Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Recenze (197)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nedokázal jsem si představit, jak TOHLE může proboha vypadat, jak to může fungovat, jak to může vůbec vzniknout. Prostě jsem to musel vidět, abych věděl, jak moc špatné to je. A ano, špatné to je. Kupodivu, nejhorší animák roku 2017 to fakt není, i když jsem skoro žádný neviděl (Šmoulové: Zapomenutá vesnice je totiž o dost horší). Ale nelze to brát jako pochvalu. Ten film je nudný, trapný, postavy otravné nebo hloupé. Myšlenka filmu je neskutečně originální (kecám, kolik animáků je o tom, že někdo nezapadá mezi ostatní a pak všechny zachrání) a příběhově to je, jak už jsem psal, prostě nuda. A nechápu, proč se zde vyskytují trollové. Jak souvisí s mobilem? Jsou součástí internetu a do mobilu se vám nedostanou, což mě vrací ke scéně v koši - jak tam můžou být trollové v koši, když v mobilu nejsou? Konec klasický taneček, u toho si snad u tohodle žánru stěžovat nemůžu. I přes to všechno zlé a špatné tu jsou zajímavé momenty - třeba ta krátká scéna s důchodci je vymyšlená skvěle. Jednu slabou hvězdičku to ode mě nakonec dostane, ale vidět znovu už to nechci. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Konečně vím, jak to funguje v mobilu. Ale nakonec celkem milý a úsměvný film, s klasickým příběhem o hledání sebe sama. Ale spousta momentů, kdy jsem se upřímně zasmál. Místy sice naivní (závěrečný rozhovor majitele telefonu s dívkou Addie), ale místa naprosto vybroušené dialogy. K tomu parta kámošů v kině, takže super. High Five! :-) ()

NiWi 

všechny recenze uživatele

Sterilní výplach, který jen ukazuje, jak moc technologie ovládají děti a okrádají je o vlastní osobnost. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Přisedněte a přečtěte si strašlivý příběh o tom, jak zhruba dvanáctero prakticky neviných lidí zhlédlo tento ukrutný počin zván mnoha jmény, jako kupříkladu SR*ČKA, BEZDUCHÝ VÝPLACH, VYJ*BANÁ P*ČOVINA a podobně. Byla tehdá noc zvaná lidově a jakkoliv jinak přespávačka. Partička lehce znuděných žáků včetně mě však naštěstí měla přístup k VOD platformě zvaná Netflix, která po tomto filmu a mém vědomí, že něco takového vůbec nabízí, prakticky klesla na úplné dno (ale pak se zamyslel a vlastně nabízí i dobré věci). I po polovičatém zhlédnutí Shreka přisedl k počítači jistá žák a zalovil v nabídce této paltformy s eNkem v logu. Po prolistování narazil na tento film, dále zvaný jako BEZDUCHÝ VÝPLACH, a tento bezduchý výplach pustil. Popíšu Vám následujících zhruba 86 minut (já tedy propásnul úplný začátek a titulky už jsem nevydržel): po postupném usazení všech přítomných, kteří přicházeli a odcházeli podle nálady, začali přicházet reakce na akci filmu. Inu, nebyly kladné, i přes to, že se jedna nejmenovaná osoba stále/občas hihňala jinak nepovedeným vtipům. Tedy, pak tam byl ještě jeden, ale ten se smál, aby nás rozesmál, takže prakticky se nesmál vtipům v tomto bezduchém výplachu, spíš se smál té debilitě a ne jako úmyslnému humoru, který ale ve skutečnosti nefungoval - snad chápete. Tento bezduchý výplach netuším čím chtěl být, snad nezdárnou parodií na film V hlavě. Bezduchý výplach tedy pokračoval. A byl čím dál horší. Tvůrci snad absolutně samy netušili, co chtějí. Jakoby snad i tomu, co ukazují ve filmu, za mák nerozumněli. V místnosti však rostlo napětí. Vypneme to, nebo dokoukáme? Inu, všichni se shodli, že nikdy horší film neviděli (tedy, já viděl, ale to jsem nepřiznal), ale když už, tak že to dokoukáme. I přes zvuky mnohokrát vydané během filmu zvolávaje ,,Vypněte tu sr*čku!'',,Já umírám, já umírám!'',,Vyškrábejte mi někdo oči!'' jsme to tedy dokoukali. Bylo to ani ne moudré rozhodnutí, ničeho jsme nedosáhli, však zážitek to byl vskutku velkolepý a nejspíše každá vzpomínka krásně rozproudí žaludeční ústrojí. Takže, jak to shrnout? Rozhodně bylo dobré opět slyšet Marsella Wallace i přes to, že byl znuděný emoji, a zárveň bylo rozhodně dobré, si zas někdy za čas pustit nějaký ten bezduchý výplach. Jak to tedy shnrout. Zkrátka meh. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Upřímně je to blbost, ale s tímto jsem na to šel a začátek tohoto filmu byl trochu horší než jsem čekal, ale potom se to nakonec trochu obrátilo a nebylo to tak špatné. Pro dospělé publikum to není, ale na jedno shlédnutí to neuškodí. Aneb jak říkal hlídač v kině: Ano, budu tu bohužel celý film. Jednou to stačí. A 4Dx efekty nebyly pro tento film úplně vhodné, ale lepší než bez nich, ale na animák nejspíše už v tomto provedení nepůjdu. ( 19.8.17/Cinema City Nový Smíchov 4Dx ) ()

griph odpad!

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Máte rádi barvičky? Převládají u vás ty svítivý? Tak to jděte na tento film, který je přímo dělaný pro vaše homoušské choutky! Pokud byste měli trochu pestřejší chutě, dočkáte se dokonce i lahodných cute hovínek! Jestliže stále nemáte chuť na tuto ochutnávku animované sračky, tak si zajděte na své zaprděné sedátko a máte to skoro fry! Stačí pořádně zabrat, aby vám z vaší černé díry vylezlo to, co dokázali tvůrci této sračky.. :) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Cením snahu předvést nám něco absolutně nevídaného, za to paradoxně nám všem, žijícím bok po boku s moderním světem, velmi blízkého. Všechny rádoby hatery, kteří bez uvedení racionálního opodstatnění okamžitě házejí odpad, raději nekomentuju, já jsem si sice přihlouplou, ale jinak příjemně znějící i vypadající cestu napříč prostředím smartphonu užil. Kýčovité jako každý druhý animák poslední doby, ale zajisté ne tak otřesné, jak se spousta ‘odborníků’ snaží sdělit. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Určitě to není taková tragédie, jak nejen zdejší, ale obecná hodnocení líčí. Naopak. Ano, možná to není kvalita Pixaru, ale nápad zpracovat vnitřní svět smartphonu, jeho fungování v rámci aplikací a za postavy dosadit populární fenomén emoji, je rozhodně něco, s čím se dalo dost vyhrát - a filmu se to i povedlo. Nehraje sice na genialitu (hlavně humoru), ale celkem prostý příběh o hledání sebe sama s typickým klišé „být něčím jiný a zda to je, či vlastně není špatně“. Ale nápady dostávají prostor, je to veselé, barevné, sympatické, částečně i popkulturní a kdo smartphonům aspoň trochu holduje, by si v tom měl najít to své, nad čím vyjádří nějakou tu pozitivní emoci. Dost bych vytknul nedostatečné prokreslení vztahů mezi postavami, které se zkrátka nevyvíjely tak, jak by měly. A to samé vyobrazení vnějšího světa, který fungoval bez nějaké hloubky, čistě jako prostor pro ten virtuální. Osobně jsem neočekával nic, možná tak animovanou tragédii, nicméně opak byl pravdou. I bych na to býval do toho kina tehdá šel. 70% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Emoji, Candy crush a spousta dalších věcí, co jdou mimo mě. Ale pak si říkám, že je to je pozadí příběhu, který by mi jinde nevadil. Tam, kde by šlo o fantasy, scifi a jiná témata nebo popkulturní odkazy na věci, co mám naopak rád já. I takové se sice objevily v tomhle filmu (například písnička od Twisted sisters), ale to už beru zase spíš jako slabost tvůrců, že se drobečky snaží zavděčit každému. Jinak ale místy zajímavé, děti to bavilo a ve filmu není nic, co by mě uráželo. Klidně Emojíky někdy zvládnu znovu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na odpad to není viděl jsem daleko větší zrůdnosti než tohle třeba Pes Rocku. Tady je slušná animace a klasický příběh ve stylu jdu z místa A do místa B pak si uvědomím, že jsem jedinečný a měnit se nemíním tak jdu zpět o místa A. Největší problém vidím v tom, že nevím komu je to určené děti cca do 5 let neví asi co je Cloud, Troll a podobně a na dospělé to není skoro vůbec vtipné (zaregistroval jsem cca 2 dobré vtipy jeden s facebookem a druhý už ani nevím) a příběh za moc nestojí. P. S. 1 Patrick Stewart musí být na tom hodně špatně, když dabuje postavu exkrementu, která za celý film řekne 3 věty zhruba (snad mu to aspoň dobře zaplatily) ( o tom, že patří mezi nejčastější Alexovi smajlíky radši nemluvím) P. S. 2 Doporučuji vypnout při sledování mozek logiku to totiž nemá takže Alexovi se líbí jakási holka a on místo, aby si s ní promluvil a řekl jí to tak jí pošle smajlíka (budiž chápu, že to musí mít nějaký děj) pak, ale nechápu proč jí neposlal jiného a neřekl, že je to omyl panebože vždyť sedí o lavici před ním to je tak složité jí něco říct hlavněže jí píše sms a posílá smajlíky pořád jak pacený. A jinak pochopím, že si ve třídě během učení nevypne mobil, ale to je tak těžké si vypnout aspoň zvuky, aby to nemusel každý slyšet. P.S. 3 Jedna scéna tam těžce vykrádá animák V Hlavě dokonce kromě postav je úplně identická P.S. 4 Pointa je následující jelikož umí Pche udělat desítky ksichtů tak všichni ostatní (kromě Jailbreak,která to vede) časem skončí v koši jelikož jsou zbyteční a oni navíc mu to přejí a schvalují. ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Nebyl to špatný nápad udělat svět smajlíků, ale to zpracování je horší. Příběh je o jednom emoji, který neumí udělat svůj přidělený ksicht dokonale, stává se vadným a cílem na zničení, ani pár vtipných scén to nezachrání. Dávám 40% ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Úporná snaha o reverzní humanizaci smajlíků, čili statického otisku lidské emoce. Úkol vpravdě nadlidský a podle toho vypadá výsledek. Parádní jízda plná technicky kvalitně vymyšlených můstků, které tak nějak i ukotvují děj (dá-li se to tak říct) nemůže zakrýt prvotní přehmat a logicky neobhajitelný "nápad za všechny prachy". Ehm... :-/ ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Dříve přinášely animované filmy stále něco nového a i dospělý člověk se mohl u jejich sledování. Bohužel v současné době jsme animáky zásobováni stále dokola a ne jejich kvalitě to je vyloženě znát. Jedním z příkladů je Emoji ve filmu. Žádný nápad, žádný vtip a stokrát viděný příběh. To už nemůže bavit ani děti. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Novodobý film, nič pre staršie ročníky. Ale novú generáciu mladistvích určite zaujme. Hlavne už pojem Emoji im je dosť známy. Vo filme množstvo reklám či už na just dance alebo candy crush,Instagram.. a dalšie appky čo vôbec neprekvapilo, nejako takto som si film predstavoval. Hlavne pre skvelý výber pesničiek sa dal film pozrieť a ako tak nenudil. 3* ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Tak zlé to není. Trochu mě překvapuje, že to lidi, tak *ere. Jasně, reklama pro děti to je, ale to je dnes normální. Kýčovité, klišoidní...48%. ()

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama