Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Recenze (197)

Olík 

všechny recenze uživatele

„Každej den posílam emoji říkám tomu demoji. Miluju všechny ty gaunery,co po městě instalujou kamery“. I tohle je obraz dnešní doby, ideogramy používané v elektronických zprávách nebo webových stránkách jako hlavní hrdinové kresleného filmu. Na druhou stranu, proč ne? Možná lepší, než stodvacáté zvířátko, které porazí nástrahy života. Ale jinak klasický scénář. Kvalitní animace, vtip, dobrodružství, předvídatelná zápletka, hlavní hrdina, jeho láska, humorná postavička, negativní postavička…..tak jako stovky animáků předtím. Možná ti úplně nejmladší nebudou všemu mobilnímu rozumět....paradoxně, stejně jako ti starší. Každopádně filmu posílám emotikon palec nahoru. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Bezpohlavní animák balancující na pomezí Wreck-it Ralpha, Monsters inc. a dalších známějších animáků, který nezaujme ani castem, ani příběhem. Candy Crush nebo Dance party scény byly zajímavé, ale nijak neuvíznou v paměti, stejně jako tento animák. Pravdou je, že Sony na tomhle animáku nijak ztrátové nebylo, ale asi od filmu čekalo větší tržby než slabých 200 M $ celosvětově. 2* ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Na to, že som pred tým, ako som na film šiel do kina, čítal samé zlé recenzie, bol som milo prekvapený. Nejedná sa o nič prevratné ani originálne, ale pár vtipných scén sa určite dalo nájsť. Aj keď je tento animák skorej pre deti, veľa narážok určite nemôžu pochopiť. Ale je to farebné, hýbe sa to, tancuje to, takže prečo nie. ()

hrudka 

všechny recenze uživatele

Zázrak v podobě V hlavě se sice nekoná, vtipy jsou na první dobrou a prakticky žádný hlubší význam nemají, příběh je více méně plochý, jednoduchý, ale jistou myšlenku nezatracuju a určité popkulturní motivy se mi líbily. Nejsem pohoršen, ani unuděn, nějaký emotikový úsměv to ve mně vybudilo, takže dobrý. Tvůrci si můžou zaškrnout další čárku ohledně ztrvárnění emocí a kulturních fenoménů... Co dál? ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Úprimne, verila som, že to bude taká hrôza, ako sa o tomto filme roznáša. Takisto nechcem ani povedať, že to bola nejaká sláva. Ale taká "stredná", ľahko podpriemerná cesta to pre mňa minimálne bola. Súhlasím, film bol príbehovo len slabý odvar z tisícok ďalších animákov. Ale ja totiž filmy nesúdim na základe originality. Nápad so svetom smajlíkov bol vlastne sám o sebe celkom originálny. A tiež mám rada príbehy odohrávajúce sa vnútri niečoho (ako napr. "Inside out" sa odohrávalo v hlave, tak sa "The Emoji Movie" odohrávalo v mobile. Príbeh bol minimálne aspoň zábavný (aspoň pre mňa), ak už nič viac a miestami som sa fakt pobavila. Po emocionálnej stránke to bolo samozrejme slabšie, ale našlo sa pár scén (ku koncu), pri ktorých som takmer vyronila slzu. A aj to sa u mňa ráta. A priznávam, že som možno divná, ak ma toto dokázalo čo len trochu dojať. Ale okrem toho, nenašla som v tom nič viac. Je to tak na 2/3 hviezdy, ale vzhľadom k povesti filmu, prikloním sa k trom. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Potřeboval jsem nějakou úplně jednoduchou blbůstku u které úplně vypnu a nechám se jí unášet a to mi emoji poskytly, za což jim děkuju. ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

Námětově super. Ale ukázka lepší než celý film. Nějak se to utopilo samo v sobě.... až na pár zajímavých momentů - bohužel na kvalitní animáky tomu prostě chybí srdíčko. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nebuďte proboha tak negativní. Nejedná se o veledílo jako kdysi vytvářel Pixar jak na běžícím pásu, ale faktem zůstává, že mě Emoji ve filmu příjemně překvapili. Animace se dá přežít, je to celý barevný, roztomilý a jako člověk, kterému táhne na 30 jsem se celkem bavil. Stačí jen vypnout a nechat to plynout. Jak píše xxmartinxx, není to špatný, je to jen průměr, který Vás bude občas i bavit. A klidně bych si dal i dvojku. ()

Klajondr 

všechny recenze uživatele

Takovej ulítlej film kterej určitě nesedne každýmu. Každopádně i přes to že je to občas až moc blbý, ten průměr si to zaslouží. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejtrapnějších a nezbytečnějších animáků, který jsem kdy viděl. Zarazila mě absence smysluplného příběhu, neuvěřitelně pitomý děj nenabízí prakticky nic zajímavého, k tomu všemu žádné komediální prvky a prakticky nulová nápaditost. Veškeré snahy o nějaké fóry vyjdou zcela do prázdna, nepomáhá ani průměrná animace. Emoce zde vůbec nefungují, od začátku jedna velká nuda. Celý film působí jako naprosto zbytečná megalomanská reklama na mobilní aplikace, která však postrádá jakýkoliv smysl, je úplně o ničem a neuvěřitelně nudí. 0/10. ()

MAAUZ 

všechny recenze uživatele

Námět byl bezvadně promyšlený, ale hůře a nevýrazně zpracovaný. Emoji bych zařadil někam mezi filmy pro děti a dospělé. Takže je to vlastně takový animák pro moderní úchyly. ()

Misulka93 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý.. Realizace řekneme zaspala... Chybí tomu drive a trochu hlubší příběh.. Takhle je to opravdu jen běhání smajlíků po aplikacích v telefonu.. Bohužel ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Asi jo. Svět se dokonale posral. Pokud to má být animovaná sračka, budiž. Komedie? Dobrodružná? Dobrodružná bude léčba ze šílenství, kterého se mi z tohoto přebarvenýho nesmyslu dostalo. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Neviem čo tu všetci kecáte. Má to dobrú animáciu a aj scenár. Áno, je pravda, že neprináša nič nové a vidíme to, čo sme už videli tisíc krát, ale je to podané takým sviežejším štýlom, že to ku koncu neprestane baviť. Už od začiatku viete na čom ste a toho sa to všetko drží. Navyše všemožné narážky na hocičo sú naozaj parádne a ja som si to užíval. Kebyže lepšie vymyslia zápletku toho chalana, ktorý vlastni mobil, tak to bude možno o hviezdičku viac. Ten chalan mi jednoducho prišiel strašne nesympatický. Ale našťastie tam jeho úseky boli veľmi krátke, takže sa to dalo zniesť. Určite si tento film zaslúži lepšie hodnotenie, aké má. A navyše treba ešte spomenúť špecifický hlas Jamesa Cordena, ktorý je naozaj parádny! ()

dkas 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách průměrný film. Občas zajímavý vtípek (důchodci), ale žádný úlet se nekoná. Chvíli dokonce moralizuje (je přece lepší mít opravdový přátele, než jen čumět do mobilu), aby to v závěru film zase popřel (nikdo mi nikdy nevyjádřil tolik emocí, jako ty jedním smajlíkem). ^_^ ()

himor 

všechny recenze uživatele

Krásna rozprávočka, ale bohužiaľ len vizuálom. Príbeh stojí za prd, vôbec som sa nesmial, bolo to celé akési bezduché. Malo to skvelý potenciál a zase je z toho nič. Škoda. P.S.: hovno bolo ale vtipné :D 35% ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Smartfóny vládnu svetom, alebo ako uchopiť neokukaný nápad, a vzápätí z neho spraviť samoúčelnú reklamu na súčasnú digitálnu dobu, a natlačiť holdujúcej generácií do hláv ešte viac nezmyslov. Emoji Movie má svoje svetlé momenty, no ako celovečerný animák nefunguje. Ako promo k sociálnym sieťam budiž, no pre dospelých je to nuda a deťom púšťať len na vlastné riziko, už aj bez tohto výplachu sa socializujú viac na sieti ako v reálnom živote. Zlaté časy bez smajlíkov a aplikácií. ()

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama