Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Recenze (197)

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Emoji jsou prostě nádherné a krásně zdobí textové zprávy. Ale bohužel tento film o nich u mě naprosto propad. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

30% - komentář 20ti slovy: U animáku musí být vtip a pořádný scénář. Tady nebylo nic. Nuda, skoro až trapné a animace mi nesedla. Taková rádoby "IN" patlanina. ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Když jsem o filmu slyšela, nechápala jsem, jak to může fungovat. Film ukázal, že nijak. Klišé zápletka, docela promyšlená, ale nudná a nezáživná. Sausage párty není animák pro děti, ale i tady jde vidět, že filmy s absurdní zápletkou můžou fungovat vtipně a originálně. Emoji filmu se to nepovedlo. ()

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Je to po dlouhé době animák, který za to nestojí. Upřímně řečeno, kdo se nevyzná v termínech jako je Cloud, Firewall, Candy Crush, fungování aplikací, atd., tomu unikne pár rádoby vtipných narážek. Není to vtipné, malé děti se u toho zabaví, protože je to barevné, ale to je asi tak všechno. ()

olmikee 

všechny recenze uživatele

Je to vážně smutné když filmek Puppy před filmem je vtipnější než samotný film. V Sony asi už fakt nevědí o čem dělat filmy tak pošlou do kin takovouhle ptákovinu. Absolutně bez humoru a předvidatelné na hodiny dopředu, ale je to barevné a jsou tam všechny známé appky dnešní doby takže se vsadím že za pár let tady máme další díl jelikož si děti to kino vybrečí. ()

george82 

všechny recenze uživatele

Dneska už animáku nestačí jen ta animace. Musí to být vtipné a mít to pořádný děj. Což se tady nepotvrdilo a stojí to max. za jedno shlédnutí. ()

AgnesDee odpad!

všechny recenze uživatele

Film o smajlících vyjadřujících emoce, po jehož zhlédnutí jsem všechny emoce ztratila. Tak nějak si říkám, jestli není něco špatně. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad udělat film o :-). Představit svět v mobilu, kde si to žije svým vlastním životem. Asi jsem čekala, že hlavní hrdina nebude ten skvělý smějící se smajlík, ale bude muset dělat pche. Má to i lehce morální příběh, že byste měli být svoji a ne muset si hrát na něco, co nejste a že je pěkný být tak trochu jiný. Jen mě je líto, že každý děcko v tom filmu čumělo do mobilu a že si posílají zprávy a stojí pár metrů od sebe. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Hlavní problém tohoto filmu je příšerně slabý příběh, ve kterém skoro o nic nejde, děj je příšerně přímočarý a nenabízí nějaké větší napětí či zvraty. Scény ze "skutečného světa" jsou naprosto zbytečné, postavy (teda spíše emotikony) mě příliš nezaujaly.. Upřímně netuším na jaké cílové publikum je tento film směřován, lidi, kteří by dokázali tento humor ocenit už jsou ve věku, kdy animáky nevyhledávají a ti, kteří by tento žánr ocenili by příliš nechápali téma tohoto filmu (i když co já vím, dnešní haranti mají v podstatě mobily přirostlé k ruce, tak to možná ocení). Musím ale uznat, že se mi líbí originalita, něco takového přijít muselo a i to zpracování by mohlo být daleko horší a dále se mi i líbily poselství, který tento film přináší. Průměrný animák, škoda, že se nezapracovalo trošku více na příběhu. 50% ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa to až taká katastrofa nebola. Ale nejaká extra pecka takisto nie. Zopár dobrých fórov tam bolo a hlavne námet bol celkom originálny, keďže film s emoji ešte nikto predtým nespravil. Lenže v tom zároveň väzí problém, pretože neviem, aký iný než roztomile dementný príbeh by sa dal vymyslieť s nejakými emotikonmi v mobile :) ()

OJan 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, provedení filmu je celkem dobré, ale někdy je to nudné nebo trapné a ten dabing není moc dobrý. |45%| ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ale tak to hádam nie, vysoko podhodnotený animák, ktorý si jednoznačne zaslúži viac pozornosti. Nápad s mestom Textopolis a s celkový svetom aplikácií a so životom smajlíkov v ňom je brilantný. Opäť kopec vypiplaných detailov a odľahčenosť, ktorá sa niesla celým filmom, z tohto snímku spravili naozaj úlet roka. Postupom času už ten scenár a dej upadal, ale aj napriek tomu Emoji movie je pre mňa unikátnym počinom, ktorý mohol ešte viac vyžmýkať svoj potenciál, ale určite to nepatrí do týchto vôd hodnotení. Pre mňa je toto určite nadpriemerný animák a vrelo odporúčam. 65 % ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Když udělali celovečerák z hry pro mobily, tak jsem si říkal, že nic horšího už snad ani přijít nemůže. Spletl jsem se. Přišel smajlík. ()

Ikewoo 

všechny recenze uživatele

Není to intelektuální výbuch, není to umělecká kreace, není to nepochopitelné... takže z jistého hlediska to není film pro fajnového diváka... ale je to zábavné a místy vtipné. Inu, víc jsem od toho nechtěla nečekal, takže pokud někomu stačí tohle, tak směle do toho ;-) ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Nevyužívam nejako veľa aplikácií v telefóne, lepšie povedané skoro žiadnu, možno preto mi niektoré veci nič nehovorili. Námet fajn, v dnešnej dobre viac ako aktuálny, asi sa dalo z toho vyťažiť aj viac. Očakávania v tomto prípade predčili výsledný efekt. ()

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama