v některých částech dobrý. Jsou scény a pasáže u kterých se i dospělí zasměje. Bral bych to jako krátko metrážni fun komedie, jelikož jako celek tohle plitší téma nemůže fungovat. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Emoji movie si ten hejt nezaslúži. Vôbec nie tak urážajúce inteligenciu diváka ako som čakal, skôr priemerný pásový produkt bez srdca a s tým najlacnejším scenárom, ale s pár vydarenými vtípkami a hlavne - nenudí. Na jedno pozretie ok. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Na tento film se sneslo tolik kritiky, tolik špíny a nikdo nechodil pro kameny daleko, že když jsem si film pustil, nečekal jsem opravdu ale opravdu nic. Byl jsem připraven na to, že budu mít chuť film vypnout, nebo, že ho dokonce vypnu jako se mi stalo třeba u Trollů. Jenže ejhle.. Já se u filmu bavil! Negativní kampaň kolem mě zafungovala tak dobře, že přes očekávanou katastrofu jsem se nakonec dobře bavil a film se mi líbil. Jasně, není to to nejlepší animované dílo, to netvrdím, ale na to, že mi byla slibovaná a namluvená animovaná katastrofa (nejen tohoto) roku, jsem se bavil docela dobře. Za mě spokojenost. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není nejhorší animák, který jsem kdy viděl. Je pravda, že to ale odflákli. Kdyby se víc zaměřili na svět aplikací, humor a hlavní postavy, mohlo to bavit víc jak děti, tak i nás dospělé. Mělo to obrovský potenciál, ale takto se to jen ztratí pod návalem dalších animáků. Ale oceňuji, že konečně jsme se dočkali jiných hrdinů, než těch zvířecích. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

je sposuta lepších a výraznějších animáků,ale že by Emoji byly nejhorším filmem roku se úplně říct nedá.Příběh je standard o hledání sebe sama,nicméně tu a tam vykoukne hodně zajímavý nápad a narážka a je celkem škoda,že toho tvůrci nedokázali využít víc.Potenciál k tomu tady určitě byl...50% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nebolo to úplne zlé, ale ani žiadna sláva. Nápad možno nebol až taký márny a nezaujímavý, ale tá zápletka bola veľmi slabučká. Až som mal pocit, že to bola miestami poriadna ideová vykrádačka iných vysoko úspešných animákov ako Wreck-It Ralph (záchrana pred vírusom, resp. neželaným efektom) či Inside Out (putovanie systémom so snahou záchrániť čo sa dá). Takže tak. Zopár dobrých hlášok a niekoľko trefných scén to aspoň ako tak zachránili od katastrofy. Ale aj tak, viac ako na 2* to nevidím. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak tahle parta z textovek ve filmu mě unikala opravdu dlouho... Možná i proto mě ten animák tak oslnil! Je to prostě opět chytře vymyšlený i natočený a jen to dokazuje, jak ti lidi od filmovýho řemesla jsou vynalézavý a kde všude se dá brát inspirace! Přitom s těma smajlíkama jsme všichni v kontaktu denně... Jak prostý. A pak k tomu stačí vymyslet nějakou fajn story a úspěch je na světě! A jestli to je malá vykrádačka toho nebo tamtoho...? A co? Hlavně, že to funguje na diváka jak má! 75% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Co jsem četla z recenzí, tak se jedná o nejhorší animovaný film za posledních 10 let a možná s tím souhlasím. Animovaný příběh, který se odehrává v mobilu je na tuhle dobu velmi originální, ale zpracování filmu nestojí za nic. Nemá to žádnou gradaci, není to nic napínavého, má to sice mravní ponaučení v podobě, že i když je někdo jiný, tak je stejně důležitý jako ostatní, ale jinak je to vážně o ničem. ()

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama