Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Recenze (196)

haluska11 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřila, že to řeknu, ale: vážně to není až takový odpad. Premisa je přirozeně stupidní, její zpracování mohlo být ale omnoho, omnoho tragičtější. Bohužel není dostatečně bizarní, a tak je film (asi díkybohu) zapomenutelný. Nejspíš proto, že děj je jakýmsi gulášem všech současných animáků (nejvíc asi připomíná Inside Out ), animace je dobrá a barvy jen občas znásilňují oči. Nejbizarnější moment: reklama na Candy Crush ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Nápad celkom zaujímavý, aj keď... Ani nie. Adaptácia neživých vecí na živé tu už v animákoch veľa krát bola a ešte asi aj veľa krát bude. Je to film ktorý išiel na istotu, ale nie v prípade kritiky, ale v prípade ziskov. Emojis, fajn animácia a celkovo nádych modernej doby priláka hlavne deti a aj niektorých dospelých, ktorý chcú vidieť, čo je to za hovadinu. Príbeh však nestál za moc. Od veľkej spoločnosti SONY by ste toho čakali viac, lebo takýto film by dokázala natočiť hocijaká indická masová spoločnosť. Ale mňa takéto typy filmov ku podivu lákajú, takže si ich pozriem, ale vo výsledku to často nie je nič moc. 4/10 (Videné 12.4.2019, CZ dabing) ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi ako spracovali rôznorodosť aplikácií a tiež humor, ktorý je poväčšine detinský, no nájdu sa aj narážky na dospelejšie vtipy. Osobne by som volil kombináciu animovanej a hranej formy, tak ako to bolo pri Lego movie, kedy reálnom svete hrali skutočný herci. Príbehovo to už nie je ničím výnimočné, ale ako oddychová zábavka určite poteší ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák není zase, tak špatný, že by jste ho vypnuli v půlce. Nenudíte se ale ani z něj nejste nikterak hotový a rozhodně nejásáte. Podíváte se na něj maximálně jednou. Některý nápady dobrý ale slabší humor a mohlo to mít trochu větší sílu kdyby někdo nenapsal scénář po cestě do práce někde zaseklý v zácpě. Dneska už se dělá prostě animák snad o všem jen aby se vytřískaly nějaký ty chechtáky. Dětem do deseti let se to asi bude líbit ale myslím si, že ten kdo má rád animáky mi dá za pravdu, že tohle není to pravé ořechové. Snad už nikdy více. 35% ()

Yangus 

všechny recenze uživatele

Když už může mít své filmy Lego, Angry birds nebo dokonce emoce v hlavě tak proč né zrovna telefoní aplikace v čele se smajlíky? Nebylo to zas tak hrozný ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

Původní myšlenka asi nebyla špatná, tedy že emoji může vyjádřit mnohem víc než slova nebo mohou pomoci překonat náš strach něco někomu napsat, ale dětem bych v tomto podání raději pustil nějaký hezký dětský československý film. Tento produkt je spíš naučí trávit ještě víc času se svým mobilním telefonem. A mluvící hovínko asi není tou nejlepší postavičkou... 35 % ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Podle mě měl ten film v sobě víc než je jeho hodnocení. Skrýval kouzlo přátelství, chuť někomu pomoci a schopnost držet při sobě. Hodně mě překvapil, původně jsem neměla ani chuť se na něj podívat, když se potom všechno semlelo, začal mne dokonce bavit. Není nic, co bych mu vytkla, mi se líbil, takový, jaký byl. A Gen mu jenom přidal na kouzle. Nemůžu napsat, že byl bez chyby, to bych mu hodně přidávala, ale co můžu napsat s klidem, že ač jsem nápadu dát smajlíky do filmu vůbec nevěřila, ukázalo se to nakonec, jako celkem dobrý nápad s celkem pozitivním koncem. Film doporučuji, pro zasmání a taky proto, že smajlíky používáme úplně všichni. (Alespoň já neznám člověka, který by jej ani jednou nepoužil nebo jej při nejmenším, alespoň neznal ani o nich neslyšel. :-) ) ()

Oralfabet odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmů všech dob, fakt jo. Jako kdyby někdo vzal všechno špatné na současné mládeži a nějak to přetvořil do podoby nekoukatelné, maximálně otravné animované zrůdnosti, která nikdy neměla vzniknout. Nesnáším Jamese Cordena. ()

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele

Snímek Emoji ve filmu vypráví příběh o smajlíkovi jménem Gene, který vyčnívá z davu A proč? Protože je Emoji (Pro info emoji jsou ty ,,věci" na které klikáte, když chcete vyjádřit emoce. Např: Ahoj jak se máš :-). Ten Gene musí dělat ,, Pche", což on dělá všechno(mračí se, vzlyká..). A dál si příběh zjistěte pří zhlédnutí filmu.. No.. lépe uděláte když se na něho nebudete koukat. Ne, že by byl špatný.. Ale je (podle mě) podprůměrný.Ptáte se z jakého důvodu? Protože když jsem se zamyslel na celým konceptem filmu... Tak jsem zjistil, že je to úplná KRAVINA!!! Před několika měsíci jsem zhlédnul ukázku a moje slova znělá takhle: ,, Co to je? To jako myslí vážně?!" Čekal jsem to nejhorší. UŽ PŘIŠEL ČAS ZHLÉDNUTÍ. Zapnul jsem počítač a pustil jsem si film. Ze začátku se mi zdál tento snímek dobrý.( Když jsem zapomněl o čem to je.) Střed filmu byl jako kdybych ho už někdy viděl..A konec filmu...Šťastný konec. (Někdy přemýšlí, že by film byl lepší kdyby se neodehrával ve chytrém mobilu..) Tak, to zrekapituluji : ,, Emoji ve filmu je snímek, který je podprůměrný protože děj je obyčejný a nezajímavý ale vzato má pěkné animace, dobré americké hlasy a... spoustu chvílí, kdy jsem si dal ruku na čelo. Tento film zhlídněte pokud chcete ale když nechcete nebo se vám do něho nechce, tak se němu vyhněte. Nebudete litovat ani strádat... Celkové moje hodnocení: 46% Obsazení: 8/10 Kamera: 5/10 Scénář: 2/10 Hudba: 1/10 ( Nezachytil jsem pomocí uší žádné dobré skladby, které by hrály jen tak na pozadí- Soundtrack. ) Efekty: 3/10 Animace: 10/10 ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Hodně podhodnocené, bůhví proč. Není to zdaleka takové, jak může výsledné hodnocení napovídat. Znám mnohem horší "animáky", které tu sklízí chválu. Vypíchnul bych taneční pasáž a oprášení starých pecek. Ztvárnění aplikací a emotikonů se mi líbilo a navíc mám chuť si zase pustit něco z tohoto žánru. Za mě spokojenost. ()

Furmi 

všechny recenze uživatele

Videné na premiére 11.8.2017 Praha Anděl. Nezabudnutelný fail premietačov ktorí v tretine film vypli lebo na ten istý čas mala premiéru i Anabelle 2 bol asi najvtipnejší zážitok z tohto animáku. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Po pěti minutách jsem si říkal, jak moc velký peklo to bude a přemýšlel, kdo odvede děti domů, až se zabiju. A nakonec mě to ani neštvalo, jen si to tak prošumělo kolem a bylo totálně o ničem. Pár povedených vtipů (facebook), pár ne moc povedených product placementů (dropbox - neboj, je to bezpečná aplikace my ass), za hodinu a čtvrt jsme byli z kina venku a děti byly celkem spokojený. A pak jsme šli do cukrárny a to se mi na tom filmu líbilo asi nejvíc. EDIT: ...když nad tím trošku víc přemýšlím, tak je škoda, že ne úplně nezajímavou myšlenku (živé aplikace a jejich obyvatelé) to absolutně nevytěží. Jen se přechází z jedné appky do druhé, povinně se justdanceuje, sugarcrashuje, aby se to nějak rychle ukončilo, až se minuty nasčítají. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Absolutně dokonalé převedení emotikonů do filmu. Na jednu stranu dost kýčovité, přesto bravurně propracované a aktuální. Krásná podívaná nejen pro děti, ale i pro dospělé o jednom smajlíku PCHÉ, který se jaksi taksi nepovedl. K tomu spousta vlezlých písniček, známých her a vlastně všeho co dennodenně musíme používat. [3342. hodnocení, 154. komentář, 48%] ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Úprimne, neviem čo na to povedať. Príbeh deravý ako aj samotný nápad. Výprava ešte nevydarenejšia. Lacné vtipy, ktoré ani v tých jednoznačných situáciách nefungujú správne. Pre mňa jednoznačné sklamanie. Jedna hviezdička za tanec. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Asi na dvou třech místech jsem úplně netušila, o čem je řeč, což mi akorát připomnělo, že už jsem stará. Jinak jsem se ale hodně pobavila. Mám moc ráda podobný styl filmů, kde je plno narážek a „oživení“ věcí, a v Emoji ve filmu se to podle mě tvůrcům podařilo udělat šikovně, chytře a hlavně vtipně. ()

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama